Pinacle Vloženo 7. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2023 Gratuluji k novému vozu, máme stejnou barvu. Já čekal skoro 18 měsíců. Ale mám Scauta. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyT87 Vloženo 9. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2023 Ahoj, za mne také velká gratulace. Ať slouží mrcha jedna😏 Modrou Lavu jsem měl na Karoqu, barva je to jedna z těch lepších. Teď mám na Scoutu bílou, ale zase to nevypadá tak zle v kombinaci s těmi plasty co má Scout. Jak píšeš Cross, auto máš, nyní to tu ustane😂 Moje teorie ohledně výroby Octavie, kdo objednal déle-jezdil dříve! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peet95 Vloženo 23. Srpna Sdílet Vloženo 23. Srpna Tak oživím malinko téma s dobou dodání tentokrát už na Facelift. 9. května objednaná krátká v Ultimate edition a příští týden ve čtvrtek předání. Čekačka tedy cca 3 měsíce. Výroba před 2 týdny. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.