Publikováno Červenec 20, 20214 r Zdravím všechny , koupil jsem Superba r.v. 2016 a při zapnutí zapalovaní se polohují klapky v topení co provází hrozné vrzání. Nemá s tím někdo zkušenosti , co s tím může být? Děkují za názory
Červenec 20, 20214 r Chybný kus klapiek, obrovský a častý problém 3 Superba, iný model áut to nerobí. Sú dve možnosti opravy - Namazanie klapiek alebo kompletná výmena. - Ja som to riešil mimozáručnou opravou s namazaním v autorizovanom servise. ( Musí ísť volant, budíky, palubná doska, rádio, atď kompletne dole ) a následne sa to maže tukom, predpokladám že je to ale dočasné riešenie - neviem na akú dobu. Oprava trvala cca 9 hodín, neprerušovaného času - kompletne bolo auto hotové do 1 dňa. - Mal som vybevanú cenu hodinovky po známostiach, bez známosti to je asi oprava vo výške cca 600€ Je to strašne časovo náročné. Mňa to vyšlo okolo 250€. - Výmena za nový kus klapiek bude extrémne drahý - cenu nedokážem odhadnúť. Upraveno Červenec 20, 20214 r od Spidmax
Březen 19, 20241 r Mam presne to same. Na jak dlouho to namazani vydzelo? @Spidmax? @TiborTrojan nenasel si jiny zpusob v neautorizaku aby se nemusela vyndat cela pristrojovka? Obavam se toho, ze to bude pak cele rachtat.... Diky moc!
Květen 15, 20241 r Robi to veľa ľudí aj bez demontáže palubnej dosky. Upraveno Květen 15, 20241 r od dfga
Září 24, 20241 r Byl tady prosím doporučen nějaký kontakt na promazání bez demontáže? Pokud tedy lze. Díky za tip.
Prosinec 5, 2024Pro 5 osobně jsem měl na reklamaci ve ŠA asi před půl rokem, sundaná palubka, čekalo se na nějaký speciální (tuk nebo něco takového) a vrzání je zpět.
Prosinec 7, 2024Pro 7 aj ja sa na to chystam uz nejaky cas ale mne nefunguje tretia zona, takze budem musiet rozoberat stredovu konzolu kvoli vymene V137 https://www.briskoda.net/forums/topic/454623-what-have-you-done-to-your-superb-iii-today/?do=findComment&comment=5886759
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.