Publikováno Září 2, 20214 r Zdravím, z nějakého důvodu mě začalo zlobit nabíjení telefonu skrze USB porty. Dříve se telefon dobil neskutečně rychle, ale nyní mě to hlásí, že mě 20% nabije za 1 hod. Propojovací kabel je určitě OK (vyzkoušeno na domácí nabíječce). Přenos dat funguje taky dobře (např. Android Auto). Prostě jen to nabíjení. Má někdo podobnou zkušenost? Díky
Listopad 1, 20213 r Ak je to android, pozri sa v nastaveniach mobilu co mas nastavene. Rychle alebo pomale nabijanie. Mozno je problem tam.
Listopad 1, 20213 r Autor před 24 minutami, sato1 napsal: Ak je to android, pozri sa v nastaveniach mobilu co mas nastavene. Rychle alebo pomale nabijanie. Mozno je problem tam. Díky za reakci. Na to jsem se už díval a mám vše zapnuté. Byl jsem s tím v servisu a nezjistili závadu. Tudíž se nic nevyřešilo. Takže se telefon momentálně nabíjí rychleji v přihrádce (bez kabelu) než přes USB.
Březen 22, 20223 r Podla mna je tam slaby zdroj, aj mne to nabija pomaly cez USB. Ak zapojim do zapalovaca nabijacku s vystupom 3A ide to rychlo, samozrejme to problem neriesi ;(
Březen 22, 20223 r Autor před 59 minutami, salate napsal: Podla mna je tam slaby zdroj, aj mne to nabija pomaly cez USB. Ak zapojim do zapalovaca nabijacku s vystupom 3A ide to rychlo, samozrejme to problem neriesi ;( Je to přesně, jak říkáš. Zajímavé ale je, že to ze začátku nabíjelo přes usb rychle a najednou se to strašně zpomalilo...🤕
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.