zzshmp Vloženo 20. Duben 2021 Sdílet Vloženo 20. Duben 2021 Můžete mně prosím někdo poradit,jak se demontuje rychlospojka u palivových hadic z modré hadičky?(viz foto).Jde to sice i sundat povolením hadicových spon,ale jelikož mám palivové hadice nové,včetně i rychlospojek,tak to chci vyměnit celé.Nerad bych ale něco urval.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Duben 2021 Sdílet Vloženo 20. Duben 2021 Co sem viděl, tak zatlačit do protikusu a zmáčknout pojistku a normálně stáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzshmp Vloženo 20. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2021 Jenomže tam žádná pojistka není, alespoň jsem ji neviděl.Jsou tam kolem dokola jen miniaturní otvory, což je vidět i na fotografii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.