titanius Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 Ahojte. Teraz som potreboval natankovať a na benzinke som ostal v totálnom šoku... Nejdu mi otvoriť tie dvierka na nádrži,čiže nemôžem natankovať. V mycke som bol naposledy pred mesiacom.Ale dnes ráno je u nás -7'C. Žeby zamrzol mechanizmus? Tomu sa mi nechce veriť. Dojazd mám 55km... To je fakt neskutočné!!!! Auto mám samozrejme odomknuté. WTF????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 Zkus několikrát zamknout a odemknout, spolu v kombinaci s mačkáním víčka. Pravděpodobně blbne el.zámek víčka. Měl jsem to u SII taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 14. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 To som skúšal niekoľko krát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.cz Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 Pokud máš nové auto, může to být že se ti otevírá tlačítkem u řadící páky, já to už mám takhle, z venku víčko neotevřu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 14. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 Ee žiadne tlačítko na otváranie nemám. Mám 02/18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 Superb sa otvara zvonku,pravdepodobne odisiel ten mechanizmus elektricky.Brat tak zostal na Shelke s Touaregom 2 rocnym a dojazdom 80km...odtahom do servisu to skoncilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 14. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 Nemá to svoju poistku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 Ne, prostě to musíš zkusit tak dlouho odemykat a mačkat (nejlepší je dvířka přimačknout a odemykat a zamykat) než to pustí nebo dojet do tepla a přes zadní podběh to odpojit, případně vyměnit ten mechanismus. Na SII jsem si to nechal odpojit a mám klid a za 5 let mi nikdo naftu neukradl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 14. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 Tadaaa teraz som išiel znovu skúsiť a otvorilo ich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 14. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 Ešte spomeniem,že ráno som skúšal viečko nahrievat s teplovzdušnou pištoľou... Tak neviem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 14. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 Teraz pozerám na ten mechanizmus a vyzera to tak,že tam bola fakt voda....Teda,že v noci to primrzlo,a ja som to s tou teplovzdušnou rozmrazil... Keď s tým hýbem,tak je tam "vlhko" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 mi to primrzlo loni .. nastesti jen rano, kdyz jsem chtel skrabku .... mechanismus cisty. proste to primrzlo. po chvili stani na slunci to povolilo .. v mechanismu jsem mel mel sucho .... na benzince by me trefil slak .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 Mě to už ale i odešlo a měnilo se to na záruku... Takže mrazem to mohlo být, ale taky nemuselo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medved09 Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 jak se daji dvirka od nadrze nouzove otevrit kdyz nefunguje nebo zamrzne ten mechanismus? da se tam dostat pres podbeh a nejak to odjistit manualne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 (editace) nic ... :( (cekal jsem neco nouzoveho zevnitr auta ... ) a budu jenom rad, pokud se pletu a neco napisete :) Editováno: 15. Prosinec 2021, autor: hamoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 ne :-) pro uzivatele nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S-N Vloženo 18. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2021 Také už mne to nemile překvapilo a odjížděl jsem od benzínky bez tankování. Bohužel to umí při vhodných podmínkách zamrznout i během cesty. Osvědčila se mi koncentrovaná nemrznoucí kapalina do ostřikovačů, jako odmrazovací prostředek. Polít jí víčko a pak už to jde. A samozřejmě, v takové situaci člověk vidí, jak “praktické” je umístění škrakby, která ale díky tomu vydrží velmi dlouho… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 18. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2021 ja bych tu skrabku nehanil .. jsem rad, ze je "venku z auta" a ze z ni pak neni v aute binec .. stejne jako ze smetaku ve dverich ... takze by to chtelo nejaky alespon ten maly odmrazovac nekde v aute, at je cim polivat ... nicmene .. podle me ty samotne dvirka se daji "rozhybat" i pres led ... a do toho mechanismu, co to drzi se stejne nedostanu ... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 18. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2021 (editace) Přesně tak, prostě trocha víc síly a po několika fest stisknutích, kdy člověk u benzínky vypadá jako lupič, dvířka povolí a otevřou se jinak ano, škrabka je super, funguje jako lupa, která se může hodit, což malo kdo ví, v Německu při příchodu OIII běžela reklama, jak vetchá stařenka stojí na zastávce Hbus a že tři centimetrů studuje jízdní řád a marně... na zastávce zastaví OIII, vystoupí řidič, obejde auto, otevře víčko nádrže (lidé na zastávce zpozorní a nechápou) vynda škrabku a tu podá ji stařence a naznačí co s ní a stařenka si vnpihide přečte, kdy ji to pojede... následuje simply clever... Editováno: 18. Prosinec 2021, autor: guest100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita12 Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 Kdyby to někomu nešlo otevřít vůbec: 3 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs 79 Vloženo 21. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2021 To je super návod 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 18. Září 2023 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2023 Ahojte. Tak "motorcek" viečka nadrze je už KO Idem objednať novy Viečko nadrze som dnes demontoval podľa návodu vyššie... No pri vyberaní som si nevšimol kde ma byt "napichnuta" ta odtokova hadička (foto) Ma mat presne svoju dierku,alebo to je jedno...? Zatiaľ som ju len tak vopchal naspäť,volne do karosérie:-) Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin0303 Vloženo 30. Června Sdílet Vloženo 30. Června V 14. 12. 2021 na 8:46, Lancelot napsal: Zkus několikrát zamknout a odemknout, spolu v kombinaci s mačkáním víčka. Pravděpodobně blbne el.zámek víčka. Měl jsem to u SII taky. Bráško práve si nám zachránil zadky pretože sme boli uviaznutí na diaľnici len s rezervou paliva si frajer najradšej by som ti kúpil pivo💪 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 2. Července Sdílet Vloženo 2. Července Mi stačí pocit, že můj příspěvěk někomu reálně pomohl. Nech si v servise zámek víčka odpojit. Nafta se dnes už moc nekrade a je to nejlepší způsob, jak se vyhnout těmto nepříjemnostem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.