Scala2021 Vloženo 4. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2021 Máte někdo přímé srovnání těchto dvou motoru co se týká hluku? Teď jsem měl možnost jezdit několik dnů ve Fabii s 1,0 81kw (starší verze TSI) a zdá se mi, že za studena je skoro o 40% tišší, při zahřátém motoru tak o 20% Jsou to jen moje subjektivní dojmy, nebo má někdo z Vás podobnou zkušenost? Může to být samozřejmě zajetím motoru, motor o kterém píšu měl 60 tis, já jsem zatím za pěti tisíci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soray Vloženo 7. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2021 Srovnání nemám, ale máme 1.0 81kw Evo v Kamiqu a tam motor není prakticky vůbec slyšet. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scala2021 Vloženo 8. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2021 Neříkám, že je to něco extrémního, ale to přímé porovnání, kdy jsem doslova přesedl z auta do auta, mě překvapilo 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 8. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2021 Já mám aktuálně přímé srovnání 1.0 TSI v Rapidu a 1.0 TSI EVO v Kamiqu (obojí 70 kW). Je mi jasné, že v Kamiqu bude lepší tlumení, ale EVO varianta se mi zdá výrazně tišší, chod hladší, kultivovanější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medveka.svp Vloženo 15. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2021 Ahoj,mám Kamiqa s tím motorem.Ze začátku tichý a klidný chod,ted po nastartování rachot jak z traktoru.Po zahřátí na volnoběh se motor klepe,jak kdyby měl z auta vypadnout.Pi jizdě vibrace i uvnitř.Bude návštěva servisu.V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 15. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2021 To je jak když nejde 1 válec ☹️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scala2021 Vloženo 15. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2021 Tohle je asi trochu extrémní, určitě bych navštívil servis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 15. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2021 Nejazdil by som, ak je to takt taky rachot, aby sa nestala este vacsia skoda. Ak tam je nejaky problem. Co najskor servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 6. Březen 2022 Sdílet Vloženo 6. Březen 2022 Pánové jít u SCALY do 81kw, nebo starší 85kw , z jakého důvodu do kterého a proč. Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.