Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, zajímá mě, zda dáváte na ALU kolech přednost kovovému ventilu/ventilku?

Díky

Upraveno od spartakcz

Já jsem chtěl ty kovové originální, kdybych věděl že mi za týden nezmizí, tak je i vezmu.

Kupuji v autodilech za pár korun plastové pochromované s těsněním a ty mi občas ukradnou 😂🤯. Rozdíl je ten že těch 30 korun mi je jedno a mám jich projistotu dost náhradních.

Já ty kovové mám, ale v zimě zaroste závit a pak nejde povolit. Teď jsem to namazal olejem a uvidím. 

jj, stejnej problém tuto zimu, přirostlo to tak, že jsem to nemohl povolit a pomohly až kleště a ventilek na vyhazov, takže jsem dal novej a namazal

Hoši,v první řadě se naučte správně pojmenovávat díly a příslušenství.

1)kovový/gumový ventil (co je v disku)

2) do něj přijde ventilek-kov,mozas

3)na ventil čepička-kov/plast

Pak člověk neví,na co má odpovídat

Treba dať na závit kvapku oleja a kovová čiapočka sa o ventil nepripečie.

• Autor

@cosby - upravil jsem😉

Upraveno od spartakcz

• 8 měsíců později...

Jak jste dopadli s kovovými čepičkami po přidání kapky oleje? Jsem v klubu těch, kteří si kvůli parádě dali ozdobné kovové čepičky a nejdou dolů, kdybych se zbláznil (nepomůže ani WD40). Na letních to je OK, ale na zimních je problém - prý za to může sůl ze silnic, která udělá jakousi chemickou reakci a z ventilku a čepičky vytvoří nerozebiratelný celek.

No já jsem už je pro jistotu na zimu nedal. Musel jsem kvůli tomu nechat 8 kol znovu přezout. V létě je to ok, to potvrzuju. 

Zatím se kola tváří OK, ale tuším, že to je na nové ventilky... Je blbý jezdit s pocitem, že není šance kolo dofouknout. Z letních už jsem je sundal, stačí, že musím opravit jednu sadu :-). 

• Autor

Mám kovové a zatím drží, jdou povolit bez problému. Nijak jsem je nemazal.

Ono asi záleží jak je tam máš dlouho a jaké silnice (jak prosolené a sněhové) využíváš. Já je tam dal před minulou zimou. Celý rok nebyl důvod je řešit a jejich neodmontovatelnost jsem zjistil před touto zimou, když jsem přezul a chtěl zkontrolovat tlak.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.