Publikováno Listopad 11, 200618 r Cau.Poradi mi tady nekdo,neznate firmu ktera prekope Fabii na neco takoveho.
Listopad 11, 200618 r Lamino.cz dělá kompletní body kit z plastu Fabia WRC. Myslim, že to vyjde cca na 45tis.
Listopad 11, 200618 r A motor ti překope cimbu pokud si dobre pamatuju vice na jejich webu http://cimbu.cz/ jinak na tuning foru nekdo prodava taky body kit WRC tusim kolem 50i tic Upraveno Listopad 11, 200618 r od kodemi
Listopad 11, 200618 r ten kit co je na tý fabce je origo kit od airdesignu..takže bych zkusil napsat mail sorry za OT: tenhle kit je i na sedana...dost se mi líbí Upraveno Listopad 11, 200618 r od Georgerob
Listopad 11, 200618 r ten kit co je na tý fabce je origo kit od airdesignu..takže bych zkusil napsat mailsorry za OT: tenhle kit je i na sedana...dost se mi líbí jéé, moje fotka jj, ten body kit od Airdesignu je mooooooc pěknej, jenže je problém s předěláním podvozku
Listopad 11, 200618 r Autor A prekopou to i na kratkou Fabii.A jak problem s podvozkem. A co nejaky cenik.
Listopad 11, 200618 r problém s podvozkem spočívá v tom, že nelze použít jen podložky pod kola, ale je třeba vyměnit celý nápravy za takový, který snesou to rozšíření, aby si kola sedly pěkně do širších blatníků
Listopad 12, 200618 r www.airdesign.cz - ach jo, jak jednoduché... Upraveno Listopad 12, 200618 r od .:Luky:.
Listopad 14, 200618 r Cau.Poradi mi tady nekdo,neznate firmu ktera prekope Fabii na neco takoveho. Vasek ma pravdu, na nase to vyjde okolo 60 litrov, bol som sa nato pytat v Presove a da sa to v pohode objednat ako cely kit.
Listopad 25, 200618 r pěkný ale nevim liminat bych si na auto nedal ale na sprintu to muze hodně pomoc kdyz to bude lehčí Ale ta cena je nehorázná .. Serie je serie
Listopad 26, 200618 r Včera jsem někde před Šumperkem potkal Fabii s celou sadou, to je mazec nic lepšího jsem neviděl. Jen bylo to už po tmě Jestli to máte někdo v celé své kráse již na autě, přidejte fota. Dík Upraveno Listopad 26, 200618 r od Jirkasss V//RS
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.