Onias Vloženo 15. Březen 2021 Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 Ahojte, nevíte prosím někdo jestli je možný dát na superba kola trinity 18” který patří na karoqa? Mám strach že ty 19” co patří na superba jsou až moc 😂 díky za info! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.cz Vloženo 15. Březen 2021 Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 Já bych se 19" nebál. Nejlépe vidět na živo, u někoho nebo u prodejce. Mě příjdou ty 18" takové prostě normální, 17 apod. mi příjde už docela divné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 15. Březen 2021 Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 jezdim na 19'' (cerne supernova) a prijde mi to uplne akorat :) vubec se toho neboj ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldynp Vloženo 15. Březen 2021 Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 Zdravím, rozhodně bych na Superb III kola z Karoq nedával. I pokud by tam fyzicky namontovat šla, jako že asi šla, tak se jedná se o rozdílná kola. Nebudou v technickém průkazu, auto neprojde technickou a šťouravý pomahač by také mohl být problém. Specifikace 18" ráfku pro Karoq je 7,0J x 18“ ET 45. Specifikace 18" ráfku pro Superb III je 8,0J x 18" ET 44. Číslo před písmenem J značí šířku kola v palcích. Očekávám, že kromě problémům s STK, by by bylo Karoq kolo na superbu nejen tenké, ale i utopené a to by žádná krása nebyla. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekJ Vloženo 15. Březen 2021 Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 Mal som ich, žiaľ niekto ich veľmi moc chcel, tak už nejakú dobu mám 19" Acamar. Ale pri najbližšej príležitosti by som išiel do 19" Trinity znova, príp. ešte 19" Cepeus. Obecne 19" Superbu moc slušia. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 16. Březen 2021 Sdílet Vloženo 16. Březen 2021 (editace) foldynp: To je velmi dobrá poznámka. i originál je relativně dost utopený. Kolo z Karoqa bude ješte o 1,4cm více "vevnitř". Nebude to vypadat vůbec dobře. Šířku na pohled nepoznáš. To utopení ano. Editováno: 16. Březen 2021, autor: hamoun 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onias Vloženo 16. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2021 Super, díky moc za všechny názory. Půjdu teda nejspíš do těch 19”. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 19" a Trinity je velice dobrá volba. A z mého pohledu nejlepší provedení Antracit, sám na nich přes léto jezdím. S tím Jéčkem, pokud nesedí v TP, tak neprojde evidenčkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 23. Březen 2023 Sdílet Vloženo 23. Březen 2023 Caute decka, hale premyslim na moje auto koupillt letaky 19. Trinity antracit/lestene nebo Vega. Mam LaK a vzdy jsem chtel Vegy ale ted se mi dost zalibily prave Trinity. Ta cena je teda mazec a je takova od jakziva nebo to posledni dobou stouplo? Ve skoda shopu je disk za 8800kc coz mi prijde predrazene... plis jeste guma 4000 tvl :) Koupil bych i jete ale pouze overene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 23. Březen 2023 Sdílet Vloženo 23. Březen 2023 Já bych mrkl na bazoš/sbazar... V okolí MB je prodejců hodně a je to vždy téměř na jisto originál a za lepší cenu. Kupoval jsem takhle zimáky. 4ks disk+guma zimní sada dohromady sleva 12K a byly ještě v igelitu z fabriky :). Prodejce tvrdil, že to dostal sadu k autu, a že chce menší, nicméně jsem pak zjistil, že jsou všechny levý, takže těžko říct původ, ale kola byly origo a nový, tak jsem to neřešil a za 200 si je nechal přehodit :) Pořád jsem výrazně ušetřil.. Druhá varianta je zkusit obeslat dealery s poptávkou. Taky jsou schopni dát slevu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 23. Březen 2023 Sdílet Vloženo 23. Březen 2023 Inzeraty mam sjety :) a nic mic tam neni prave. Ale diky treba se nekdo najde tady kdo chce r20 a zbavuje se r19 :) nejlepe okolo CL/LBC/ UL/ Praha. Prez inzarat pouzite se bojim hrozi ze si koupim nakopnute kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 24. Březen 2023 Sdílet Vloženo 24. Březen 2023 Išlo dat z fabriky R19 na podvozok bez DCC štandard? Alebo tam bol hneď - 15mm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Březen 2023 Sdílet Vloženo 24. Březen 2023 Tady řeš kola Trinity a né typ podvozku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 24. Březen 2023 Sdílet Vloženo 24. Březen 2023 @JSvobodahttps://www.sbazar.cz/pavel.folvarsky/detail/186298673-alu-kola-trinity-r-19-letni-pneu-23540 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.