keras Vloženo 19. Březen 2021 Sdílet Vloženo 19. Březen 2021 (editace) Ahojte, má někdo!? Jaké? Karbon? Plast? Plech - nerez? Jak to sedí a vypadá? Nedřou třeba dveře - jak někdy na ochranné liště nakládací hrany? Ty rovné, nezahnuté přes hranu dělá origo Škoda tak snad ne. Ale ty se mi moc nelíbí... ☹️ Editováno: 19. Březen 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 20. Březen 2021 Sdílet Vloženo 20. Březen 2021 Mám originály od ŠA, tuším, že ALU, vypadají decentně, uvažoval jsem o těch svítích, ale ty prachy jim za to nedám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 20. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2021 (editace) ahoj koláču, mohl by jsi hodit foto??? moc díky! koukal jsem, že tam je jeden knoflík cr2032. kdo ví jak dlouho to vydrží? mě by se líbily čistě chromové... Editováno: 20. Březen 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 21. Březen 2021 Sdílet Vloženo 21. Březen 2021 (editace) Já o lištách uvažoval kvůli dítěti. Celou zimu jsem ho pozoroval jak leze do auta s botami od bahna a sněhu tak že přesně vím, kde dělá stopy. Zjistil jsem, že práh v podstatě vždy přeskočí - tedy drbne o vnější hranu a pak šlápne na těsnění a plast uvnitř. Co si vzpomínám, tak na starém autě jsem měl taky spíš opotřebovanou hranu. Tak že lišta čistě na ploše prahu by mi moc nepomohla. Podle mě je nejlepší si za pár korun koupit v nějakém obchodě kde řežou reklamy kus fólie v barvě auta a tu nalepit na plochu s přesahem ven. Ničemu to nepřekáží, dobře se to udržuje a dá se to vyměnit za pár korun. Editováno: 21. Březen 2021, autor: thejohndoe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 22. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 jojo, mám to tak stejně. ale na tom prahu jsou hrany dvě. která se ti zdá nejvíce exponovaná? ta vnější ale už by nějakým překryvem byla vidět z venku což by asi nebylo hezké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 22. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 (editace) líbí se mi tyhle dvoje. nemáte někdo? jestli to není tím chromem předplácené. fakt nejsem úchyl na chrom 😀 Editováno: 22. Březen 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 22. Březen 2021 Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 Ja som objednal tieto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 22. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 vypadají na té barvě moc hezky. díky za foto. drží to fest? nevadí dveřím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 22. Březen 2021 Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 Treba si dať záležať na presnosti lepenia, ak to raz nalepíš, dolu to už nedáš tak ľahko. Drží to fest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 27. Březen 2021 Sdílet Vloženo 27. Březen 2021 ma niekto na aute tie origo co svietia ako to vyzera na prahu a svieti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 27. Březen 2021 Sdílet Vloženo 27. Březen 2021 @keras já pořídil tyhle z AliExpressu za 100,- 4ks, mám je přes rok a drží o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 28. Březen 2021 Sdílet Vloženo 28. Březen 2021 100,- čoho? EUR, USD, GBP, či nedajbože CZK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 28. Březen 2021 Sdílet Vloženo 28. Březen 2021 (editace) V 27. 3. 2021 na 7:14, m.a.r.e.k napsal: ma niekto na aute tie origo co svietia ako to vyzera na prahu a svieti ? Co svítí?...origoše mám, ale nesvítí a ani si nepamatuji že by se svítící dělali. Nemyslíš svítící logo ve dveřích, co svítí na zem při otevření dveří? Obojí mám a za mně to vypadá velmi dobře!(Škoda Karoq) Chceš ty prahové lišty vyfotit?... Editováno: 28. Březen 2021, autor: Houska #2 edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedlaa Vloženo 28. Březen 2021 Sdílet Vloženo 28. Březen 2021 Podle mě myslel tyto lišty: https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/osvetlene-prahove-listy-scala/p/657071300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 28. Březen 2021 Sdílet Vloženo 28. Březen 2021 ano presne tie som myslel co maju na skoda eshope . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 28. Březen 2021 Sdílet Vloženo 28. Březen 2021 (editace) Ja som ich najprv objednal, ale potom som to zrušil 171,- EUR za hračku je dosť. Sú to skôr dekoračné lišty na efekt, ako ochrana prahu, aj to sú len dve. Na konci lišty sú 3D samolepiace pásky, v prostriedku je len magnetická páska. Ak baterky dôjdu, tak rozobrať vrch lišty , vymeniť baterky a zacvaknúť... nepraktické a drahé... Cez deň samozrejme nesvietia, iba v tme, je tam čidlo na plošáku elektroniky. Editováno: 28. Březen 2021, autor: touareg3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 28. Březen 2021 Sdílet Vloženo 28. Březen 2021 Moc nechápu, proč někdo investuje do překrytí jedné třetiny prahu. Dnes jsem umyl auto po 10 000km a z praxe vidím, že na prahu u řidiče mám úplně stejně poškrábané všechny tři vlny. Překrýt jen jednu nedává moc smysl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 29. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2021 (editace) Tomino díky za inspiraci! Jsou moc hezké. Ty svítící je hroznej ranec. To za to nedám. Thejohndoe, neřeš smysl😀 Je to dyzajnovka😉 Editováno: 29. Březen 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 1. Duben 2021 Sdílet Vloženo 1. Duben 2021 (editace) @kerasOrigo Škoda Editováno: 1. Duben 2021, autor: Kolacek12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 1. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2021 Hezké Koláčku. Škoda jen, že není chráněna i ta oblá hrana. Taky sem musím hodit foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyr Vloženo 15. Duben 2021 Sdílet Vloženo 15. Duben 2021 V 27. 3. 2021 na 7:14, m.a.r.e.k napsal: ma niekto na aute tie origo co svietia ako to vyzera na prahu a svieti ? Dostal jsem je jako dárek. Nevím co ochrání, ale efekt fajn :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 15. Duben 2021 Sdílet Vloženo 15. Duben 2021 uvazujem ze si ich objednam . ochranit to moc neochrani ale ako dizajnova zalezitost celkom fajn 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 19. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2021 jj je to jen design. Nevím proč jsou na Kamiqa levnější 😀 I tak šli cenově trochu dolů za cca 4100,- Jako dárek dobrý, ale sám bych to tedy nedal ani náhodou 😀 Mám nerez za 1000 a vypadají dobře. Hlavně mají cca cenťák zahnutí přes hranu. Jen ty zadní jsou směšné. Strašně krátké 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 10. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 11. Červen 2021 Sdílet Vloženo 11. Červen 2021 vyzeraju fajn . co je to za znacku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.