patrik42 Vloženo 4. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 (editace) HW 58 ,SW 1889 je rýchlejší na načítanie. Editováno: 4. Únor 2022, autor: patrik42 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 4. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 Tak na porovnanie toto ma Seat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Vloženo 15. Únor 2022 Sdílet Vloženo 15. Únor 2022 V 4. 2. 2022 na 8:52, Hamman napsal: Souhlas, aktuální hladinu mi nehlásil ani Superb MR 2021, jen kdyz docházela.. btw máš na RS ostřik kamery vzadu? To každej den brečim, že to na style nemám Zadní kamera má u O4 ostřik vždy. Už se to tu někde řešilo, ostřik se pouští z infotainmentu při zobrazené kameře v menu nastavení jasu atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 15. Únor 2022 Sdílet Vloženo 15. Únor 2022 (editace) V 4. 2. 2022 na 8:52, Hamman napsal: Editováno: 15. Únor 2022, autor: ladik1983 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 15. Únor 2022 Sdílet Vloženo 15. Únor 2022 před 5 hodinami, Datel napsal: Zadní kamera má u O4 ostřik vždy. Už se to tu někde řešilo, ostřik se pouští z infotainmentu při zobrazené kameře v menu nastavení jasu atd. Ostřik v nastavení jasu? Zajímavý, máš pravdu, tak po 3. měsících zjišťuju, že to vlastně má.. to musel bejt dobrej debil, komu to přišlo jako dobrej nápad, tam to fakt nepatří.. Superb má ikonku přímo když koukáš do kamery, logicky. Takže díky :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 Dovedu si představit člověka, co si řekne, že v nastavení jasu určuješ, jak hodně vidíš nebo nevidíš obraz na kameře. No a ostřik taky použiješ, aby si lépe viděl, když je kamera zasviněná :-D Já osobně bych to tam taky nehledal, ale pro určité % lidí to logické může být. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kowalski Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 V 26. 1. 2022 na 17:58, kowalski napsal: Přidávám svou aktualizaci. Provedeno dnes v servisu na mou žádost. Verze 1810 údajně z listopadu. Dle technika by se už infotainment měl aktualizovat sám. Po aktualizaci z verze 16XX jede systém lépe, lepší odezvy, bezdrátový smartlink funguje, více možností nastavení, Laura sype vtipy ;-) Nyní jsem si všimnul, že se od poslední aktualizace nezobrazuje maximální povolená rychlost v okně s mapou. Předtím tam byla (jen v infotainmentu), ale byla tam. Máte někdo podobné zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 Kdyz zapnes navi nebo i bez? Podivam se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 17. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 Od ktorej aktualizacie? Max rýchlosť v okne mapy ukazuje vždy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kowalski Vloženo 18. Únor 2022 Sdílet Vloženo 18. Únor 2022 Maximální rychlost se vždy zobrazovala ve widgetu (3x3) na domovské obrazovce i když navigování k cíli bylo vypnuté. (verze 16XX, nyní 1810) Občas bylo fajn se podívat na infotainment jen tak, když si člověk nebyl jistý rychlostí. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kowalski Vloženo 19. Únor 2022 Sdílet Vloženo 19. Únor 2022 Omlouvám se za zmatky. Maximální rychlost je vidět, ale je nutné to nastavit v Navigace / Nastavení. Po aktualizaci v servisu se nastavení navigace vrátilo na původní hodnoty 🙁. Proč je výchozí hodnota nezobrazovat rychlost, to mi hlava nebere 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nocturnal Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 Takže novinka, v pondelok idem do servisu pre nový software, ak som dobre zachytil, tak mi technik vravel 1890, momentálne som na 1806 výroba 7/2020, s aktuálnym si užívam 'zábavu' takmer každý deň, už ma to ani nebaví rozpisovať, raz nejde parkovacia kamera, inokedy sa neozve zvuk z rádia (samozrejme nejde ani zvuk telefónu do repro) atď.. som veľmi zvedavý, či po roku a pol už dostanem ako-tak funkčný infotainment. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 Jen pro zajímavost, najde ti to tady nějaký software update? https://updateportal.skoda-auto.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 (editace) Hmm, tak snad ta aktualizace vyřeší všechny problémy, s kterými se potýkáš! A jen tam ze zvědavosti - když zadáš svoje VINko na Update Portál, vidíš tam dostupnou aktualizaci pro infotainment? Editováno: 4. Duben 2022, autor: fabik263 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 2 minutes ago, Hamman said: Jen pro zajímavost, najde ti to tady nějaký software update? https://updateportal.skoda-auto.com/ 😄 jsi mě předběhl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nocturnal Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 Portál ukazuje len aktualizáciu máp (super že pomocou SD karty, keď auto slot nemá, asi myslia USB), v každom prípade s technikom máme dobré vzťahy, stále mi posúva novinky, ktoré dostanú z fabriky, aj 1806 som dostal medzi prvými, len dúfam, že tento software sa nebude správať ako 1810 v zmysle odpálenia MIB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 Hmm, tak to je zajímavé. Mně totiž hlava nebere, že pro někoho jsou dostupné aktualizace infotainmentu i přes to, že Update Portál se tváří, že nic k dispozici není, a pro někoho (jako např. pro mě nebo pro @iMe1980) prostě nejsou. Každopádně dej pak vědět, jak se infotainment bude chovat a držím palce, ať to vyřeší všechny nebo pokud možno co nejvíc problémů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nocturnal Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 Dík za držanie palcov, jasné v pondelok zreferujem a aj nafotím verziu softwaru, celkové chovanie vyhodnotím asi po 2-3 dňoch. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 5. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 Ok tak som tiež zvedavý mám tiež 1806 môj beží v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 8. Duben 2022 Sdílet Vloženo 8. Duben 2022 Na nemeckom fóre píšu o novom SW: 1896 pre H56: 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 8. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2022 Viem o tom tiež,pre nás je to dobrá sprava pre H56. Počkáme na reakcie už aktualiz.čo sa zlepší (zrýchli). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodlis Vloženo 11. Duben 2022 Sdílet Vloženo 11. Duben 2022 (editace) V 28. 1. 2022 na 14:50, jenycek napsal: Zdravím, všiml jsem si, že má hodně lidí číslo databáze navigace 21.11. Já mám jen 20.07. A to jsem auto koupil před dvěma měsíci jako skladovku. Stáhnou se nové mapy samy? Nebo musím přes usb? Škoda conect a vzdálený přístup mám aktivní a stále nic. Jinak mám H56 a Software 1804 a funguje v pohodě, kromě toho pomalejšího startu. Ale není to až tak hrozné. Editováno: 11. Duben 2022, autor: kodlis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 11. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2022 Ahoj tuším že aktuálne je 22.1. Musíš mať aktivované aj mapy online máš to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nocturnal Vloženo 11. Duben 2022 Sdílet Vloženo 11. Duben 2022 Tak, nový software na palube, celkom paľba dát, 16 giga, s prehliadkou po 60.000 km bolo auto v servise 6 hodín, zatiaľ sa chová slušne, systém nabieha svižne a aj parkovacia kamera zo štyroch cúvaní ani raz nevypadla, čo sa pred tým nestávalo. No, ale ostávam v strehu, aj 1806 za zo začiatku javila fajn, ale dlho to netrvalo. Zmena grafiky pri položke 'asistenti' a konečne klimatizácia si pamätá poslednú voľbu smart/klasická klíma. No a update portál vytrvalo hlási, že pre moje VIN nie je aktualizácia. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 11. Duben 2022 Sdílet Vloženo 11. Duben 2022 Super, je pozitivní ze na tom furt makají. 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.