rolbař Vloženo 1. Duben 2017 Sdílet Vloženo 1. Duben 2017 v OIII umí volant ovládat i obič palubák, pro jeho fci je potřeba gateway mid nebo high, pokud v autě není, je potřeba ji vyměnit, výměna možná pouze přes online u dealera a pak dokódovat volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cidling Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 A tak to jsem ani netušil ze Md volant umí i obec PC. Tak to je fajn, pro toho kdo po něm touží a nemá maxidot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Mám 7 DSG ale nemám pádla, když dám volant s pádly, bude fungovat nebo co je vše potřeba? Někdo tvrdí že se jen vymění a funguje, to se mi nezdá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Pokud tam budou tlačítka a pádla pro MQB, tak ano. Podmínka je již nyní nainstalovaný multifunkční volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Multifunkční volant tam je ale bez pádel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalstena Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 Čaute, chcel by som ma svojej O3 2014 (elegance výbava xenóny+ tempomat) vymeniť volant za multifunkčný. Viete mi poradiť čo presne budem potrebovať/ kde začať? Našiel som návod iba na O2 Za každú radu ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osiris10 Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 Zdravím, mám Octaviu III z roku 2014 s DSG a multifunkciou. Chcel by som volant vymeniť za volant s pádlami. Konkrétne tento:https://www.obautodily.cz/triramenny-kozeny-volant-skoda-seriznuty-s-multifunkci-razeni-dsg-original-seda-alcantara-10353cz2598/ Neviem ale či to bude kompatibilné, konkrétne či budú pádla fungovať a nebude to vyhadzovať nejaké chyby. Pýtal som sa na to v servise a tí mi povedali, že tento volant je určený pre vozidlá vyrobené po 22 KT 2015. Všimol som si iba jedno talčítko, ktoré má iný obrázok. Všetko vypadá rovnako. Je mi jasné, že v servise majú napísané až po 2015, tak mi rovno povedia že to neodporúčajú. Aké s tým máte skúsenosti? Myslíte, že by to bolo funkčné? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richie27 Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 Zdravím pánové , mám OIII r.v.2014 elegance (bixenony atd.) . Je tam tříramenný volant bez multifunkce , ale chtěl bych tam dát volant s mf , jelikož jsem ho měl v rapidu . Pokud bych si sehnal volant , je zde někdo , kdo by to zvládl přehodit , případně dokodovat atd. prostě aby to fungovalo ? (zkoušel jsem psat ferda25 , ale nejdou mu posílat zprávy) Moc děkuji . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PropeThy Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 Pánové, lze nacpat airbag z klasického volantu do volantu RS, který je dole zkosený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richie27 Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 Ano , nedavno jsem menil triramenny bez mf za triramenny zkoseny s mf a perf.kuzi a vse v poradku . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfredson Vloženo 7. Červen 2019 Sdílet Vloženo 7. Červen 2019 (editace) Zdravím všechny, rád bych se zeptal na "drobnost". Jak se budou chovat tlačítka MF pro listování v menu maxidotu, který nemám? Mám firemní absolutní holinu - obyč. palubák, bez tempomatu, xenonů a ostatních srandiček (MR 2017). Jestli jsem správně pochopil z výše uvedeného (Krason, rolbař), tak MF lze dodělat i do tohoto sociálního případu. Sehnal jsem dobře tříramínko i s MF a rád bych to oživil i za cenu dalších nákladů (gateway, kabeláž, práce...) Jde mně o to, abych se vyhnul nějakým chybovým hláškám. Díky! Editováno: 11. Květen 2020, autor: Alfredson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aluvian Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Zdravím pánové, mám dotaz. Mam octavii 3 (2014) Ambition s tempomatem. Chtěl bych dodělat MF. Pochopil jsem že by mělo stačit dokoupit: Tlačítka- 5E0919719A Kabel - 5E0971584A Gateway - 5Q0907530AC a pak nakódovat. Ale nevím jak se bude chovat multifunkce na tomto displeji (MFA) .Telefon tam určitě neuvidím. Půjde na rádiu kromě přepínání rádia a volume i volba kontaktu a přijimání hovorů? A nenašel jsem zda je možné tento display MFA vyměnit za MAXI DOT , nebo se musí měnit celé budíky, abych viděl kontakty atd na maxidotu? Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 3. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2020 Dotaz z obrácené strany. Mám multi volant a chci dodělat ještě ovládání-kolébku na páčce. Jedná se o oIII 2019, neměl by být problém páčku jen nahradit a bude funkce zdvojená? Neřešil někdo. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 11. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2020 Snažil jsem se hledat, ale nebyl jsem moc úspěšnej. Mám O3 L&K s DSG před FL 4/2016. Mám MF tříramínko a chtěl bych dát zkosenej volant 5E0419091 BT CXA viz foto. Má jiný tlačítka, ty bych vyhodil a použil svoje ze současnýho volantu. Jsou nějaké rozdíly v před FL a FL nebo ve volantech pro jednotlivé modely aut? Přesněji půjde vyměnit volant kus za kus a budou fungovat pádla DSG a hlavně půjde tam airbag? Není těch airbagů víc druhů nebo novější a starší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 S příchodem výhřevu přišel nový typ airbagu a existovaly pak dva typy od 07/2018 je opět jen jeden typ airbagu(pokud nebudu brát v potaz nic jiného než vlastní velikost a nebudu řešit PR kódy: 1Q0 a 1Q3 - dynamický tlumič volantu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Já jsem vykoumal to, že rozdíl mezi starým a novým je poznat na první pohled. Nový má na horní straně delší plast směrem dozadu. Takže hádám, že starý airbag co mám u auta 4/2016 do toho volantu na fotce v předchozím příspěvku nepůjde aby tam nebyla mezera. Jsem dneska línej jít do garáže, ale asi tam bude ten první starší s kratším plastem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 Nee... S větším límcem je urco s vyhrevem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 (editace) No nevím, mě podle fotky volantu přijde, že tam patří ten novější s delším plastem v horní části. Takže airbag co mám by k tomu volantu 5E0419091 BT CXA jít neměl. Případně to asi zjistím podle kódu airbagu. Je potřeba odpojit baterii, když ho jenom vycvaknu abych mrknul na kód a nebudu odpojovat? Editováno: 13. Červenec 2020, autor: rarach89 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynn123 Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 Kdyby něco, tak tady je to i s délkou horní části. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamb279 Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 (editace) Zdravím. Menil som na svojej Octavii pôvodný volant bez multifunkcie za multifunkčný , no chýba mi kabeláž a teda multifunkcia na volante nefunguje. Viete mi poradiť kde alebo kto sa tomu venuje a kto by to vedel spojazdniť ? Ďakujem :) Editováno: 1. Červen 2021, autor: adamb279 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Krivuš Vloženo 11. Červen 2021 Sdílet Vloženo 11. Červen 2021 Ahoj, poradi mi prosim nekdo na zapojeni Mf volantu na octavii 3? Mam vybavu style bez multifunkcniho volantu. Nikde jsem nenasel zadnej navod ci schema na zapojeni O3. Sehnal jsem tlacitka a kabel airbagu, ale nevim odkud kam zapojit ty dva draty aby vse fungovalo. diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 11. Červen 2021 Sdílet Vloženo 11. Červen 2021 @Filip Krivuš Téma MF na O3 je tu: https://forum.skodahome.cz/topic/156694-škoda-octavia-iii-výmena-volantu-za-multifunkčný/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Krivuš Vloženo 11. Červen 2021 Sdílet Vloženo 11. Červen 2021 Cele téma jsem prošel, ale bohužel jsem se tam nic nedočetl. O Schematu ani nic podobneho tam bohuzel nikdo nic nepise před 29 minutami, stafa napsal: @Filip Krivuš Téma MF na O3 je tu: https://forum.skodahome.cz/topic/156694-škoda-octavia-iii-výmena-volantu-za-multifunkčný/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Červen 2021 Sdílet Vloženo 11. Červen 2021 Schemy su v sekcii Octavia III - Ostatne - Dielenska prirucka! Kazde auto ma svoju sekciu, pis do O3 @Pawoukpresunies? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Krivuš Vloženo 11. Červen 2021 Sdílet Vloženo 11. Červen 2021 Ahoj, mohl by mi prosim nekdo poradit s dodelanim multifunkcniho volantu? Mam O3 style bez multifunkce. Odkud kam mam natahnout draty aby vse fungovalo? Kablik na propojeni airbagu mam a i tlacitka jsem si sehnal. Diky za odpoved a pripadne rady jak to zprovoznit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.