Kubo22 Vloženo 10. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2022 mám tiež z číny, ale celé svetlo. Ani raz nezablikala 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 11. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2022 Mám taky z Aliexpress (stejně jako Keras) a taky nebliká. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 11. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2022 Ja som písal o žiarovkách. Tieto celé svetlá mám aj ja, červené vo dverách, biele v interiéri som mal na Rapidke. Tiež neblikali, ani jedno a svietia super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 18. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2022 Kluci je fajn že Vám to nebliká. Já to zkusil vyměnit (koupil jsem dva kusy) a zdá se že to pomohlo. Ale ještě jsem to pořádně neozkoušel. Ale u té první LEDky to poblikávání dělalo už po chvilce. U té druhé zatím nic. Otestuju to ještě více. Jen když se vyjadřujete konkrétně k tomu co máte vy a že Vám to nebliká případně sdělujete jakýkoliv názor bylo by dobré pro přehlednost tohoto fóra dávat konkrétní odkaz k tomu co vlastně máte a o čem vlastně hovoříte. Obecně čína je mraky produktů. Některý jsou prostě kvalitnější některý mizerný ale házet je do jednoho pytle by nebylo fér. Níže obrázek toho o čem mluvím já. Odkaz : https://www.ledautozarovky.cz/LED-Autozarovky-T10-W5W-18x-SMD-3030-12V-3W-bila-d45.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 18. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2022 Ako myslim si ze kupovat tuto led nema zmysel ak sa da do 10eur kupit cele svetlo s led plug and play. Je to vo viacerych vlaknach i v mojom o aute. A svieti to perfektne, nic neblika. Hentaku ziarovku som daval do scross, kedze tam nikto nerobi cele svetlo a svietivost polovicna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 19. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2022 A hlavně bych si našel někoho s platební kartou a vzal bych to v číně - zbytečné živit překupníky co to tam stejně kupují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 19. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2022 Samozrejme na to celé svetlo treba v kufre zväčšiť otvor na dĺžku aj na šírku, milimeter, dva, treba to merať. Pôvodné je menšie. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 19. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2022 Netreba nič zväčšovať! stačí založiť plastový nastroj na rozoberanie plastov do otvoru, ci tenký nôž a po nej zatlačiť svetlo tak, aby kĺzala po noži a silnejšie zatlačiť. Ak už niečo chcete upravovať, tak potom radšej prejsť pilníkom po tej zapadacej ploche na svetle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 19. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2022 Ano presne tak. Ked uz, radsej trochu obrusit svetlo, ako oblozenie kufra. Do boducna, potom by bol vacsi otvor pre orig. lampu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 20. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2022 Tak, tak, máte pravdu, lebo v kufre sa mení svetlo každý polrok iné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 20. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2022 Aj keby uz len jediny raz bolo potrebne vratit z nejakeho dovodu povodne svetlo, a budes mat obrusene oblozenie kufra, povodna lampa tam nebude sediet a moze vypadavat z ulozenia 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 22. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2022 Já žiletkovým nožem oříznul díru v plastu - bylo to jednodušší. Zvětšení díry na lampičku vůbec nevadí a nikdy nikdo vracet žárovku nebude. Jediný důvod vracení žárovky by snad mohlo být, že planetu napadnou mimozemšťani požírající LED zdroje světla. Nepravděpodobné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 6. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2022 Po nekonečném čekání na zboží z AliExpressu jsem pořídil toto osvětlení interiéru. Po lehké úpravě sedí do kufru, s větší úpravou i do schránky před spolujezdcem - zatím jsem neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 6. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2022 Však to je to svetlo z Aliexpresu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blazin95 Vloženo 7. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2022 Jen nechápu OBAutodily, jelikož jsem tam také cca měsíc zpátky kupoval LEDky do kufru, dokonce ta fotka Scaly je moje, ale já kupoval za 900,- a teď je mají za 400,- :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 7. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2022 (editace) Já chtěl původně to, co jsi ve svém vlákně doporučoval (ODKAZ), jenže to už nebylo k dispozici. Našel jsem tam ale to, co tedy patrně bude stejné jako na AE, ale bylo to do 2 dnů doma a svítí parádně 😉. Cenová politika OBAAutodíly je opravdu zajímavá 🤔. Editováno: 8. Říjen 2022, autor: marskama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 7. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2022 Jasné, že ej to svetlo z číny. Nebudú to separe vyrábať v EU, keď sa to dá doviesť a prebaliť. Dôležité je, že má a cenu si zváži každý už že čo je pre neho výhodné cena/kvalita/čas dodania. Tak tých 900 je hodne pekný zárobok ak zoberiem, že pár šiel za 7-8 eur (nemám aktuálne prehľad o cene). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 8. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2022 Chtěl jsem je koupit, ale jak píšete, již je nemají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 8. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2022 JJ, ty mnou koupené můžu jen doporučit 😉. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 8. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2022 V 7. 10. 2022 na 7:49, csabac napsal: Jasné, že ej to svetlo z číny. Nebudú to separe vyrábať v EU, keď sa to dá doviesť a prebaliť. Dôležité je, že má a cenu si zváži každý už že čo je pre neho výhodné cena/kvalita/čas dodania. Tak tých 900 je hodne pekný zárobok ak zoberiem, že pár šiel za 7-8 eur (nemám aktuálne prehľad o cene). V 7. 10. 2022 na 7:49, csabac napsal: Jasné, že ej to svetlo z číny. Nebudú to separe vyrábať v EU, keď sa to dá doviesť a prebaliť. Dôležité je, že má a cenu si zváži každý už že čo je pre neho výhodné cena/kvalita/čas dodania. Tak tých 900 je hodne pekný zárobok ak zoberiem, že pár šiel za 7-8 eur (nemám aktuálne prehľad o cene). Jasně. Věřím tomu, že z Číny je i zarovkovej originál. 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 11. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2022 V 7. 10. 2022 na 7:49, csabac napsal: Jasné, že ej to svetlo z číny. Nebudú to separe vyrábať v EU, keď sa to dá doviesť a prebaliť. Dôležité je, že má a cenu si zváži každý už že čo je pre neho výhodné cena/kvalita/čas dodania. Tak tých 900 je hodne pekný zárobok ak zoberiem, že pár šiel za 7-8 eur (nemám aktuálne prehľad o cene). Aliexpress 120Kč, tady to bylo 900Kč. Kvalita naprosto stejná - je to stejný výrobek. Ale chápu, že někdo to to prostě nemůže s žárovkovým světlem vydržet a 800Kč navíc mu za to stojí. Podle mě je ta cena nehoráznost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 11. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2022 To je vec názoru...ponuka a dopyt a nedočkavosť :) Princíp podnikania. Ja som kúpil pár za cca 7-8 eur, ale to sú roky, čo som bralAk sa nájde, kto to zaplatí, tak to zaplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 11. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2022 před 3 hodinami, thejohndoe napsal: Aliexpress 120Kč, tady to bylo 900Kč. Kvalita naprosto stejná - je to stejný výrobek. Ale chápu, že někdo to to prostě nemůže s žárovkovým světlem vydržet a 800Kč navíc mu za to stojí. Podle mě je ta cena nehoráznost. Důvodem je především absolutně nedostačující světlo v zavazadlovém prostoru 😉. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 11. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2022 Alternativou je světýlko nechat a dát do něj LED sulfitku místo té normální. Měnil jsem takto na Rapidu vč. LED T10. Koupil jsem sadu na Ali a jsou tam ještě náhradní: https://www.aliexpress.com/item/1005004712154425.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.4031498cvjBhmF&algo_pvid=83c6698d-d428-4a78-9f9f-90ee02d38292&algo_exp_id=83c6698d-d428-4a78-9f9f-90ee02d38292-7&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000030212656635"}&pdp_npi=2%40dis!CZK!556.34!278.04!!!!!%402100bdec16654851741243663ed37e!12000030212656635!sea&curPageLogUid=MqO2ofbAdHJJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 11. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2022 neviem akú silu má tá T10na, ale ak to porovnám s T10 čo som dával žene do suzuki, tak tie led náhrady už so zabudovanými led sú 2-3x silnejšie než pri výmene žiarovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.