Romangsxr750 Vloženo 1. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2022 Ja taky nic, ted jsem mu volal, furt sviti KT25 a vyrobene neni 😥😥 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatessH Vloženo 1. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2022 Já nevolal. Ale čekal jsme spíš variantu že nejede systém. Tu teď začali používat i ve Fiatu kde známý čeká na Tipo. Příběh téměř identický s tím naším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Vloženo 1. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2022 Já čekám na Octavii a kolega si vzal radši Mercedes CLA a čekačka rok jako jinde. Bližší info nemají. Nedělejte si iluze, že jiné automobilky to mají lepší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soda7 Vloženo 1. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2022 V 30. 5. 2022 na 11:39, Soda7 napsal: Objednával jsem 8.3.2021 Octavii Scout TSI. Měla být vyrobena na přelomu října a listopadu, pak se výroba posouvala na prosinec, pak leden, nakonec byla vyrobena v únoru a od té doby stojí na odstavném parkovišti, protože nejsou výplně dveří, jejichž výrobu sice obnovili částečně v březnu, ale ty do Scoutu se začnou dělat možná v červenci. Takže čekám již 15 měsíců a jestli budu mít auto za 18 měsíců, budu ještě rád. A bude to po pěkném půlročním stání někde venku. Když jsem se ptal, jestli mi třeba nedají alespoň nějaký servis zdarma, tak ani náhodou, kompenzace žádné. Neuvěřitelné, dealer právě napsal, že jim auto dorazilo. Takže se na něj pojedeme podívat, pak formality a v červenci už snad budeme jezdit... 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romangsxr750 Vloženo 1. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2022 Tak to velka gratulace, ty jsi to cekani mel fakt dlouhy 🙉. Koukej vybudit dealera, at to mas do tydne doma a uzivas si ji! 😉👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatessH Vloženo 1. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2022 Tak super, gratuluji. Konečně někdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mavok Vloženo 2. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2022 Tak abych také rozšířil optimismus. Scout 110kW, lava, ještě i 360° kamera ... Od února čekal odstavený na dveřní výplně. Poslední zaplánovaní 25kt, kompletován tento týden. Příští týden předání. Hodně štěstí všem, co ještě čekají. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 3. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2022 Gratuluji kluci :) Do kdy pls trvá ta dovolená na promazání strojů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzina80 Vloženo 3. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2022 Od pondělí sme týden doma a pak 14 dní přelom červenec srpen. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 3. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2022 @zuzina80děkuji :) tak snad mi potom už tu RS 120 let motorsport vyrobíte :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romangsxr750 Vloženo 4. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2022 před 13 hodinami, zuzina80 napsal: Od pondělí sme týden doma a pak 14 dní přelom červenec srpen. Takze tento týden se nevyrobi nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzina80 Vloženo 4. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2022 Ne nic, výroba tento týden stojí. Maximálně dodělávky na parkovištích, ale to si nejsem jistý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastelka Vloženo 7. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2022 Pánové, máte někdo info o tom, že se vinou dešťů a nefunkčního čerpadla zatopilo odstavné parkoviště rozdělaných vozů VW a Škoda? Nebo je to jen hoax. Díky Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktorsavo Vloženo 7. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2022 Nechci provokovat, ale dnes přišla Mms se zprávou Vaše auto bude do týdne připraveno k vyzvednuti :D 3 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kober Vloženo 7. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2022 Naopak, je to pozitivní že se věci pooooomalu hýbou k lepšímu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mavok Vloženo 8. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2022 Tak přibrzdím optimismus, který jsem se tu snažil šířit. Prodejce si dnes po odstranění ochranných fólií všiml poškozeného laku, zřejmě od dlouhého stání (od února) na slunci a Scout pojede zpět do MB na reklamaci a přelakování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romangsxr750 Vloženo 8. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2022 No ty kraso, tak to fakt nasere, to snad neni mozny 🙈😥. To te uprimne lituji, never ending story 🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 8. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2022 před 15 minutami, Mavok napsal: Tak přibrzdím optimismus, který jsem se tu snažil šířit. Prodejce si dnes po odstranění ochranných fólií všiml poškozeného laku, zřejmě od dlouhého stání (od února) na slunci a Scout pojede zpět do MB na reklamaci a přelakování. Nasere to, nezávidím, ale tak trochu zoufale (za ostatní, ne sebe) píšu, že aspoň je už tvé auto vyrobeno a Škoda už "jen" opraví lak a bude hotovo. Pořád asi lepší varianta, než abys byl v nejistotě, kdy tvé auto bude vyrobeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mavok Vloženo 8. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2022 4 minutes ago, xmenadis said: Nasere to, nezávidím, ale tak trochu zoufale (za ostatní, ne sebe) píšu, že aspoň je už tvé auto vyrobeno a Škoda už "jen" opraví lak a bude hotovo. Pořád asi lepší varianta, než abys byl v nejistotě, kdy tvé auto bude vyrobeno. Radši bych ještě nějaký týden počkal a dostal auto rovnou z pásu, než to které půl roku stálo na slunci a je již po servisní opravě. Spíš to je i podnět, aby ti, kterým auto stálo odstavené, při přebírce pořádně zkontrolovali lak. Lze předpokládat, že mé auto nebude jediné s tímto problémem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 8. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2022 (editace) Když si vezmu, jaký rozmach za poslední roky zažívají při prodeji ojetých aut tvz. "prověrky" (určitě většina z vás bude znát na ytb Horňáka, Kubrta,...), tak by mě hodně zajímalo, zda budou řešit reklamaci výměnou dílu za díl, nebo to stříknou znovu. A to bych opravdu nechtěl, nové auto, co už má z výroby zvýšené hodnoty laku. To pak při prodeji jen těžko člověk vysvětlí podezíravému kupujícímu, který si třeba najme na prověrku nějakého profíka s lakoměrkou. Editováno: 8. Červenec 2022, autor: Rapid1.0 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 8. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2022 No já předpokládám, že to vyřeší tak, aby to bylo jako nové, když to jde zpět do továrny. @MavokMůj point byl v tom, že bys taky mohl čekat dalšího půl roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 8. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2022 (editace) @xmenadisto se pleteš, normálně to přelakují a bude to mít vyšší hodnoty laku, které se budou těžko vysvětlovat při dalším prodeji. Editováno: 8. Červenec 2022, autor: iphonik4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 8. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2022 ok, jestli je to opravdu tak, tak bych jim to omlátil o hlavu... samozřejmě ještě záleží, o jaký kus a jakou část auta se jedná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 11. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2022 V 4. 7. 2022 na 11:20, zuzina80 napsal: Maximálně dodělávky na parkovištích, ale to si nejsem jistý... Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatessH Vloženo 13. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2022 Ani odborář nevyšel, prodejce mám na dovolené a auto nikde. "Zaměstnanci se těší z hromadné dovolené dohodnuté Odbory KOVO MB" Doufám že až bude doplatek za auto, vyhlásí bankovní odbory hromadnou dovolenou včetně clearingu v ČNB. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.