Publikováno Červen 28, 20214 r Dobrý den, dnes jsem řešil problém. Rozsvítila se kontrolka motoru a diagnostika ukázala chybu P2452 - snímač diferenčního tlaku. Mechanik přeměřil hodnoty filtru pevných částic (obsah usazeného popílku) a bylo mi řečeno, že diagnostika sice ukazuje chybu snímače, ale to proto, že filtr je "plný". Je potřeba filtr vyčistit, smazat chybu a mělo by to být v pořádku. Má někdo zkušenost s tímto postupem?
Srpen 30, 20214 r V 28. 6. 2021 na 17:09, Jirka_31 napsal: Dobrý den, dnes jsem řešil problém. Rozsvítila se kontrolka motoru a diagnostika ukázala chybu P2452 - snímač diferenčního tlaku. Mechanik přeměřil hodnoty filtru pevných částic (obsah usazeného popílku) a bylo mi řečeno, že diagnostika sice ukazuje chybu snímače, ale to proto, že filtr je "plný". Je potřeba filtr vyčistit, smazat chybu a mělo by to být v pořádku. Má někdo zkušenost s tímto postupem?
Srpen 30, 20214 r čidla dif. tlaku pravidelně mezi 100-200tkm odchází, v konečné fázi se i roztaví. Vyměnil bych preventivně obě než se začnu hrabat v DPF. DPF plný popílku bude až tak po nájezu 250-330tkm - takže buď je auto takhle ojetý, stočený, nebo je dpf plnej spíš sazí než popela, a ještě by to mohla zachránit servisní regenerace. Upraveno Srpen 30, 20214 r od marek16
Únor 12, 20223 r Ahojte asi mi viete niekto poradiť. Mám S -3 2018 2.0 TDI s CR 140 kW skutočných 182 tk. Kúpil som si diagnostiku DPF VAG pretože mám zvýšenú spotrebu až 6,8 l a často sa mi spúšťala regenerácia. Všetko dostupné na tomto fóre som si prečítal. Moja prosba je či neviete posúdiť správnosť činnosti snímača diferenčného tlaku v DPF ak mi uvedená diagnostika dáva čísla Oil ash 45,84 zanesenie sadzami 79 % ( soot Mass cal.19,5 a soot Mas messured 3,14) a snímač dif. tlaku pri zapnutí zapaľovania ukazuje mínus 3 a po naštartovaní vo voľnobehu pri otáčkach 950 ukazuje 14 pri 2000 ot./m hodnotu 30 a pri 3500 hodnotu 57. Žiadna poruchová kontrolka mi nesvieti. Diagnostika VCP neukazuje žiadnu chybu. Ďakujem vopred za radu.
Únor 20, 20223 r Mne sa práve udialo to že sa mi roztavil snímač výfukových plynov, Bohužiaľ aj s elektrickou koncovkou a aj hadičkou. Len nemám ani poňatia či sú oba snímače totožné :-( neviete mi niekto poradiť?
Únor 20, 20223 r Hned ako som siel zo servisu po vymene rozvodov a aj vodneh pumpy,zacala svietit kontrolka motora a hladal som zavadu a nasiel som toto. Zevraj tie snimace boli odpajane ...
Únor 20, 20223 r stáva sa to často , údajne pre zle založenú manžetu ale pochybujem , videl som to veľakrát aj na aute kde sa nerobilo nič ...dá sa to kupiť komplet aj s trubkami a držiakom
Únor 22, 20223 r koncern vie hovno , menil som to aj na aute kde nebol rozvod robený aj na záruku ... to je zase klasika toho prašivého koncernu a jeho výrobkov ... najprv urobiť dementný motor kde je prístup do rozvodu katastrofálny , musíš rozoberať veci ktoré podľa príručky rozoberať nemáš, potom ten rozvod kúpiť od najšmejdovejších dodávateľov že to treba každú chvílu opravovať , meniť vodné pumpy , kladky , remene , atď úplny strop je motor evo kde už na záruku nechcú meniť nič a pri zvukoch v rozvode sa strieka mazivo na remeň cez montážny otvor... cigánčina riadna
Březen 14, 20223 r jo, odchází to i normálně a máš pravdu, že ten díl je shit a měl by ho někdo omlátit vysoce postavenýmu manažerovi v koncernu o hlavu. Ale pokud se předtím měnily rozvody, tak je to stopro tím.
Duben 7, 20223 r Kdyz uz je to tu o DPF a cidlach tak sem hodim dotaz kdyz na diagnostice se objevi nejaka hlaska o NOx1 a NOx2 tak co to muze znamenat? Kontrolka zadna nesviti vse normal... Diky
Červen 4Čer 4 V 22. 2. 2022 na 14:26, marek16 napsal: nedodrženej postup výměny rozvodů podle příručky, koncern o tom ví: Mne sa stalo že mi úplne zhorel snímač a neviem či to nebolo pre zle urobené rozvody ktoré. Som dával robiť pred nedavnom
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.