Publikováno Duben 15, 20214 r Zdravím, v diagnostice chyby 328964 a 328965, po smazání ihned vyskočí zpět. Klima místo na nohy fouká na obličej a po ránu musím stahovat teplotu, jinak bych se upekl. Nasměruje mě někdo, na co se zaměřit? Díky
Duben 15, 20214 r Autor ta klapka je jasná, ale která? při představě demontáže celé palubky se mě jímá hrůza
Duben 15, 20214 r Autor před 24 minutami, AdoksS napsal: 328964 - Motor pro přední klapku rozvodu vzduchu a 328965 píše to samé. takže je zaseklá klapka front air distribution, přepíná směr proudění, lze se nějak jednoduše dostat k mechanizmu a zkusit rukou rozhýbat?
Duben 15, 20214 r Autor před 13 minutami, AdoksS napsal: Pohledej tady dílenskou příručku a ta ti trochu napoví. dle DP palubka dolů :-(
Duben 18, 20214 r Autor Nikdo neměnil tento motor? Dnes jsem se zkoušel k němu dostat skrz otvor budíků, ale ani náhodou, fakt to vypadá na demontáž celé palubky, Ještě zkusím demontoval řj climatronicu a otestovat potenciometr a motůrek na konektoru. P.S.: kvůli jednomu pos.anému motůrku rozebrat půlku interiéru - super. Kolik si asi tak naúčtuje za tuto akcičku autorizák, netušíte? Díky
Prosinec 19, 20222 r Ahoj, oživuji téma. Mám stejné příznaky i stejné chybové kódy na diagnostice. Autorizak chce 4500 jen za motorek a k tomu ještě práce 1300/h., takže čekám pořádnou palbu. Nedá se to vyřešit jinak než sundáním palubky? Potkalo to ještě někoho? Troufnou si na to i jinde v servisu? Jsem z Prahy. Upraveno Prosinec 19, 20222 r od SadloMaslo
Prosinec 21, 20222 r Ahoj, mám ten sami problém co Ty. Bohužel, to vypada ze jedině paluba ven, je cesta. Ještě me napadlo, zda mi tam něco nezapadlo, ale stejně nevím jak se k tomu dostat. Pokud by si servis za to řekl jen 4,5tkc nemam s tím problém ….
Prosinec 22, 20222 r Autorizák jsem zrušil, objednal jsem se do levnějšího a dřívějšího servisu. Prý ty motorky umí měnit aby nemusela palubka dolů. Proběhne to v půlce ledna, tak pak napíšu jak a kolik. Do té doby teplé ponožky. Upraveno Prosinec 22, 20222 r od Martin Másilko
Prosinec 22, 20222 r Autor Tak tenhle motůrek bez shození palubky? To budou nějací kouzelníci 🙂 Upraveno Prosinec 22, 20222 r od Wojnar Necituj bezprostředně poslední příspěvek!!
Leden 12, 20232 r Motůrek vyměněn, práce a materiál 5200. Šli na to zespodu, práce v leže, sundali co jim přišlo pod ruku, ale palubka zůstala. Za mě spokojenost.
Únor 13, 20232 r Poslal jsem ti zprávu. Nevím jestli mohu dělat reklamu, ale je to servis v Praze na Chodově s nejlepším hodnocením dle google map ;-)
Srpen 7, 20232 r V 24. 1. 2023 na 13:35, Miloš napsal: A prosím Tě, prozradit servis můžeš? Děkuji Ahoj, mám stejný problém. Napíšeš mi prosím jaký servis v jakém servisu jsi s tím byl? Děkuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.