spartakcz Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 (editace) Ahoj, zajímá mě, zda dáváte na ALU kolech přednost kovovému ventilu/ventilku? Díky Editováno: 11. Květen 2021, autor: spartakcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 Já jsem chtěl ty kovové originální, kdybych věděl že mi za týden nezmizí, tak je i vezmu. Kupuji v autodilech za pár korun plastové pochromované s těsněním a ty mi občas ukradnou 😂🤯. Rozdíl je ten že těch 30 korun mi je jedno a mám jich projistotu dost náhradních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 Já ty kovové mám, ale v zimě zaroste závit a pak nejde povolit. Teď jsem to namazal olejem a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemfis Vloženo 11. Květen 2021 Sdílet Vloženo 11. Květen 2021 jj, stejnej problém tuto zimu, přirostlo to tak, že jsem to nemohl povolit a pomohly až kleště a ventilek na vyhazov, takže jsem dal novej a namazal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Květen 2021 Sdílet Vloženo 11. Květen 2021 Hoši,v první řadě se naučte správně pojmenovávat díly a příslušenství. 1)kovový/gumový ventil (co je v disku) 2) do něj přijde ventilek-kov,mozas 3)na ventil čepička-kov/plast Pak člověk neví,na co má odpovídat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 11. Květen 2021 Sdílet Vloženo 11. Květen 2021 Treba dať na závit kvapku oleja a kovová čiapočka sa o ventil nepripečie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 11. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2021 (editace) @cosby - upravil jsem😉 Editováno: 11. Květen 2021, autor: spartakcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Jak jste dopadli s kovovými čepičkami po přidání kapky oleje? Jsem v klubu těch, kteří si kvůli parádě dali ozdobné kovové čepičky a nejdou dolů, kdybych se zbláznil (nepomůže ani WD40). Na letních to je OK, ale na zimních je problém - prý za to může sůl ze silnic, která udělá jakousi chemickou reakci a z ventilku a čepičky vytvoří nerozebiratelný celek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 No já jsem už je pro jistotu na zimu nedal. Musel jsem kvůli tomu nechat 8 kol znovu přezout. V létě je to ok, to potvrzuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Zatím se kola tváří OK, ale tuším, že to je na nové ventilky... Je blbý jezdit s pocitem, že není šance kolo dofouknout. Z letních už jsem je sundal, stačí, že musím opravit jednu sadu :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 24. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Mám kovové a zatím drží, jdou povolit bez problému. Nijak jsem je nemazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Ono asi záleží jak je tam máš dlouho a jaké silnice (jak prosolené a sněhové) využíváš. Já je tam dal před minulou zimou. Celý rok nebyl důvod je řešit a jejich neodmontovatelnost jsem zjistil před touto zimou, když jsem přezul a chtěl zkontrolovat tlak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.