sparco Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Neví někdo jak to odstranit? V kufru mám dva subwoofery a když mám zavřený pátý dveře, tak stěrač na nich strašně rezonuje a dělá to venku dost kravál. Nechci o něj přijít, nesetkal se s tim někdo? Vytlumit ten prostor ve dveřích, nebo výměna stěrače etc etc? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Ten sterac ti asi bude litat, s tim nic neudelas, s tim mam ten stejnej problem. JEdiny co by to dle mne vyresilo je zruseni sterace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 To Ti mockrát děkuju, aspoň vím, že nemá asi moc smysl se snažit laborovat (výměna, nějaký přitažení etc.)... No, pryč se mi s nim nechce, mno uvidíme... A drnčící SPZtku podlepit silikonem, nebo lepší nápad? Předpokládám, že asi bude i lepší jí vyndat z rámečku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Snad by pomohla vymena zadneho stieraca z FABKY za origo z OII. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=3364&hl=sterac Tam uz nieje ten plastovy dekel, ktory je na origo stieraci, ktory ma FABIA Ivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 SPZku je nejlepsi podlepit tlumicim materialem a nejlip i samotny ramecek, pak nema sanci rezonovat. S tim steracem je to fkt horsi, on neklepe ani tak ten sterac jako takovy uvnitr, ale klepe tim, jak nadskakuje na okne, teda tak je to aspon u mne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Vloženo 14. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 SPZku je nejlepsi podlepit tlumicim materialem a nejlip i samotny ramecek, pak nema sanci rezonovat. S tim steracem je to fkt horsi, on neklepe ani tak ten sterac jako takovy uvnitr, ale klepe tim, jak nadskakuje na okne, teda tak je to aspon u mne :-) Mno, tak to jsem si taky myslel a mám pocit, že u mě asi taky bude nadskakovat, když to vezme ''od podlahy''. Ten stěrač z OII se mi moc nelíbí... A vím, že už se to už několikrát řešilo, ale co bys mi doporučil konkrétně jako tlumící materiál, aby vydržel tu venkovní teplotu? A má smysl něčím vyplňovat pátý dveře? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Pod tu SPZku je to asi uplne jedno, rekl bych nejlevnejsi Tappajomat - www.tappaja.com a nebo www.autohificlub.cz a clen FBS, nebo Tappaja, s tim zbytkem co by ti zbyl z jedny desky by asi slo udelat v pohode i zadni vrata, nejlip treba i podlepit vsechny kabely a tahla, proste vyzkouset kde co klepe a navic pak vytlumit velky plochy kvuli rezonancim, urcite to pomuze, nebude ti toho tolik chrastit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.