Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak jsem si udělal dalši radost a koupil jsem si sportline volant,akorát byla sranda ho dát přesně do polohy... špatně ražená riska na hřídely volantu. A ještě jsem si koupil plaketku superb

9808A0C4-9F79-41F9-8546-29D138198279.jpeg

Hezky :) me se libi ten alcantra volant ale je zkosenej a me to proste vadi ale na pohled paradni

• Autor

Je to o zvyku také jsem měl kulaty..

O tom novém sportovním volantu co se dává od MR2021 si neuvažoval? Ten je ještě o chlup hezčí podle mě.

Upraveno od Rapid1.0

• Autor

Ano uvažoval ale vyšlo by to finančně víc musel bych  vzít volant + airbag to je tak 10k plus ještě převodník na volant aby jely tlačítka na volantu.... cca 15k by to vyšlo.tak pro  mě bylo lepši koupit volant za 5k a jen jsem ho vyměnil kus za kus :-)

• Autor

A ještě příští  měsíc se chystám na VC 

Tak moje ma tenhle v octavii a me to vadi nedokazu si na to zvyknout ale na pohled moc pekny  a o alcantare si neuvazoval ?

• Autor

Nemám alcantaru v interieru mám L&K tak se mi tam nehodi... ale prý není dobrý ohlas na ten volant s alcantarou prý se šoupe.

• 2 týdny později...

ja ho mam (Alcantara) a musim priznat, ze je po vic jak roce porad jako novy. Staci jednou za cas volant trosku umyt (staci obyc voda) a zadne loupani nepozoruji (zatim, tuk tuk:) ). Jinak v aute taky nemam nic od Alcantary (jenom volant) a neprijde mi, ze by se to nehodilo... (vybava Style S3FL). Kazdopadne VC velmi doporucuji, uz bych obyc budiky nechtel...

• 1 měsíc později...

Pánové, máte někdo úspěšnou zkušenost s výměnou volantu, který má na fotce @Leonekkk  za nový tříramenný s tím, aby vše fungovalo? Ideálně i s někým, kdo by to provedl a nestálo mě to ledvinu?

• Autor

před 20 minutami, JaToNechapu napsal:

Pánové, máte někdo úspěšnou zkušenost s výměnou volantu, který má na fotce @Leonekkk  za nový tříramenný s tím, aby vše fungovalo? Ideálně i s někým, kdo by to provedl a nestálo mě to ledvinu?

Jak jsem ho měnil,tak jsem odpojil baterku a  ze zadu jsem sundal airbag sroubovačkem plochým… akorát je problém při nasazování netrefíš risku aby jsi měl volant v rovině… takže je zapotřebí i nová geometrie.. 

Nový volat má prý jinou ovládací krabičku, kus za kus by snad problém být neměl, ale jde mi o ty specifika. Řešilo se to na fóru po příchodu nové Octavie, ale od té doby jsem o tom nic nezahlédl.

• Autor

Akorát já nemám nový volant  co má octavie 4

• 4 měsíce později...

Zdravím vás, chci vyměnit na svém Superbu 2018 l&k volant za zkosený volant ze sportlinu. Mám očekávat nějaké problémy nebo by vše mohlo proběhnout hladce? 
díky moc 

• Autor

Při výměně volantu se musí jit na geometrii. Netrefíš přesně risku na volantu s volantovou tyčí..

To je hloupost, po vymene volantu neni treba geometrie. Das stary volant do roviny a stejne rovne tam das novy. 

Na volanove tyci je sipka (trojuhelnicek), na volantu je ryska a volant je nasazen na tisicihranu. Takze pokud se novy volant nasadi stejne vuci rysce, tak to musi sedet. Jedine co by se melo dodrzet je utahovaci momemt 30Nm + 90° a po utazeni oznacit dulcikem, ze sroub uz byl povolen a utazen. Podle SA prirucky, ze muze pouzit pouze 5x a pak se musi vymenit.

• Autor
před 5 hodinami, Stanson napsal:

To je hloupost, po vymene volantu neni treba geometrie. Das stary volant do roviny a stejne rovne tam das novy. 

Kdybych to nevěděl,  tak to tady ani nepíšu… mluvím z vlastní zkušenosti.

Tak si precti dilenskou prirucku. Mam pocit, ze te nekdo oklamal, tak jako to v servisu casto byva. 

Screenshot_20211107-074110_Acrobat for Samsung.jpg

Jeste pro info, muj volant. 

20210112_193045.jpg

Upraveno od Stanson

...rovnaku temu tu uz mame.....

• 3 týdny později...

Ako si tam dal tú plaketku?

• Autor

Myslíš stím nápisem superb?

• 5 měsíců později...

Ano, presne tu.

• Autor

Vyměnil kus za kus🙂 jde lehce vytáhnout

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.