Publikováno Listopad 12, 200618 r Neví někdo jak to odstranit? V kufru mám dva subwoofery a když mám zavřený pátý dveře, tak stěrač na nich strašně rezonuje a dělá to venku dost kravál. Nechci o něj přijít, nesetkal se s tim někdo? Vytlumit ten prostor ve dveřích, nebo výměna stěrače etc etc? Díky
Listopad 13, 200618 r Ten sterac ti asi bude litat, s tim nic neudelas, s tim mam ten stejnej problem. JEdiny co by to dle mne vyresilo je zruseni sterace
Listopad 13, 200618 r Autor To Ti mockrát děkuju, aspoň vím, že nemá asi moc smysl se snažit laborovat (výměna, nějaký přitažení etc.)... No, pryč se mi s nim nechce, mno uvidíme... A drnčící SPZtku podlepit silikonem, nebo lepší nápad? Předpokládám, že asi bude i lepší jí vyndat z rámečku?
Listopad 13, 200618 r Snad by pomohla vymena zadneho stieraca z FABKY za origo z OII. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=3364&hl=sterac Tam uz nieje ten plastovy dekel, ktory je na origo stieraci, ktory ma FABIA Ivo
Listopad 14, 200618 r SPZku je nejlepsi podlepit tlumicim materialem a nejlip i samotny ramecek, pak nema sanci rezonovat. S tim steracem je to fkt horsi, on neklepe ani tak ten sterac jako takovy uvnitr, ale klepe tim, jak nadskakuje na okne, teda tak je to aspon u mne :-)
Listopad 14, 200618 r Autor SPZku je nejlepsi podlepit tlumicim materialem a nejlip i samotny ramecek, pak nema sanci rezonovat. S tim steracem je to fkt horsi, on neklepe ani tak ten sterac jako takovy uvnitr, ale klepe tim, jak nadskakuje na okne, teda tak je to aspon u mne :-) Mno, tak to jsem si taky myslel a mám pocit, že u mě asi taky bude nadskakovat, když to vezme ''od podlahy''. Ten stěrač z OII se mi moc nelíbí... A vím, že už se to už několikrát řešilo, ale co bys mi doporučil konkrétně jako tlumící materiál, aby vydržel tu venkovní teplotu? A má smysl něčím vyplňovat pátý dveře? Díky
Listopad 14, 200618 r Pod tu SPZku je to asi uplne jedno, rekl bych nejlevnejsi Tappajomat - www.tappaja.com a nebo www.autohificlub.cz a clen FBS, nebo Tappaja, s tim zbytkem co by ti zbyl z jedny desky by asi slo udelat v pohode i zadni vrata, nejlip treba i podlepit vsechny kabely a tahla, proste vyzkouset kde co klepe a navic pak vytlumit velky plochy kvuli rezonancim, urcite to pomuze, nebude ti toho tolik chrastit :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.