piskot Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Ohledne disku z Octavky I a Fabky I jdou pouzit kterekoliv z produkce. Nikde nic skrtat nebude, jen se musi menit rozmer pneu pro O a F. Ohledne 16tek na zimu, nevidim v tom zadny veliky problem, chtel jsem dat taky 16ky ale Metalica. Jen mensi problem, teda jak pro koho, na rozmer 205/45 r16 nejdou dat retezy. Takze jestli si vystacis bez no problema. Ohledne mych kol, zatim zapsane nejsou. Snad se to nejak poresi pres zimu kde budu mit kola z OI predface 5tipaprsky z Slxa a ne nich pneu 185/55 r15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 při schánějí disků přicházim k různým názorum, jako že na mojí FII nepudou disky z FI předface!!!!ale FI face tak z ní už tam jdou, protože maj jiný brzdiče. tak já nevim. co je na tom pravdy? podle mě je to blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 (editace) když se podíváš na disk, tak tam je5x100 ETxx a znak audi a VW, škoda a seat.Jestli se zhodujou aspon tři udaje z techničáku, tak je to tutovka. Editováno: 12. Říjen 2009, autor: petrumr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 mrknu na to dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 řekl bych že ty disky moc řešíš.... vyber takový jaký se ti líbí a prostě to tam našroubuj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Taky si myslim, ze to moc resis. Oni jsou jine plechy pred a po facu?? To se mi nejak nechce verit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 dokonce jdou plechy z FI na FII bez problémů.....vyzkošeno osobně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 neřešim, jen sem píšu postřehy odjinud!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin 1_2 HTP Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Nemáte někdo na FII disky šířky 7J. Zajímalo by mě jaké máte ET... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunNer Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 tak páni, bohužial disky len 5j -> Continental TS800 165/70 R14 na ceste... gumy ako na kočáry, snaď poslúžia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 tak, dnes sem přehazoval pneu a jak sem se tady dozvěděl, že šruby mám nechat, tak to ještě nemůžu rozdejchat, protže na hliníkách sem měl šrouby typu plecháč-není to rovný kužel. A proto se ptám, jestli škoda zase nemá nějakou vyjímku a jaký šrub kola máte vy na hlíny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 6,5J-16 ET 43-na pneu 205/45-16 větší nemám povolený v TP, možná kdo má větší motorizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Jezdim 3 roky s obyc sroubama na plechu ( zimni) i na alu (letni) a zadnej problem. Jsou to 15´aviorka s gumou 195/55/15, ET z hlavy nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 (editace) ten kužel na tom šroubu máš jaký? je rovný nebo do oblouku? já nemám ani jeden, podobá se tomu na pravo, ale má oblouk a nevím, jestli je to u škody v normě, nebo automat to odrbal. Editováno: 29. Říjen 2009, autor: petrumr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Pouzivam stejny srouby jak na 6,5J, tak 5J a bez problemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 to je šíře disku, ale mně se jedná o profil dosedacího kužele na šroubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 A v cem je problem? Nepasuje, nebo se citis byt osizen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 Kuželová dosedací plocha se používá u litých disků... u plechových disků se používá kulová... U ORIGINÁLNÍCH LITÝCH DISKŮ KONCERNOVÝCH AUT (VW, SKODA, SEAT, AUDI) SE POUŽÍVÁ TAKÉ KULOVÁ DOSEDACÍ PLOCHA... Pro jistotu vyšroubuj šroub a šáhni na dosedací plochu na disku... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 to sem chtěl slyšet. Já sem už na ně chtěl vletět, nemáte obavu, že tym šrubem se ten liták poškodí.Utahovací moment je někde napsaný? Tohle je moje první auto, kde neměním s ráfky i šruby(matky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miwek Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Zdravím, co se týče kol a pneu tak mám následující: LETNÍ: 16' ALU DISKY ATRIA + PNEU 205/40 R16 BRIDGESTONE Potenza (originál ŠKODA) ZIMNÍ: 15' PLECHY + PNEU 185/50 R15 PIRRELLI 190 Snowsport Prozatím maximální spokjenost.. Uvidíme co s tím udělá výměna pružin a tlumičů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 185/50? tam by měla podle techničáku být spíš 185/55 R15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 to sem chtěl slyšet. Já sem už na ně chtěl vletět, nemáte obavu, že tym šrubem se ten liták poškodí.Utahovací moment je někde napsaný? Tohle je moje první auto, kde neměním s ráfky i šruby(matky) Proč by ti to mělo něco poškodit? Já mám šrouby kulový, původní z auta používáme nejmíň 14 let aniž bych to nějak řešil a nikdy jim výměna disků nevadila. Tomu nejdýl sloužícímu bylo letos 10 let a šrouby jsou to poslední, co by ho trápilo. Jestli máš disky, který na auto mají bejt, nemáš problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Zdravím,co se týče kol a pneu tak mám následující: LETNÍ: 16' ALU DISKY ATRIA + PNEU 205/40 R16 BRIDGESTONE Potenza (originál ŠKODA) Pokud máš původně dodané opravdu 205/40, je to na reklamaci. Správně je pro kola Bear a Atria 205/45 R16. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Taky koukám na ty rozměry pneu a nesedí mi to.... zaručeně tam má být napsáno 205/45R16 205/40 je guma na 17" mimochodem na zimu já používám 195/45R16 Co se týče dotazu na moment určitě někde napsaný bude.... řekl třeba v příručce pro uživatele nebo jak se to ted jmenuje.... uživatelský návod? Já mám moment v ruce. tkz. citovka, normálka a plná krev... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 jak na nakladáka 70kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.