Přejít na obsah

Dlzka dodania novej octavie

SaHo

Doporučené příspěvky

Ahoj, za mne také velká gratulace. Ať slouží mrcha jedna😏 Modrou Lavu jsem měl na Karoqu, barva je to jedna z těch lepších. Teď mám na Scoutu bílou, ale zase to nevypadá tak zle v kombinaci s těmi plasty co má Scout. Jak píšeš Cross, auto máš, nyní to tu ustane😂 Moje teorie ohledně výroby Octavie, kdo objednal déle-jezdil dříve! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 8 měsíců později...
  • o 7 měsíců později...

Oživím téma s aktuálními termíny. 

Září 2024 objednána Octavia do výroby na operák. 1.5 TSI manual 110kw, Top selection, Matrix a tažné. Termín orientačně byl únor. 

V březnu jsem se ozval. Prý se moje auto posunulo na říjen 2025. 

Kamarád objednával podobné auto, jen bez tažného v automatu u jiného dealera 14 dnů po mně. Dostane auto v dubnu. 

Je to zmar. Rušit se mi to bohužel nechce, protože cena na OL je 7000 s DPH měsíčně u nájezdu 20k za rok na 2 roky včetně gum a pojištění. 

UPDATE: Tak se po urgenci dealerem podařilo auto posunout o 10 týdnů na 30. týden místo 40. Což je červenec 

Editováno: , autor: czhDavid
Odkaz ke komentáři

Hlavně o výbavě. V listopadu podle oběžníku pro prodejce. Některe varianty cca 2-3 měsíce čekačka. MHEV 4-5 měsícu. Ja po urgenci prodejcem nejrprve 9-112025 S tim, že v komisi bylo minuly tyden nejdřiv 112025. Ale nějaky planer to tyden co tyden posouva. Aktualně to vypada že nejdřív 182025. Jak jsem psal v jinem vlakně, tak možná v tom roli hraje pravě premium barva a nutnost jit přes fleet lakovnu:(.

Odkaz ke komentáři

Tak zrovna ten MHEV jde kamarádovi co objednával do výroby po 5ti měsících. 

Barva kterou mám je Race blue. To mi zrovna jako speciální lak nepříjde. 

Někde jsem četl že prodejci mají kvotu, kolik jim škodovka dodá aut. A když to přešvihnou, tak se u dealera čeká. Proto kamarád má 5 měsíců a já mám 8 s manuálem. Protože šel k menšímu lokálnímu prodejci.

Každopádně teď mám předběžně 30. týden. Furt je to 10 měsíců od objednání, ale co už. 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...