Publikováno Říjen 20, 20213 r Zdravím, neměl někdo problém s krátkodobým přepnutím LPG na benzin? Dia píše nízký tlak LPG, ale ten je OK na volnoběh i při prudkém přidání. Navíc se to stává nahodile( dříve 1x tydně, pak ob den, nyní i vícekrát denně). Nemusím ani přidávat plyn. Někdy se po chvíli přepne sám zpět, někdy musím tak na cca 1 minutu vypnout motor a pak OK Filtry jsem vyměnil, nádrž , vstřiky i reduktor jsou nové( vše asi 2 roky, ale sporadicky to dělalo hned od začátku( a se starými komponenty také+ spousty dalších věcí). Už mě z tady toho systému trefí šlak... Podezdření mám na čidlo tlaku, multifunkční ventil, cívka, ŘJ.- prostě všechno ostatní, neměněné... Něco asi mžikově komplet uzavře přívod plynu, nebo zafixluje čidlo a pak OK. Takové závady se blbě hledají, tak jestli jste někdo neměl něco podobného. Dík
Říjen 21, 20213 r Autor Dotaz ještě pokračuje, zjistil jsem, že vložku filtru kapané fáze mi namontovali tak, že příchozí plyn jde zespoda do prostředku filtru a ten přefiltrovaný horem do reduktoru jde v vnějšku. Co jsem viděl filtry, je to spíše obráceně, třeba olejový bere špinavý zvenku a přefiltrovaný pokračuje do motoru z prostředka .Přikládám foto mého jak byl namontovaný a obrázek z netu jak to bývá s průchodem filtrovaného media Muj filtr přidávám také, má velkou díru a malou, ta je jen na šroub. Nevíte někdo, pro jistotu, jaká je správná pozice tohoto filtru? Třeba to má LPG obráceně, závit u plynové bomby je taky levý (-: Dík za názory
Duben 1, 20241 r Autor Tak si odpovídám po troubleshootingu sám, třeba to někomu pomůže. Závadu dělalo čidlo tlaku plynu. V polsku cca za polovinu než u nás.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.