Hamman Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 Koukam i na svoje obcas, tak muzu na vic.. to zalezi aby ti dealer nerekl, ze ho nevi.. skodovka ho vi stopro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 Ok, tak já napíšu oběma stranám, kdy někdo dělal fóry, že ho nedá (Škodovka) / nemá (dealer). Co jsi vlastně schopen vykoukat? Jen aktuální stav, nebo nějaké termíny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 Aktualni stav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 Ok, díky. Jdu jim napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 7. Únor 2023 Sdílet Vloženo 7. Únor 2023 https://www.idnes.cz/hradec-kralove/zpravy/skoda-auto-kvasiny-vrchlabi-nedostatek-cipu-vyroba-smeny.A230206_707092_hradec-zpravy_tuu Citovat Důvodem jsou přetrvávající výpadky dodávek polovodičů z Číny, která opět těžce bojuje s covidem. Nejsem covidborník, ale co jsem tak zachytil, tak v Číně s ním bojují neustále a asi to jen tak nepřestane. Asi bych si měl zase upravit podpis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 7. Únor 2023 Sdílet Vloženo 7. Únor 2023 (editace) Jo to bys měl... :D Koukám, že dle článku těch rozpracovaných aut moc nemaj. To mám zase kliku, že to dodělaj jako poslední. :D edit - jo počkat, to jsou jen Kvasiny. Tak nic, z MB toho bude víc. Editováno: 7. Únor 2023, autor: Pedro32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 7. Únor 2023 Sdílet Vloženo 7. Únor 2023 (editace) Problém s čipy by se měl týkat jen O4 a Enyaqu. Omezení výroby je i na lince, kde se montují F4, Scala a asi Kamiq. O ostatních vozech nikde nci moc nepíšou. Editováno: 7. Únor 2023, autor: Znedlob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixen Vloženo 7. Únor 2023 Sdílet Vloženo 7. Únor 2023 On 2/2/2023 at 6:48 PM, petr.podzimek said: Ahoj, 06/2021 jsem objednával Octavia Combi Style 2.0 TSI 4x4 + pár maličkostí. A dnes (02/2023) jsem si auto převzal. Ahoj, vybava sedi s tym, co si objednal? Alebo nieco nedodali / resp dodali nejake prvky navyse? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Únor 2023 Sdílet Vloženo 7. Únor 2023 Aktuálně dnes odstavná plocha u D 10 u Turnova : (omlouvám se za kvalitu foto) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 7. Únor 2023 Sdílet Vloženo 7. Únor 2023 před 2 hodinami, trixen napsal: Ahoj, vybava sedi s tym, co si objednal? Alebo nieco nedodali / resp dodali nejake prvky navyse? @trixenJj, výbava sedí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 7. Únor 2023 Sdílet Vloženo 7. Únor 2023 Před hodinou, stanmar napsal: Aktuálně dnes odstavná plocha u D 10 u Turnova : (omlouvám se za kvalitu foto) To je hrozný. Kdyby o alespoň mizelo, ale ono to je takhle nabouchaný… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Únor 2023 Sdílet Vloženo 7. Únor 2023 Už tam i bylo prázdno, ale teď se to tam zas hromadí. Z vyjádření v tisku by ale už ke kumulaci nehotových aut nemělo docházet - údajně se budou vyrábět jen hotové vozy, které bude možno dodat zákazníkům. Ale věř tomu co se píše, když skutečnost je docela odlišná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lionmar Vloženo 8. Únor 2023 Sdílet Vloženo 8. Únor 2023 Jak jsem už psal měl jsem mít vyrobeno 49.týden 22 Jenže teď mi tam někde stojí a čeká nekompletní 2.0 TDTI Style Plus :-). Už se tomu musím smát. Jinak už to ani nejde. Datum objednání bylo 7.6.2021. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 8. Únor 2023 Sdílet Vloženo 8. Únor 2023 Ha, prisla radostna sprava --> vyrobene! Chybalo nejakych 22 dni do 12 mesiacov od mojej objednavky (avsak realne auto bolo objednane skor, kedze moj predajca vymenil moju komisiu za jeho skladovku, za co som mu neskonale vdacny). Cize, teraz len doriesit financovanie a pockat kym ho zlozia :) 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 9. Únor 2023 Sdílet Vloženo 9. Únor 2023 V 7. 2. 2023 na 18:40, stanmar napsal: Už tam i bylo prázdno, ale teď se to tam zas hromadí. Z vyjádření v tisku by ale už ke kumulaci nehotových aut nemělo docházet - údajně se budou vyrábět jen hotové vozy, které bude možno dodat zákazníkům. Ale věř tomu co se píše, když skutečnost je docela odlišná. Mně to přijde tak, že cokoliv oficiálního si přečteš, to musíš otočit tak o 90 - 180 ° a dostaneš pravdivou informaci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 9. Únor 2023 Sdílet Vloženo 9. Únor 2023 Budete se divit, ale ona je to pravda @Pedro32tobe gratuluju, od dnesni noci jsi majitelem hotovyho vozu 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 9. Únor 2023 Sdílet Vloženo 9. Únor 2023 @HammanNespím ještě? :D Tak tomu se mi nechce ani věřit. Díky za svělé zprávy. :) Tak schválně, jestli mi dneska zavolá i dealer. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 9. Únor 2023 Sdílet Vloženo 9. Únor 2023 Odborář: Zbývá dokončit cca 6000 vozů. Zároveň tentokrát není ani výhled na další týden, zajímavé :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 9. Únor 2023 Sdílet Vloženo 9. Únor 2023 Jo četl jsem a taky jsem tam hledal výhled na další týden. Asi se jim nelíbí, že z toho média vyčtou, jak je to špatný, tak to raději nezmínili. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 9. Únor 2023 Sdílet Vloženo 9. Únor 2023 To je dnesni odborar? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Únor 2023 Sdílet Vloženo 9. Únor 2023 JJ v čísle 5 http://odborykovomb.cz/skodovacky-odborar-2023/d-7586 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 9. Únor 2023 Sdílet Vloženo 9. Únor 2023 Tak to jsou s cislama par dni zpet, ted je to zase lepsi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Únor 2023 Sdílet Vloženo 9. Únor 2023 Tady na tom místě jeden plac už prázdný proti prosinci, ale tady stále lajny jen Octavií. Stáli tu i Scouty, pohony 4x4 zřejmě stále chybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 9. Únor 2023 Sdílet Vloženo 9. Únor 2023 (editace) Tak mám potvrzeno od dealera. Dnes auto dokončili a čekáme na převoz. Prý to teď běžně vozí do týdne. Až to naskladní, tak se ozve a domluvíme detaily - platba, předání atp. Jak to bylo s mou objednávkou: - Objednáno 28. 8. 2021 se slibovanou dobou dodání 10 měsíců. Následovala ale série odkladů. - 4. 11. 2022 šlo do výroby s tím, že to následně odstavili jako nekomplet. - dnes, tj. 9. 2. 2023 dokončena výroba a čekáme na převoz. Co se týče auta, tak staženou konfiguraci nahrávám v PDF - ještě uleželá z doby objednání, takže dnes neaktuální ceny (+ na to mám slevu přes zaměstnavatele) a dneska možná jinak označené pakety atp. Konfigurace auta.pdf Editováno: 9. Únor 2023, autor: Pedro32 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 9. Únor 2023 Sdílet Vloženo 9. Únor 2023 Gratuluji... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.