dfga Vloženo 5. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2022 Hadicu original Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acesky Vloženo 5. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2022 Hmm ... italský výrobce. Četl jsem, že je to mnohaletý výrobce automobilových dílů s vysokou kvalitou a dlouhou životností výrobků. Tak snad to není jen marketing :-) Děkuji za tip ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 5. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2022 on myslel original diel , nie itala ... zaujimavy servis , musim to aj ja tak zacat robit ze zo styroch veci opravim dve , to je 50% uspesnost ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 5. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2022 Ja som mal mechanika co daco opravil a furt kolo toho našiel 4 ďalšie veci a po oprave do týždňa dačo ďalšie odišlo 😂😂😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acesky Vloženo 5. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2022 LOL 😆 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraVy Vloženo 17. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2022 V 5. 5. 2022 na 15:15, acesky napsal: Ahoj, máš nějaké resumé z Tvé výměny rozvodů? Kdo? Cena? Časová náročnost? Díky Ahoj, sorry, úplně jsem na to tady zapomněl. A resumé? Určitě to mnohé stálo méně a trvalo zlomek doby. Zjistilo se, že je prasklý mazací kanálek v bloku, v hlavě minimální tlak oleje, vydřené vačky... Takže hledat nový motor, ten dát do auta a ozkoušet, otestovaný motor ven, ze starého motoru shodit nové rozvody a sundat věci jako čerpadla apod. z obou motorů, udělat nové rozvody na "novém motoru", nahodit na nový motor ty věci v lepším stavu, dát ho do auta... Celkem 4 měsíce bez auta a nervů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acesky Vloženo 17. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2022 Takže celková cena, té až bláznivé operace, byla jaká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraVy Vloženo 17. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2022 před 2 minutami, acesky napsal: Takže celková cena, té až bláznivé operace, byla jaká? Kolem kila. Sehnal jsem pěkný motor od člověka, jehož auto nabourali zezadu a byl rád, že má aspoň něco zpátky a nevymýšlel nějaký bláznivý cenovky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2022 @OndraVy necituj příspěvek přímo nad sebou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StibTo Vloženo 12. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2022 V 4. 11. 2022 na 9:00, acesky napsal: Aktualizace stavu výměny rozvodů: od úterý 1.11.2022 mám Superba doma. Vyměněna sady rozvodů a olejové čerpadlo (na mé vyžádání - když už se to mělo rozebírat ...). Cena 43000. Hlavní problém, který způsoboval rachotící zvuk byl horní napínák řetězu. Motor jako takový byl celkem čistý, až na nějaké "pucky" na sítku sacího koše oleje. Takže fajn, že šla vana dolu a bylo provedeno vyčištění. Konečně si opět mohu vychutnávat svého mazla 🙂 Ty brďo tak za 43K bych si to klidně nechal udělat zfleku taky Těch 100+ mě teda docela vyděsilo. Auto má teď 187.000km, zatím vyčkávám… 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acesky Vloženo 12. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2022 Pokud budeš mít zájem o kontakt, tak napiš do SZ. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 13. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2022 v tej cene ale určite nebol originál rozvod ale nejaký ten SWAG a pod ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acesky Vloženo 13. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2022 Dle informací automechanika bral díly od autorizovaného prodejce Škoda Kápl Písek. Motor ven nešel, ale dělal to zespodu přičemž sundal část výfukového potrubí s vlnovcemi, aby nepopraskaly. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukyn Vloženo 20. Září 2023 Sdílet Vloženo 20. Září 2023 Poradíte prosím Praha a okolí kde nejlépe nechat udělat rozvody? Mám auto z druhé ruky, najeto 137 tis. a po startu je chvilku hlučnější. Nejsem si jist že by to byly právě ony , že bych slyšel zrovna řetězy. Nechci ale nic riskovat a auto mám v plánu si hýčkat a delší dobu si ho nechat 🙂 Případně kdyby se někdo našel se stejným motorem, který má už s rozvody zkušenosti a byl by ochotný si motor poslechnout... Děkuji za info. Lukáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StibTo Vloženo 20. Září 2023 Sdílet Vloženo 20. Září 2023 @Bukyn Petřík - https://www.autoservispetrik.cz/ Gorholding - https://prahaautoservis.cz/ Obojí na základě informací zde z fóra, kdy už se na stejnou otázku někdo ptal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukyn Vloženo 20. Září 2023 Sdílet Vloženo 20. Září 2023 (editace) Děkuji, hledal jsem ale asi špatně 👍🫤 Editováno: 22. Září 2023, autor: Bukyn Tak jsem byl dnes v Hloubětíně a autí jde v pondělí na rozvody. Ve škodovce mi řekly 120tis a v servisu co mám přes ulici 55tis. U nich 22tis, takže jsem se dohodl rovnou na komplet brzdy, které mi při prudším brzdění začaly vibrovat do volantu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJAmos Vloženo 14. Června Sdílet Vloženo 14. Června Gorholding - https://prahaautoservis.cz/ Mohu je vřele doporučit. Za pár dní byly rozvody hotový a auto jezdí už měsíce bez problému 🙂 Cena 28k (03/2024) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.