Emblacker Vloženo 15. Březen 2021 Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 Ahoj,nikde jsem to tady nenašel nebo neumím hledat.Je tu někdo,kdo má chip na 206kw?Rád bych případnou recenzi.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gastos Vloženo 15. Březen 2021 Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 Vubec bych se toho nebál, já jsem v 40tis. dal downpipe, vstup do turba a aktuálně jsem na cca 400HP Ted mám 127 tis. a krom běžné udržby (olej, brzdy, DSG, svíčky) jsem na nic nemusel sahat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasHv Vloženo 10. Březen 2022 Sdílet Vloženo 10. Březen 2022 Ahoj, zrovna uvažuji nad upgradem downpipe se sportovním DPF filtrem. Je nutné po instalaci hned řešít i sw jednotky na brzdě a nebo se to chvíli bez toho obejde? K té udržbě by jsi měl přidat ještě olej v haldexu. Je tam doporučení 60k km nebo tři roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 6. leden 2023 Sdílet Vloženo 6. leden 2023 Jen pro info: Motorpower už umí naladit i novou 206kW motorovku.. a BSR už to očividně také odemklo 🙂 https://www.bsrczech.cz/tuningove-kity/t/5995/skoda-superb-20-tsi-280hp-2021-2023 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 7. leden 2023 Sdílet Vloženo 7. leden 2023 Já o tom dost uvažuju u starýho motoru 206kW MR2018, ale jedině Motorpower. Petr si s tím prostě pohraje, rozumí tomu, všechno se změří. Asi to bude chtít poladit i DSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milososka Vloženo 16. Dubna Sdílet Vloženo 16. Dubna Borci, mám trochu netradiční dotaz. Jde udělat chip opačným směrem, tzn. výkon dolů místo nahoru? Považuji za hloupé, že je pohon 4x4 u Passata a Superba pouze v nejsilnějších motorizacích. Já osobně bych bral Passat/Superb 2.0 TSI 140kW se 4x4 (stejně jako to má Octavia), proto se filozofuju, jestli jde 2.0 TSI 206kW 4x4 podladit, aby jel hezky, ale spotřeba se přiblížila slabšímu dvoulitru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 17. Dubna Sdílet Vloženo 17. Dubna TSI 140 kW je úplne iný motor ako 206 kW. Ten silnejší má iný kompresný pomer a hlavne nemá Budackov cyklus. Znížením výkonu prakticky nič nedocieliš. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo 12. Května Sdílet Vloženo 12. Května CJXA 206kW sa da [bezpecne] chipnut aj bez TCU chipu a zosilnenia prevodovky ? neprekracuje sa uz potom hw limit DQ250, ktory je udajne 400 Nm, ak stage 1 moze byt aj 450 Nm ? Tuto dokonca blaboli o 800 Nm bez dalsieho vysvetlenia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.