jenycek Vloženo 6. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 Hezky pěkně. To sice nemusí způsobovat problém při kontrole STK nebo PČR, ale třeba při nehodě a plnění od pojišťovny to může být sakra problém. Pojišťovna se bude samozřejmě snažit omezit plnění a pokud budete mít na vozidle něco nehomologovaného tak ...... (asi netřeba psát dále :-) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 Než dát 10.000,- za folii, to raději, litr za spoluúčast a výměna za nové čelní, až bude poškozené 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vampire Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 Ja mám polepený predok, no čelné sklo som nedával, aj keď mi ho núkali tiež cca za 200-300e ... ale asi to nieje až tak výhodné, keď tu niekto skôr spomínal, že za nové čelné sklo dával cca15.000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 6. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 A vezměte si, že po prvním kamínku, který to "natrhne" musí folie dolů a bude třeba nalepit novou za další 10.000 :-) Další otázka je co s ní bude dělat výhřev okna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 (editace) @jenycek to budou asi i důvody proč tohle řešení zatím nezískalo homologaci. Editováno: 6. Duben 2023, autor: petr.podzimek 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 23. Červen 2023 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2023 Nebyl jste někdo včera (22.6.) v Kotvě ve WrapStyle s OIV RS Phoenix? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanX Vloženo 18. Května Sdílet Vloženo 18. Května Objednal jsem si novou octavii a teď přemýšlím, jestli si nechat polepit ochrannou folii předek auta. Zajímal by mě váš názor, jestli je to dobrý nápad, nebo zbytečnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 18. Května Sdílet Vloženo 18. Května Mně logicky vyšlo, že bych polepoval celé auto. Rozhodně jsem chtěl dveře, přední část a kapotu. Vynechat zadek a střechu už je zbytečné. Tehdy u nového to nějak vyšumělo, auto bych musel nechat v Brně. Samozřejmě, že před lepením musí proběhnout pořádný detailing přímo na místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanX Vloženo 18. Května Sdílet Vloženo 18. Května Uvažoval jsem, že by stačil hlavně přední nárazník a potom nejvíc exponovaná místa, jako prahy, kufr, kliky, atd. Ty kamínky, hmyz ... kdo to má pořád leštit a opravovat na současném autě. Zase dávat před 50 tisíc za celopolep se mi nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 20. Května Autor Sdílet Vloženo 20. Května Za mě front kit a černé části sloupků a na 5. dveřích je asi ta nej investice. Za ty 2 roky co ho mám je už předek pěkně pomlácený od kamínků. Jen je na zvážení jestli měl smysl polep střechy. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanX Vloženo 23. Května Sdílet Vloženo 23. Května Má smysl polepit i matrix led světlomety? Prý se světlomety běžně chrání polepem, ale nemám zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek 13 Vloženo 24. Května Sdílet Vloženo 24. Května Mám polepené i světomety. Přes rok mám na autě folii Xpel a jsem spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 24. Května Autor Sdílet Vloženo 24. Května Také mám polep světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.