trywet Vloženo 11. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2021 Ahoj, Kupuji zánovní Citigo FL (11/2017) v modré metalíze. Auto se jeví jako velmi zachovalé (najeto 47k) a lak velmi pěkný. Nenašel jsem žádné známky opravy karoserie. Nicméně hodnoty laku na autě se pohybují v rozmezí mezi 130-170 mikronů. Ne více, ne méně. Určitě to tedy vylučuje kit, znamená to ovšem, že auto bylo 100% přestříkané a nebo jsou tyto hodnoty klidně možné z výroby? Auto fyzicky nejeví žádné známky bouračky a nebo zásahů do karoserie. Auto je původem ČR a Cebia/Carvertical neevidují žádné bouračky. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2021 Z JEDNOHO ŠKOLENÍ: Orientační přehled tloušťky laku: do zhruba 60-70µm - lak je příliš tenký (může se vyskytovat na nosných prvcích kde je to v pořádku) 70-160µm - originální lak od160 do 300µm - druhá vrstva laku (oprava laku) více než 300µm - pod lakem se nachází vrstva kitu Jestli nemáš profi měřák,změř si druhé citigo. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trywet Vloženo 12. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 díky moc za užitečné info :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trywet Vloženo 18. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2021 V 11. 12. 2021 na 12:56, cosby napsal: Z JEDNOHO ŠKOLENÍ: Orientační přehled tloušťky laku: do zhruba 60-70µm - lak je příliš tenký (může se vyskytovat na nosných prvcích kde je to v pořádku) 70-160µm - originální lak od160 do 300µm - druhá vrstva laku (oprava laku) více než 300µm - pod lakem se nachází vrstva kitu Jestli nemáš profi měřák,změř si druhé citigo. Tak se ukázalo, že sám bazarista měl měřičku na nic :) (spíš špatně zkalibrovanou). Pořídil jsme si svoji, řádně zkalibrovat, proměřil cca 150 míst na voze a lak je od 50 do cca 150 mikronů. Takže vozidlo zřejmě opravdu nehavarováno. Jen se chci zeptat. Díky téhle parádní skupině jsem nahodil zadní podběhy a všiml jsem si těchto hezkých míst (foto je pravý podběh pohled směrem k zadnímu nárazníku. Je něco takového možné z výroby a nebo je to od servisu? Mám ještě novou Octavii RS a tam jsem takové patlání nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 Ano, toto je z vyroby. Videl jsem to u svych trech velmi podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trywet Vloženo 30. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 @Šutrák díky! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.