Publikováno Duben 4, 20214 r Mám nový dualsim mobil Xiaomi Redmi Note 9 Pro a s tímto mobilem mám problém při vytáčení čísel přes bluetooth o Amundsenu na faceliftované Fabii 3. Mobil (bluetooth) nebere v potaz že pro číslo v kontaktech mám nastavené aby vytáčel automaticky SIM2 (soukromá) a i tak vytočí hovor přes SIM1 (služební). Koupil jsem si aplikaci Multi Sim Selector která se spouští jenom když je aktivní bluetooth a u které mám nastavené aby vždy hovory vytáčela přes SIM2, akorát že na aplikaci není spolehnutí . V průměru tak 5x vytočí správně a pak třeba 2x špatnou SIM. Máte někdo zkušenosti s používáním jiných Dual SIM telefonů ? Předtím jsem měl mobil Xiaomi A1 a ten fungoval dobře, respektive ten uměl vytočit jenom čísla která měla pevně nastavenou SIM kartu v kontaktech, takže pokud u kontaktu bylo nastaveno aby se zeptal na SIM kartu před voláním, tak přímo Amundsen nahlásil chybu a hovor neprovedl. Tohle mě ale osobně stačilo a byl jsem s tím spokojený.
Duben 4, 20214 r Mam sice swing+.a napřed s9 dual a teď n20 dual. Zatím mi vždy točí radio sim která je nastavená jako prioritní. I to co třeba nemám v adresáři. Ono radio neví že telefon má dvě sim. To je věc mobilu.
Duben 4, 20214 r Autor A co se stane když není žádná SIM karta nastavena jako prioritní ? Kterou SIM pak vytočí rádio ? Starší mobil resp. radio se zaseknulo, novější vytočí vždy SIM1 i když je v kontaktech nastaveno aby vytáčelo SIM2. Mimo auto však mobil funguje OK. Já mám na mobilu nastaveno ať se před voláním zeptá kterou SIM použít, kromě těch u kterých je v kontaktech nastavena konkrétní SIM.
Duben 4, 20214 r Mám to asi stejně, ale trochu jinak se chová Andrid10 a Android11 při samostatném telefonu. Tu nenastavenou kartu budu muset zkusit. Projel jsem zatím návody škoda a tam o tom nic není.
Duben 4, 20214 r @pevik Vyzkoušeno. Po nastavení mobilu bez prioritní tak po volání kontaktu přes infotaiment naskočí na mobilu hlášení vyberte kartu, Když se to neudělá na infotaimentu naskočí toto: Pro mobil v kapse nepoužitelné-
Červenec 7, 20214 r U me se ridi vychozi SIM karta podle toho, ze ktere mam nastavena data. Data mám na SIM1, ale volat bych chtel ze SIM2. Reseni jsem zatim nenasel...
Červenec 7, 20214 r Autor A co je to přesně za mobil ? Staré Xiaomi A1 právě umělo vytáčet vždy tu SIM kartu kterou mělo nastaveno v kontaktech.
Červenec 7, 20214 r Je to Huawei P20 Pro Výchozí mobilní data nastavena SIM1 Výchozí SIM pro volání není nastaveno. Když někoho volám z auta, tak to vždy vybere tu SIM kartu, kde jsou nastavená data. Z auta chcci volat přes SIM2, ale z teelfonu potřebuju vybírat, zda volat přes SIM1 nebo SIM2
Červenec 7, 20214 r U Samsungu N205GU Android 11 mám nastavené data SIM1, Volat SIM2 a v některých kontaktech mám napevno nastavenou SIM1. Takže auto volá podle toho co má nastavené u kontaktu.
Červenec 8, 20214 r Autor Xiaomi Redmi Note 9 Pro teď nově dostal Android 11. Zkusím odinstalovat Multi Sim Selector a vyzkoušet zda volání z auta přes správnou SIM je opraveno.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.