Duben 6, 20232 r Autor Hezky pěkně. To sice nemusí způsobovat problém při kontrole STK nebo PČR, ale třeba při nehodě a plnění od pojišťovny to může být sakra problém. Pojišťovna se bude samozřejmě snažit omezit plnění a pokud budete mít na vozidle něco nehomologovaného tak ...... (asi netřeba psát dále :-) )
Duben 6, 20232 r Než dát 10.000,- za folii, to raději, litr za spoluúčast a výměna za nové čelní, až bude poškozené
Duben 6, 20232 r Ja mám polepený predok, no čelné sklo som nedával, aj keď mi ho núkali tiež cca za 200-300e ... ale asi to nieje až tak výhodné, keď tu niekto skôr spomínal, že za nové čelné sklo dával cca15.000,-
Duben 6, 20232 r Autor A vezměte si, že po prvním kamínku, který to "natrhne" musí folie dolů a bude třeba nalepit novou za další 10.000 :-) Další otázka je co s ní bude dělat výhřev okna?
Duben 6, 20232 r @jenycek to budou asi i důvody proč tohle řešení zatím nezískalo homologaci. Upraveno Duben 6, 20232 r od petr.podzimek
Květen 18, 20241 r Objednal jsem si novou octavii a teď přemýšlím, jestli si nechat polepit ochrannou folii předek auta. Zajímal by mě váš názor, jestli je to dobrý nápad, nebo zbytečnost.
Květen 18, 20241 r Mně logicky vyšlo, že bych polepoval celé auto. Rozhodně jsem chtěl dveře, přední část a kapotu. Vynechat zadek a střechu už je zbytečné. Tehdy u nového to nějak vyšumělo, auto bych musel nechat v Brně. Samozřejmě, že před lepením musí proběhnout pořádný detailing přímo na místě.
Květen 18, 20241 r Uvažoval jsem, že by stačil hlavně přední nárazník a potom nejvíc exponovaná místa, jako prahy, kufr, kliky, atd. Ty kamínky, hmyz ... kdo to má pořád leštit a opravovat na současném autě. Zase dávat před 50 tisíc za celopolep se mi nechce.
Květen 20, 20241 r Autor Za mě front kit a černé části sloupků a na 5. dveřích je asi ta nej investice. Za ty 2 roky co ho mám je už předek pěkně pomlácený od kamínků. Jen je na zvážení jestli měl smysl polep střechy.
Květen 23, 20241 r Má smysl polepit i matrix led světlomety? Prý se světlomety běžně chrání polepem, ale nemám zkušenost.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.