Havajmir Vloženo 10. leden 2022 Sdílet Vloženo 10. leden 2022 (editace) Editováno: 9. Únor 2022, autor: Havajmir špatný formát obrázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. leden 2022 Sdílet Vloženo 10. leden 2022 Není použit druhý klíč? Rádio se zapne zmáčknutím levého kolečka, to nefunguje? Ještě ho zkusit vyresetovat - dlouze držet stisknuté zapínací tlačítko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havajmir Vloženo 10. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2022 (editace) Jo tak bylo to vyplé rádio, moje první škodovka a tak jsem netušil že se radio zapíný/vypíná skrz to tlačítko😂 mám ji zatím chvilku Děkuji za tip Editováno: 10. leden 2022, autor: Havajmir 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. leden 2022 Sdílet Vloženo 10. leden 2022 Zapnuté si to pak bude pamatovat. Při chcípnutí a dokud se neotevřou dveře řidiče bude hrát. Při dalším startu se samo zapne. Při čekání s vypnutým zapalováním se zapne kolečkem, pak i vypne kolečkem. Při následném startu se musí zapnout znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havajmir Vloženo 10. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2022 Dobrý vědět, no já předevčírem přijížděl právě akorát domů a 200 metrů před barákem mi to tam z ničeho nic vyházelo nějaký hlášky tak jsem to odklikal, protože jsem to neměl čas číst a z infotaimentu se mi staly akorát hodiny, a pak při zapnutí opět vždy jen s tou hláškou, tak jsem z toho byl mírně zmatený, ale pro příště už aspoň vím teda😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jury06 Vloženo 9. Únor 2022 Sdílet Vloženo 9. Únor 2022 Zdravím. Mám novou 4 ve Style plus a začal mi zlobit infotaiment. Najednou přestal fungovat a to komplet všechno. Jedna chybová hláška a konec. V servisu na reklamaci bylo vidět že vědí o co jde, řešení je přeinstalovat SW nebo výměna komplet infotaimentu. Jak jsem zjistil tak tento problém mají Oct4 , Fab4 i další vozy a to nejen ve Škodě ale v celém koncernu, jenom se o tom moc nemluví. Objednali mně za tři týdny do servisu jenže druhý den vše funguje jak má. Po několika dnech zase problém, infotaiment dlouho nabíhá , tak čekám co bude dál. Jinak s autem spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fangluin Vloženo 10. Únor 2022 Sdílet Vloženo 10. Únor 2022 Doufal jsem, že už to u F4 budou mít vyřešené, ale jak je vidět, tak asi ne. V březnu očekávám moji F4, tak se mám asi na co těšit. :( Strašný amaterismus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny. Vloženo 11. Únor 2022 Sdílet Vloženo 11. Únor 2022 Máme novou Scalu s Amundsenem a F4 s Bolerem a nefunguje pořádně ani jedno, neustále restarty, zamrzání, některé věci ani nefungují ... je to stále dost nedodělané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 tak to si zvykni, on to ani nikdo nedodělá, s každým updatem se něco opraví, ale zase něco roze.ere, dokud jde jen o infotainment, tak je to vpohodě, ale až takhle auto nebude startovat, padat do nouzáku kvůli SW, tak bude čas změnit značku a že to bude brzo, bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BRNTH Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 Dobry den prajem , chcem sa spytat ohladom infotaimentu bolera MR 2023 ... style . okrem teda vypadavania cez kabel ked mam pripojeny telefon mi vypadava po 5000km aj displej ... dotykove tlacidla funguju ale displaj nechce sem tam fungovat ani ked vypnem a nastartujem auto ... poslal som im video, na tom videu som sa chcel ukazat ze to fakt nejde a ze aj ked na to kliknem viac krat tak som mozno klikol viac krat na ten isty bod ... napisali mi citujem "doslova zahlcujete system opatovnym tukanim vo vysokom intervale v priebehu jednej sekundy " No ... ale ked som medzitym klikanim a obrazovku klikol na to tlacidlo vedla dotykove hociktore tak system reagoval okamzite len na ten displej proste neraguje sem tam proste vypadne... je to nejak v systeme nastavene kolko krat mozem kliknut za sekundu ? da sa to nejako nadstavit prosim ? Ja som si myslel ze taketo veci uz nemusim riesit ze uz tie komponenty su rychle ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas135 Vloženo 13. Květen 2023 Sdílet Vloženo 13. Květen 2023 Mám základní rádio bez aktivovanyho smartlinku. A teď v tom mám zmatek, můžu nějak zrcadlit mobil přes android auto, nebo to nejde? A rádio je jen "rádio"? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 13. Květen 2023 Sdílet Vloženo 13. Květen 2023 @tomas135Zrcadlit bez aktivovaného smartlinku (ten obsahuje android auto a carplay) nejde. Takže máš jen radio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.