Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím vás, vie mi niekto poradiť? Občas sa stáva, že keď si pustím hudbu cez aux, nie je ten zvuk úplne dobrý a je taky nekvalitný, ako keď na počítači dáte "kanál" zvuk 😁 neviem už či to robí aj cez leto ale mám skôr pocit že je to len cez zimu a napr keď idem z nočnej alebo keď je chladno viac. Ma s tým niekto skúsenosť? 

Vloženo

Na aux nieje čo pokaziť, iný kábel skúsiť, určite nejaký lepší. Poprípade ak sa pripája telefón na jack ako zdroj hudby, tak pozrieť dovnútra konektoru, či v ňom nieje vrstva prachu. Stačí len malá vrstva prachu, kolík nezapadne dovnútra a už to rozhodí zvuk.

Vloženo

Nepripaja sa mobil cez Jack, je to aux Bluetooth, ktorý je stále strceny v aute a len to zapnem keď nastúpim do auta a pripojím sa bluetoothom s mobilom nato... Neviem teda no, mám pocit že to robi ako keby len v chladnejsom období, občas nie občas áno, občas 3 týždne nič a tak no

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...