Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Hezky pěkně. To sice nemusí způsobovat problém při kontrole STK nebo PČR, ale třeba při nehodě a plnění od pojišťovny to může být sakra problém. Pojišťovna se bude samozřejmě snažit omezit plnění a pokud budete mít na vozidle něco nehomologovaného tak ...... (asi netřeba psát dále :-) )

Než dát 10.000,- za folii, to raději, litr za spoluúčast  a výměna za nové čelní, až bude poškozené

Ja mám polepený predok, no čelné sklo som nedával, aj keď mi ho núkali tiež cca za 200-300e ... ale asi to nieje až tak výhodné, keď tu niekto skôr spomínal, že za nové čelné sklo dával cca15.000,-

• Autor

A vezměte si, že po prvním kamínku, který to "natrhne" musí folie dolů a bude třeba nalepit novou za další 10.000 :-) 

Další otázka je co s ní bude dělat výhřev okna? 

@jenycek to budou asi i důvody proč tohle řešení zatím nezískalo homologaci.

Upraveno od petr.podzimek

• 2 měsíce později...
  • Autor

Nebyl jste někdo včera (22.6.) v Kotvě ve WrapStyle s OIV RS Phoenix?

• 10 měsíců později...

Objednal jsem si novou octavii a teď přemýšlím, jestli si nechat polepit ochrannou folii předek auta. Zajímal by mě váš názor, jestli je to dobrý nápad, nebo zbytečnost. 

Mně logicky vyšlo, že bych polepoval celé auto. Rozhodně jsem chtěl dveře, přední část a kapotu. Vynechat zadek a střechu už je zbytečné. Tehdy u nového to nějak vyšumělo, auto bych musel nechat v Brně. Samozřejmě, že před lepením musí proběhnout pořádný detailing přímo na místě.

Uvažoval jsem, že by stačil hlavně přední nárazník a potom nejvíc exponovaná místa, jako prahy, kufr, kliky, atd. Ty kamínky, hmyz ... kdo to má pořád leštit a opravovat na současném autě. Zase dávat před 50 tisíc za celopolep se mi nechce. 

• Autor

Za mě front kit a černé části sloupků a na 5. dveřích je asi ta nej investice. Za ty 2 roky co ho mám je už předek pěkně pomlácený od kamínků. Jen je na zvážení jestli měl smysl polep střechy.

Má smysl polepit i matrix led světlomety? Prý se světlomety běžně chrání polepem, ale nemám zkušenost.

Mám polepené i světomety. Přes rok mám na autě folii Xpel a jsem spokojený. 

• Autor

Také mám polep světel.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.