Adrián Dugas Vloženo 9. Květen 2021 Sdílet Vloženo 9. Květen 2021 Zdravím, Mám octaviu 2 RS s benzínovým motorom r.v. 2012 a mám problém že pri štartovaní auto nedostane dostatok otáčok. Auto väčšinou naštartuje ale s odretými ušami, niekedy bez problémov a niekedy sa stane že hneď zdochne... olej aj všetky filtre sú vymenené takisto aj sviečky. Mali ste niekto podobný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patis Pysl Vloženo 11. Květen 2021 Sdílet Vloženo 11. Květen 2021 čest, auto si nejspíš myslí, že je teplý motor, tak nedá sytič? Nebo ten frčí jak nastartuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adrián Dugas Vloženo 24. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2021 Tak bol som na diagnostike a chyby su nasledovne: rada valcu 1:system odmeravani paliva p0172 - system prilis bohaty system odvzdusneni nadrze P0441 spatna pruchodnost valec 1 zjisteno vynechavaní zazehu P0301 sviečky aj zapolavacia cievka je vymenena a problém stále pretrváva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 24. Květen 2021 Sdílet Vloženo 24. Květen 2021 Ta prva chyba je ,ze nemas dostatok tlaku v palivovom systeme.niekedy aj zly palivovy filter dokaze toto spodobovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adrián Dugas Vloženo 25. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2021 Všetky filtre sú vymenené a stále to ukazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 25. Květen 2021 Sdílet Vloženo 25. Květen 2021 RJ ti to vypisala.Ak spadne uhlove zrychlenie strmo vypise toto Je viac filtrov co ti budu sediet.No len jeden na ktory je jednotka nastavena.Napohlad su totozne no su odlisne tlakmi.Kupil by som original. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adrián Dugas Vloženo 5. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2021 Update: auto jazdilo az do dna kedy sa rozvietila kontrolka motora. auto na druhz den po kazdom starte zdochlo... ak som startoval s plynom na chvilku sa chytilo a hned zdochlo. po napojeni na diagnostiku a vymazani chyb auto nastartovalo a jazdi dalej ale stale startuje zle (asi najskor nizky tlak paliva) a pri pustani plynu na 3.-4. stupni auto cukne. Vynechavanie zapalovania ukazuje stale na inom valci takze vstreky by to nemali byt ... je objednane nove vysokotlakove palivove cerpadlo... zajtra by som mal vediet ci to pomohlo alebo nie. poprpípade napada niekoho cim by to mohlo byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adrián Dugas Vloženo 17. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2021 chyby ktore ukazovala diagnostika vyriesila vymena vysokotlakoveho palivoveho cerpadla... auto startuje lepsie no stale niekedy startuje s problemom. Auto tak isto aj šklbe niekedy pri stlaceni plynoveho pedalu alebo cca pol sekundy po jeho pusteni... najviac to citit pri cca 2000 otackah na 3. a 4. rychlostnom stupni. Diagnostika momentalne neukazuje žiadne chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paulo1269 Vloženo 23. Březen 2022 Sdílet Vloženo 23. Březen 2022 Zdravím všetkých mam problém z auto škoda octavia rs 2.0l tsfi keď je auto v prevádzkovej teplote neviem naštartovať menil som lamdasondi benzínové cerpadlo tepelni senzor vackovej hriadele palivový filter olej všetkých filtere dal som to na diagnostiku a nevykazuje žiadne chybové kodi za studena krásne štartuje ma aj výkon ale keď sa zohreje zatrasie motorom a vypne sa a už neide naštartovať vie niekto poradiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.