Publikováno Červen 30, 20214 r Potřebuji poradit při šlápnutí na plyn i opak cítím škubnutí nejde hladce a plynule jezdit a když řadim musím.si.hodne hrát ze spojkou aby to nebouchlo a nehoupalo motorem s to už sem měnil všechny silentbloky i spojkovou sadu ..nevím co dál vyzkoušet.....nemáte někdo zkušenost po čem jít ???napadlo mě ještě čidlo spojky pod pedálem ale nevím kde ho vyhledat..díky předem všem za rady a odpověď
Červen 4, 20223 r Autor V 28. 3. 2022 na 9:33, gooliner napsal: Zdravím, mám stejný problém. Vyřešilo se to nějak? Díky Ne je to horší a horší
Červen 4, 20223 r vůle na hnací hřídeli převodovky- repas převodovky vč. diferáku. Upraveno Červen 4, 20223 r od 15degren
Červen 8, 20223 r Autor V 4. 6. 2022 na 12:38, 15degren napsal: vůle na hnací hřídeli převodovky- repas převodovky vč. diferáku. Ahoj myslel jsem si to na kolik to asi vyjde?15-20? Dík za odpověď
Červen 8, 20223 r V autorizáku mezi 30 a 40 tisíc. Při současných cenách odhaduji v nějakém repas centru kolem 20-25 tisíc. Sixta si myslím říká už 25K.
Květen 17, 20232 r Ahoj, otázka na majitele s tím to problémem...Tez jsem nechal vymenit celou sadu spojky a problem stale trvá. Našli jste řešení daného problemu,nez do toho nasypat dalsi penize... Diky Lukáš
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.