mbrazdil Vloženo 22. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2021 (editace) Zdravím Vás, začátkem roku 2022 budu mít rapida 4 roky. Bude mě tedy čekat servisní prohlídka s výměnou oleje a STK. Vzhledem tomu, že toho moc za rok nenajezdím mě již teď PP posílá na výměnu oleje. Dostal jsem v AS nabídku udělat jak prohlídku a STK při výměně oleje. Nebude to ničemu vadit? Na kolik to celé zhruba vyjde? Olej si donesu svůj, to již mám zařízeno. Editováno: 22. Říjen 2021, autor: mbrazdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 22. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2021 Prohlídka s vlastním olejem tipuji 1500 - 2000 Kč Technická prohlídka + emise tipuji (každá stanice to má jinak) 1700-2000 Kč Něco si určitě řeknou za to, že ti to všechno zařídí, takže celkovou cenu bych viděl na 5-6 tisíc. Ale to je jen můj prostý odhad. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 22. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2021 (editace) Samotná výměna vlastního oleje do 2000kč. Nech si udělat prohlídku s předepsanými úkony, tipuju 2000-3000kč podle AS. Na Stk se objednej sám cca týden před koncem platnosti a aktuální cenu si u nich najdi, zdražili a obávám se, že do 2000kč se už nevlezeš, jenom za ME je to litr. Editováno: 22. Říjen 2021, autor: ben06 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 22. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2021 Pravda, aktuální zdražení v podstatě všeho jsem nebral v potaz. Když jsem byl naposledy v TK se služebním autem, stála komplet 1.700,- vč. emisí. Dnes už bude realita asi jiná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 22. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2021 A doporucujem najor zohnut chrbat a pozriet v akom stave mas zadne kotuce, aby si ich dal vymenit ak budu zle, pac to neprejde stk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 22. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2021 Ty ceny hodně lítají např. Na hradišťsku vychází STK s ME asi na 3K to samé v humpolci na vysočině 1500 Tj. je jasné že se mi vyplatí tam těch 150 km dojet, obvzlášť když to mám po cestě za předky :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 25. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 Tak mi AS napsal, že to celé bude stát cca. 7000 Kč (olej, prohlídka, STK). Přišlo mi to opravdu hodně, tak jsem se objednal na výměnu oleje a předepsanou prohlídku. Auto má nalítané jen necelých 30 tisíc km, má tedy cenu řešit zadní kotouče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 25. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 (editace) Já mám něco 30tis.km po necelých 3 letech, poslední měsíce prakticky nejezdím. Zadní kotouče jsem nedávno při instalaci přídavných pružin čistil a už to opravdu hodně potřebovaly. Nic stále neslevím na tom, že na takové auto zadní kotouče nepatří a bude to bude jen pokladnička, zlatý bubny na které jsem u O1 i F1 do 150tis. kromě povrchového čistení nesáhl, koupil jsem hold skladovku. Stav kotoučů ti minimálně bez fotky tady nikdo neposoudí. Nech si brzdy v servise vyčistit pokud to není součástí 4leté prohlídky. Editováno: 25. Říjen 2021, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiko Vloženo 31. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2021 Ja mam prehliadku po 60.000 (4 roky) s vymenou oleja nacenenu na 315 EUR (8000 Kc) takze tak... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.