Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

chcem poprosit o radu: ked som zdvihol gumeny koberec na mieste vodica vsimol som si, ze koberec pod nim je cely mokry....viete niekto poradit?

Asi ti to tečie cez dvere ak maš mokry aj tapec na dverach tak je to určite tadial. .Pohladaj,je tu o tom spusta prispevkov.

chcem poprosit o radu: ked som zdvihol gumeny koberec na mieste vodica vsimol som si, ze koberec pod nim je cely mokry....viete niekto poradit?

presne toto iste skumam aj ja ale za sedadlom vodica. uz vyse roka patram cim to je. mam gumenne rohoze skoda. ostatne su suche. ale ta jedna sem tam byva pod nou modro. v lete liato ako blazon a nic v zime neprsi a ked ju nadvihnem tak je tam vlhkost. rozmyslam ze zavolam colombovi nez vypatra :)

jestli je auto v záruce tak jeď do servisu oni hned vědí co s tím je, dělaj to zadarmo (aspoň mi to dělali v Oc u Hlaváčka) a řekni že ti teče přes všechny dveře, provedou přetmelení toho těsnní co netění

jinak hledej, je tady toho popsáno dost

co si sa pomocil? :p

nota: :dohfuck

mavericko :prc::prc::prc::prc::prc::prc:

Teraz niekedy vyšiel nový prípis na zatekajúce dvere, doteraz sa tesnila len spodná časť, teraz sa tmelia aj boky úplne hore a tmelí sa iným prípravkom, než doteraz. Môžeme byť ale všetci kľudní, problémy so zatekaním cez dvere sa objavujú aj u O2 :blink:

• 3 týdny později...

Jsem tu nový...

ale...

měl jsem škodu 120, tam byla taky voda pod gumou....u řidiče

ale!!!!! ty gumy byly daleko lepší!! než jsou ve fabii.. teda aspon v tom, že když byly boty mokré, a kapala z nich voda... steklo to dolů po gumě.. a pak do základů sedadla..(((

udivuje mě jak blbě toto škodovka udělala((

Měl jsem stejný problém, taky mokro až vzadu za řidičovou sedačkou. Nejdřív jsem taky podezříval dveře řidiče, přetěsnil je (silikonem a kvalitně) ale nepomohlo to a teď v sobotu když jsem předělával intoš jsem přišel na to kudy tam teklo: sundal jsem plast kolem páky otvírání kapoty a uviděl stopy od vody. Ještě jsem nepátral dál, ale myslím, že to má něco společného s odvodem vody od čelního skla.

ahoj, díky že mě vemete mezi sebe.

autíčko pujde na roční prohlídku ve středu a tam to taky opraví...

ale protože je to prý proti bezpečnosti práce nemohu být u toho, takže nepoznám zda to opravili nebo vyměnili za nový kus..

chci si to nechat zapsat do servisní knížky..pro budoucí reklamace..?rozumné??

co vše zkontrolují?

• 2 týdny později...

podla mna kamo si to musis spravit sam v servise to len odjebu nikdy viac do servisu fuck

• 3 roky později...

Má Škodu Fábii combi 1,4 16V bez klimatizace. Dneska se mi u spolujezdce objevila na koberečku louže vody. Zjistil jsem,že mi to vyteklo z prostoru, kde je pylový filtr.Vyndal jsem ho a byl lehce nasáklý vodou.Ve škodovce mi řekli,že se s tím ještě nesetkali,že by se voda k pylovému filtru neměla dostat.

Máte někdo taky takovou zkušenost.

Málo si hľadal. Máš upchaté odtokové otvory. Nájdeš ich pod plastom predného okna, ako sú stierače.

no v současným počasí bych spíš řekl zamrzlé........

pridam svoju skusenost.. ja som mal na mieste vodica take mensie jazierko, vodu som vytlacal s koberca..

nakoniec sa prislo na to, ze mi to tecie cez lavy vodicov stlpik - zle vymenene okno

dal som to potom spravit do hornetu a zatial vyzera ze je pokoj

• 14 let později...

Zdravim mám menší problém zjistil jsem že mám mokrý koberce jak u spolujezdce a vzadu ale umě nic zajímalo by mě odkud to teče měl jsem celou palobuvku venku a ani kapka přes kabinovej taky nic ale všiml sem si že se mi drží voda v těsnění dveří 

Přetěsnit dveře. Tapec dolů. To je klasika. Dělal jsem všechny dveře

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.