Malotraktor Mates Vloženo 3. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2021 Zdravím dnes odpoledne jsem si všiml že mi ,,někdo,, na parkovišti odřel lak. Není to hluboký škrábanec ale ,,jen,, takové to škrábnutí lesklého povrchu. Poradíte mi někdo čím a jak to zacelit ? Popřípadě jestli lze rozleštit a čím? Barva stříbrná metalíza. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2021 Já skoro vše na metalíze odstraním tímto. Jsou tu min. dvě další témata o laku a opravách, možná tam budou rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malotraktor Mates Vloženo 3. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2021 Ahoj Díky za radu každopádně vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 3. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2021 Bylo by lepší sem hodit fotku, takhle těžko říct jak je to hluboký. Jinak ten Sonax ti asi moc nepomůže, je to více méně jen leštěnka s přídavkem lehce abrazivních částic na vlásečnice a následnou povrchovou ochranou. Na škrábance se používají už přímo brusné pasty, ale to by ti tu určitě po náhledu někdo poradil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malotraktor Mates Vloženo 4. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2021 Ahoj diky za rady tady jsou fotografie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 6. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2021 Tohle by měla být malina pro nějakého detailera nebo lakýrníka. Pokud nemáš prostředky (pastu, aplikátor) tak bych se do to nepouštěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malotraktor Mates Vloženo 6. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2021 Prostředky nemám takže budu hledat v okolí....... díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave. Vloženo 10. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2021 Ahoj, na těch fotkách to vypadá, že je to odřený docela dost. Pokud tam zůstal lak (hlavně na té hraně to vypadá dost sedřený), tak to rozleštíš, ale pokud tam už lak není nebo je ho málo, tak to budeš muset přebrousit a přelakovat. Pokud to budeš zkoušet rozleštit, tak kup něco bez vosku a silikonu, protože pokud bys to nakonec musel lakovat, tak to pak budeš těžko odmašťovat. Tady je pintlich video na opravu škrábanců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malotraktor Mates Vloženo 10. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2021 Ahoj Dave. Díky za odpověď a za instruktážní video a návod. Nejhorší na tom je že máš milion pojištění a nesmyslů a když ti tohle někdo udělá a nenechá ani lístek s telefonem je ti celé pojištění na H@₩%@. A pak abys lakýrníka a detailera hledal......... ... PS nevíte o někom Praha a okolí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave. Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 Čau Mates, tak to bohužel nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suntour Vloženo 20. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2021 Ahoj, objevil jsem poškozený lak nad pravým světlometem viz foto. Je to malé ale hluboké. Opravit si to korekčním lakem na parkovišti bych bral jako poslední možnost. Máte prosím kontakt na odborníka v Praze ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malotraktor Mates Vloženo 20. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2021 Ten kontakt bych taky bral.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2021 Já byl 2x taky na lak, jednou vytahování důlku a spokojen. Příště využiji, mám to 5km od domu, hned hranice Prahy https://express-lakovna.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suntour Vloženo 21. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2021 před 18 hodinami, Jan R. napsal: Já byl 2x taky na lak, jednou vytahování důlku a spokojen. Příště využiji, mám to 5km od domu, hned hranice Prahy https://express-lakovna.cz/ Díky. Zajedu tam. Ikdyž některé recenze na googlu nejsou dobré :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.