sanberg Vloženo 7. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2022 Moc to nechápu. Jsou přeci mnohem náročnější věci na baterii než ACC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigFoot007 Vloženo 18. leden 2022 Sdílet Vloženo 18. leden 2022 Skusim uplne mimo - nema nahodou Skodovka bezpecnostny system, ze tempomat ide aktivovat az po prvom dupnuti na brzdu za jazdy? Takto to moju napriklad korejci - takze ak sa clovek rozbehne bez toho aby co i len zabrzdil, tak nie je mozne aktivovat tempomat. Napriklad vychadzam z pumpu/odpocivadla na dialnici, cely cas od nastartovania sa nedotknem brzdy, zaradim sa do praveho pruhu a chcem aktivovat tempomat. Nech robim co robim, nepojde to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miziov Vloženo 18. leden 2022 Sdílet Vloženo 18. leden 2022 Tak jsem po servisu, samozřejmě na nic nepřišli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 Panove, na s3 mr2022 mi prijde silene, ze to nema odmrazovani adaptivniho tempomatu. Melo to uz Audi A6 v roce 2004. jedna se o blby kablik za 5kc co hreje pod plastovou krytkou. Myslite ze to pujde dobastlit (technicky jo), aby to nemelo vliv na hlavu radaru? Netusim zda se jedna o stejny radarovy system, jaky pouziva(lo) Audi. V zime je pak ACC absolutne nepouzitelne kdyz snezi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Taky jsem nad tím přemýšlel, jak tam dovést teplo. Když sněží, tak i přes extra navoskování se krytka zakryje hrozně rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 @Delphin neni nad cim premyslet, audi to ma vyreseno od 2004.... otazka jenom zni, zda technice, ktera by mela byt novejsi o 16 let odporovy dratek v krytce vadit nebude. Coz nevim, a byl bych rad, kdyby nekdo znal vic nez ja. pak tam dat odporovy dratek je pro kazdeho elektrikare malina.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Ono zapinat acc behem snezeni je nerozum... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Stačí koupit radar, který vyhřívání má a přehodit "předek" radaru, upravit kódování (nejspíš i parametrizaci, aby to dokázalo "budik" výhřev) a je to hotovo. Akorát si myslím, že to vůbec nepomůže, protože ten radar má před sebou ještě plast (masku vozu) a bylo by potřeba vyhřívat právě tu. Vyhřívání samotného radaru, dle mého, ničemu nepomůže. Sám mám vyhřívání radaru dodělané (ale u Octavie III před faceliftem, takže dole v mřížce a když je velká zima a hrozí, že by se mohl sníh na radaru držet, tak sepne výhřev. Radar je ale jen velmi málo zahřátý, avšak účinek perfektní Viz foto těsně po jízdě několika desítek minut ve vánici. A vím, že se jedná o téma Superba, ale tento poznatek jistě pomůže i některým pro Superba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 @Krosta co jsem poslal fotky, je to pouze prave krytka, sam radar na audi vyhrivani nemel, vyhrivala se prave jenom ta krytka. pod tu krytku by stacilo dat ten vyhrivaci kabel, otazka je, zda by ten rada prez ten "kabel" videl. a to bych se potreboval dopatrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Jasný, rozumím. Já když jsem měl rozebraný ten radar, tak jsem se právě díval, jak to vypadá. Posílám pro ukázku fotku přední strany radaru (pohled pochopitelně z vnitřní strany), kde jsou vidět vpravo dole konektory a plošší část, kudy radar "kouká". Sám jsem to více nerozebíral, ale působí to na mě tím dojmem, že ta samotná část před ním se neohřívá, spíše ta část okolo prostoru, kudy "kouká" a tím se ohřívá celá ta přední část, jak se celkově zvyšuje teplota uvnitř. Jak jsem psal, ta teplota je sotva znát na dotek, takže to nebude nijak velký teplotní rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 Určitě to není proti sněhu, ale proti vytváření námrazy a pak stačí jen temperování. Podobně jako když má někdo před vjezdem do garáže protinámrazovou rohož. Ten beton také znatelně nehřeje, námraza se nevytvoří, ale sníh musí odhrabat, ten se nestačí rozpouštět. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 Ahojte. Včera som vymenil Origo masku Sportline za masku "HoneyComb" A dnes som zistil,že mi nefunguje ACC. Po aktivovaní ACC mi vypíše že... ACC nefunguje. Pri výmene masky som dával veľký pozor,aby som sa ho ani nedotkol.Akurat som s handričkou vyčistil to malé zrkadielko (1cmx1cm) a tu spodnú plochu pod ním... Nič viac som s ním nerobil. Kde môže byť problém? Ďakujem pekne za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 Zastav se u nás v praze zdarma nastavím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 Zastavil by som sa,ale mám to cca. 650km To ho treba nastavovať? Môže byť,že som ho akože mechanicky posunul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 Nastavuje sa to elektronicky? Urobia mi to aj v Škoda servise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 Tak do skodovky , cena serizeni v autorizaku cca kolem 4000 - 5000 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 Jeste bych zkusil dat puvodni kryt jestli je to v pohode pokud ano tak tu novou vyhodit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 WTF? Koľko? To sa nastavuje mechanicky alebo elektronicky/diagnostikou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 Radar robia aj pri geometri a vyjde ta to lacnejsie ako samostatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 Ve VCDS není nějaká možnost v základním nastavení z kalibrovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 Kalibraci můžeš spustit ale když nemáš zrcátka a tak takže neudelas 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 VCDS nemám... Zaujíma ma hlavne,či sa to robí mechanicky alebo elektronicky/diagnostikou? Ide mi o to,že som masku menil bez demontáže nárazníku... A bola to práca na dlho a na ... Totiž som dnes trocha časovo obmedzeny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 Diagnostikou a potřebný materiál… jak jsem se díval na netu takže to sám neuděláš bez toho potřebného příslušenství.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 (editace) @titanius mimo temy, ta maska uz mala tu malu mriezku, alebo si to dorabal? Lebo origo to tam nie je... plus mam na predaj origo cierny ramik a masku honeycomb. Nikdy nemontovane, NOVE. Za 50% ceny v Bratislave kludne osobny odber... Editováno: 6. Květen 2022, autor: Deliberator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 (editace) Áno tú malú čo je za HoneyComb som dorabal (čierny lakovaný hliníkový Tahokov) keďže bez toho veľmi "presvitá" Inak nechápem,a dúfam že je to konečný stav.Asi sa to nejako samo "zresetovalo",ale keď som teraz druhýkrát naštartoval auto,že idem domov tak zrazu ACC funguje ako predtým... Editováno: 6. Květen 2022, autor: titanius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.