Publikováno Květen 7, 20214 r Dobry den, mohl by mi nekdo prosim zaslat elektricke schema zapojeni zadni kamery 3V0 827 566 N do Superbu kombi rocnik 02/2017? Kodovani neni problem jen bych potreboval vedet presne kam co napojit, mam radio kolumbus s mechanickymi tlacitky, vidim tam dva CANy, pak plus a minus ktere jde dopredu a pak jeste dva kabely na signal, dekuju za pomoc
Květen 7, 20214 r Autor Dekuju, doufam ze to je spravne, cekal jsem ze neco pujde do BCM ale jak koukam tak vse konci v MIB, tak to vyskousim a snad to bude fungovat. Dekuju Ti.
Leden 11Led 11 ahojte ak kupim kameru origo do klucky a mam el otvaranie kufra a toto radio v superbe III 2018 je tam zabudovane prednadstavenie domontovania cuvacej kam. ?ci treba tahat kable? z radia do kufra? a nakodovat to? dakujem za info
Leden 11Led 11 kable nie su, treba zozadu az dopredu. video, CAN, poistka, kostra. plus spravne nakodovat a nakalibrovat (ak sa bavime o high verzi kamery)
Leden 21Led 21 Dobry deň. Mám Bolero 5Q0 035 840A sw 0245 a na fóre som dozvedel že na tento typ je možné pripojiť cúvaciu kameru. Kúpil som origi kameru 5E5 827 566D. Môžem aj ja poprosiť elektrickú schému zapojenia?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.