Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Len tam nie je tretia teplota prevodovky.

• 1 měsíc později...

Potvrzuji, že na nové O4 style v manuálu též nemám v nabídce teplotu oleje, jen chladicí kap. Přitom kamiq s virtual kokpitem měl teplotu oleje i momentální výkon motoru v kW. 

@Casspo jak jsi vlastně dopadl u dealera? Dělali ti nakonec i upgrade SW? Co ti řekli k té chybějící teplotě oleje v budících?

Softwer neupgradovali, mam stale 1803, stale mi tvrdia ze auto si ho stiahne same pretoze je online, to pochybujem, nejaku malu aktualizaciu mozno ale cely soft? Dal som tomu sancu a zopar krat uz auto aktualizaciu robilo ale boli to len nejake mensie, verzia sw sa nezmenila, pri 5tkm pojdem k znamemu ktory byva sice daleko ale pracuje v autorizaku skody uz 10 rokov, s nim sa porozpravam, tu mam z toho dealera pocit ze akonahle som zaplatil za auto uz sa ma len snazia zbavit, inak dakujem ti za radu, tu teplotu naozaj vidiet iba v tej verzii s otackomerom hore

• 9 měsíců později...

Ja mam Style DSG, SW verzi 1889 a taky nic, teplota oleje proste neni, moznost nejakeho individualniho nastaveni VC skoro nula. Cely virtualni kokpit a infotainment je jedna velka tragedie.... takovy potencial toho displeje a oni to spis zkazili nez vylepsili.

A o tom je kódovanie 😎

V MR2023 je to tam nejspíš zpět. Mám auto vyrobené v Říjnu 2022 a teplota oleje je tam zobrazená.

• 6 měsíců později...

Nejaka nova info ci sa neda dokodovat teplota oleja? O4 2021 ambition s VC manual. Zapol som aj RS cocpit ale ani tam ju neukazuje :(

Ok slepy som, v RS cocpite ju ukazuje (ja som si najskor myslel ze to je tiez voda xD ), ale ak by niekto vedel ci sa to da zapnut aj na klasickom zobrazeni bolo by super ;)

Upraveno od Sinister

Oil temperature
Control unit 17 -long coding-oil temperature display-set active.  Kdyby nahodou nemel nekdo aktivovane😉

Upraveno od Tomas_cz1

Po aktivaci vsechny teploty vc. DSG

IMG_6398.jpeg

• 1 rok později...
V 22. 5. 2023 na 22:22, Tomas_cz1 napsal:

Oil temperature
Control unit 17 -long coding-oil temperature display-set active.  Kdyby nahodou nemel nekdo aktivovane😉

A to sa ako robí? To musím za nějakým borcem co se v tom vyzná? Nebo to zvládnu nějak samo domo...

• 1 měsíc později...
V 22. 5. 2023 na 22:22, Tomas_cz1 napsal:

Oil temperature

Zdavím, neuměl by mi to někdo Plzeň a okolí dokodovat? Nechce se mi kupovat vybavení kvůli pár blbostem. Samozřejmě za nějakou tu úplatu 🙂 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.