Miro F. Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 (editace) Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda se někdo z Vás při dodatečné montáži navigace Amundsen+ (RNS315) nesetkal s tím, že Maxidot nezobrazuje položku Navigace (směrové šipky) a kompas. Vše ostatní mi chodí, v MaxiDotu vidím krom položek MFD a nastavení i položky telefon a audio. MaxiDot pak zobrazuje třeba stav telefonu, příchozí hovory, tagy od přehrávaných skladeb atd, takže nějaká komunikace tam běží. Prošel jsem komplet kódování ve VCDS (Navigaci, přístrojový štít i BCM) a nepřišel jsem na to, kde by mohl být problém... Prošel jsem i různá fóra, párkrát jsem narazil na zmínku o tomto problému u tuším Škody Yeti, ale bez nástinu řešení... U některých starších VW jsem zase našel zmínku, že ne každé budíky umožňovaly zobrazit navigaci, ale týkalo se to vesměs modelů před rokem 2010. Ještě doplním, že moje F2 je úplně poslední ročník 2014, rádio je ze stejného roku a datem výroby se liší ani ne o měsíc... Editováno: 13. leden 2022, autor: Miro F. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro F. Vloženo 13. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2022 (editace) Největší radost má člověk z odpovědí, na které si přijde sám - na jeden modul jsem při kódování zapomněl: 19-CAN Gateway. V installation list je třeba zaškrtnout položku Navigation a uložit. V MaxiDotu se objeví položka Navigace, vedle hodin pak kompas a šipky už ukazují zvolenou trasu... Editováno: 13. leden 2022, autor: Miro F. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 @Miro F. to je dobra volba na F2. Pro mne lepsi je neorigo a znackove radio s Android Auto nebo Car play 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro F. Vloženo 13. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2022 Souhlasím. Displej je ve dvojkové Fabii hodně nízko a sledovat na něm obrazovku nebo tam něco hledat znamená přestat sledovat silnici... A u neoriginálních rádií je prý s propojením navigačních šipek na Maxidot problém... Resp. nikde jsem nenašel, že by se to někomu podařilo a byl schopen popsat, jak toho dosáhl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 @Miro F. tady treba vyskouset jednotku Can-bus pro neroigo radio. Nedavam zadne zaruky ze na maxiku bide ukazovat sipky. MF volat funguji ale samozrejme treba kupit jednotku pro MF od znacky radia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.