Publikováno Říjen 14, 20213 r Neví někdo, jak vynulovat servisní interval ? Postup, který fungoval na O3 tady na Scale nefunguje. Dík za jakoukoliv radu.
Říjen 14, 20213 r https://seventrumpet.com/2019-skoda-scala-wrench-oil-service-warning-light-reset/ nebo
Říjen 14, 20213 r Autor Dík moc za odkaz, nejsem si ale jistý, zda to půjde taky u analogových budíků. Zkusím, dám pak vědět.
Říjen 14, 20213 r Marta Ti tam dal odkaz, otevři ho a nechej ho přeložit. Je tam popis na analog. budíky 😉 Ujistěte se, že je vozidlo zcela zastaveno Vypněte zapalování Stiskněte a podržte tlačítko 0,0/SET Tlačítko je umístěno na sdruženém panelu přístrojů Otočte klíčkem zapalování do polohy „ON“ Nestartujte motor! Podržte tlačítko 0,0/SET, dokud se na displeji nezobrazí servisní nabídka Jakmile se zobrazí servisní nabídka, tlačítko uvolněte Opětovným stisknutím tlačítka 0,0/SET jej resetujete U některých modelů se na displeji zobrazí potvrzovací zpráva, potvrďte výběrem ANO Spusťte motor a ověřte, zda byl indikátor resetován. Hotovo! Upraveno Říjen 14, 20213 r od keras
Říjen 14, 20213 r Ahaaa😳 Já to dělal vzdycky diagnostikou. Je divný, že ten postup je přímo pro Scalu.
Říjen 14, 20213 r Funguje aj manual. Som to resetovsl, kedze ti experti v servise resetli len jeden z dvoch servisnych intervalov. Doplnim postup link, len to pozriem
Říjen 14, 20213 r Stlac set na displayi- drz stlacene a zaroven stlac gombik zapalovania a objavi sa ponuka na reset servisnych intervalov. Po 1-2s ak nespravis vyber to zmizne.
Říjen 15, 20213 r Autor Přesně tak jsem to dělal, ale po opětovném stisknutí SET se to nezresetuje. Není tam ještě nějaká podmínka aby to šlo resetovat ?
Říjen 16, 20213 r Autor Takže hlásím plný úspěch při resetu. Byla to moje chyba, ten nápis se tam objeví skutečně jen na 1 sec a holt jsem byl pomalej. Ještě jednou dík za rady.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.