Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

z nějakého důvodu mě začalo zlobit nabíjení telefonu skrze USB porty. Dříve se telefon dobil neskutečně rychle, ale nyní mě to hlásí, že mě 20% nabije za 1 hod. Propojovací kabel je určitě OK (vyzkoušeno na domácí nabíječce). Přenos dat funguje taky dobře (např. Android Auto). Prostě jen to nabíjení.

Má někdo podobnou zkušenost?

Díky

• 1 měsíc později...

Ak je to android, pozri sa v nastaveniach mobilu co mas nastavene. Rychle alebo pomale nabijanie. Mozno je problem tam.

Screenshot_20211101-172414_Device care.jpg

• Autor
před 24 minutami, sato1 napsal:

Ak je to android, pozri sa v nastaveniach mobilu co mas nastavene. Rychle alebo pomale nabijanie. Mozno je problem tam.

Screenshot_20211101-172414_Device care.jpg

Díky za reakci. Na to jsem se už díval a mám vše zapnuté. Byl jsem s tím v servisu a nezjistili závadu. Tudíž se nic nevyřešilo. Takže se telefon momentálně nabíjí rychleji v přihrádce (bez kabelu) než přes USB.

• 4 měsíce později...

Podla mna je tam slaby zdroj, aj mne to nabija pomaly cez USB. Ak zapojim do zapalovaca nabijacku s vystupom 3A ide to rychlo, samozrejme to problem neriesi ;(

• Autor
před 59 minutami, salate napsal:

Podla mna je tam slaby zdroj, aj mne to nabija pomaly cez USB. Ak zapojim do zapalovaca nabijacku s vystupom 3A ide to rychlo, samozrejme to problem neriesi ;(

Je to přesně, jak říkáš. Zajímavé ale je, že to ze začátku nabíjelo přes usb rychle a najednou se to strašně zpomalilo...🤕

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.