keras Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 (edited) Ahojte, má někdo!? Jaké? Karbon? Plast? Plech - nerez? Jak to sedí a vypadá? Nedřou třeba dveře - jak někdy na ochranné liště nakládací hrany? Ty rovné, nezahnuté přes hranu dělá origo Škoda tak snad ne. Ale ty se mi moc nelíbí... ☹️ Edited March 19, 2021 by keras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolacek12 Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Mám originály od ŠA, tuším, že ALU, vypadají decentně, uvažoval jsem o těch svítích, ale ty prachy jim za to nedám :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keras Posted March 20, 2021 Author Share Posted March 20, 2021 (edited) ahoj koláču, mohl by jsi hodit foto??? moc díky! koukal jsem, že tam je jeden knoflík cr2032. kdo ví jak dlouho to vydrží? mě by se líbily čistě chromové... Edited March 20, 2021 by keras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thejohndoe Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 (edited) Já o lištách uvažoval kvůli dítěti. Celou zimu jsem ho pozoroval jak leze do auta s botami od bahna a sněhu tak že přesně vím, kde dělá stopy. Zjistil jsem, že práh v podstatě vždy přeskočí - tedy drbne o vnější hranu a pak šlápne na těsnění a plast uvnitř. Co si vzpomínám, tak na starém autě jsem měl taky spíš opotřebovanou hranu. Tak že lišta čistě na ploše prahu by mi moc nepomohla. Podle mě je nejlepší si za pár korun koupit v nějakém obchodě kde řežou reklamy kus fólie v barvě auta a tu nalepit na plochu s přesahem ven. Ničemu to nepřekáží, dobře se to udržuje a dá se to vyměnit za pár korun. Edited March 21, 2021 by thejohndoe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keras Posted March 22, 2021 Author Share Posted March 22, 2021 jojo, mám to tak stejně. ale na tom prahu jsou hrany dvě. která se ti zdá nejvíce exponovaná? ta vnější ale už by nějakým překryvem byla vidět z venku což by asi nebylo hezké. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keras Posted March 22, 2021 Author Share Posted March 22, 2021 (edited) líbí se mi tyhle dvoje. nemáte někdo? jestli to není tím chromem předplácené. fakt nejsem úchyl na chrom 😀 Edited March 22, 2021 by keras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
touareg3 Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Ja som objednal tieto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keras Posted March 22, 2021 Author Share Posted March 22, 2021 vypadají na té barvě moc hezky. díky za foto. drží to fest? nevadí dveřím? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
touareg3 Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Treba si dať záležať na presnosti lepenia, ak to raz nalepíš, dolu to už nedáš tak ľahko. Drží to fest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m.a.r.e.k Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 ma niekto na aute tie origo co svietia ako to vyzera na prahu a svieti ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomíno S. Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 @keras já pořídil tyhle z AliExpressu za 100,- 4ks, mám je přes rok a drží o.k. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
touareg3 Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 100,- čoho? EUR, USD, GBP, či nedajbože CZK? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Houska #2 Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 (edited) V 27. 3. 2021 na 7:14, m.a.r.e.k napsal: ma niekto na aute tie origo co svietia ako to vyzera na prahu a svieti ? Co svítí?...origoše mám, ale nesvítí a ani si nepamatuji že by se svítící dělali. Nemyslíš svítící logo ve dveřích, co svítí na zem při otevření dveří? Obojí mám a za mně to vypadá velmi dobře!(Škoda Karoq) Chceš ty prahové lišty vyfotit?... Edited March 28, 2021 by Houska #2 edit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedlaa Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 Podle mě myslel tyto lišty: https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/osvetlene-prahove-listy-scala/p/657071300 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m.a.r.e.k Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 ano presne tie som myslel co maju na skoda eshope . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
touareg3 Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 (edited) Ja som ich najprv objednal, ale potom som to zrušil 171,- EUR za hračku je dosť. Sú to skôr dekoračné lišty na efekt, ako ochrana prahu, aj to sú len dve. Na konci lišty sú 3D samolepiace pásky, v prostriedku je len magnetická páska. Ak baterky dôjdu, tak rozobrať vrch lišty , vymeniť baterky a zacvaknúť... nepraktické a drahé... Cez deň samozrejme nesvietia, iba v tme, je tam čidlo na plošáku elektroniky. Edited March 28, 2021 by touareg3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thejohndoe Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 Moc nechápu, proč někdo investuje do překrytí jedné třetiny prahu. Dnes jsem umyl auto po 10 000km a z praxe vidím, že na prahu u řidiče mám úplně stejně poškrábané všechny tři vlny. Překrýt jen jednu nedává moc smysl. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keras Posted March 29, 2021 Author Share Posted March 29, 2021 (edited) Tomino díky za inspiraci! Jsou moc hezké. Ty svítící je hroznej ranec. To za to nedám. Thejohndoe, neřeš smysl😀 Je to dyzajnovka😉 Edited March 29, 2021 by keras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolacek12 Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 (edited) @kerasOrigo Škoda Edited April 1, 2021 by Kolacek12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keras Posted April 1, 2021 Author Share Posted April 1, 2021 Hezké Koláčku. Škoda jen, že není chráněna i ta oblá hrana. Taky sem musím hodit foto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikyr Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 V 27. 3. 2021 na 7:14, m.a.r.e.k napsal: ma niekto na aute tie origo co svietia ako to vyzera na prahu a svieti ? Dostal jsem je jako dárek. Nevím co ochrání, ale efekt fajn :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m.a.r.e.k Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 uvazujem ze si ich objednam . ochranit to moc neochrani ale ako dizajnova zalezitost celkom fajn 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keras Posted April 19, 2021 Author Share Posted April 19, 2021 jj je to jen design. Nevím proč jsou na Kamiqa levnější 😀 I tak šli cenově trochu dolů za cca 4100,- Jako dárek dobrý, ale sám bych to tedy nedal ani náhodou 😀 Mám nerez za 1000 a vypadají dobře. Hlavně mají cca cenťák zahnutí přes hranu. Jen ty zadní jsou směšné. Strašně krátké 😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keras Posted June 10, 2021 Author Share Posted June 10, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m.a.r.e.k Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 vyzeraju fajn . co je to za znacku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts