Milhausek Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 fungovat bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mspacil Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Čau kluci, potřeboval bych poradit. Pořídil jsem manželce Octavku 1 r.v. 2000 1,6i (74kw). Blbne tam centrál, klíčkem na Do se zamknou všechny dveře ( některé zámky cvakají ale dvakrát ). Tlačítkem ve dveřích se zamknou všechny dveře pak to znovu cvakne a vyskočí řidičův zámek a zadní pravý. Dále potom dioda v řidičových dveřích svítí kdy se jí zachce prostě to nefunguje jak má. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Už jsem začal hledat měl jsem rozdělané přední dveře, ale nic jsem nezjistil vypadá to všechno OK. Ještě VAG mi píše nesmyslný signál u dveřních jednotek, řidič, spolujezdec, PZ. Díky za rady moc by mi to pomohlo aspoň nejakej návod co zkusit a kde začít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Zámek nebo jednotka v motorku stahovačky,u starších to dělal i svazek ze dveří do sloupku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mspacil Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Jo zkusím to díky, jen mě zaráží že DO se to zamče a ručně v autě to zlobí. No musím sehnat někde na vrakáči jednotky a motorky. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdo Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 (editace) Idem kupit kluc 1J0959753DA. Mam komfortku 799A. Od predchadzajúceho majitela mam kluc 1J0959753AH, ten vsak nedokazem prispôsobit. Ako zistim ci moja komfortka ma DO ? Mam VAG a v prispôsobenie je kanal 1 aj 2 pristupny. Bude mi fungovat ten kluc 1J0959753DA ? Dik za odpoved Tak som sa sekol jednotka 46 prispôsobenie 10 kanal 1 pristupny ale kanal 2 nie. Je tam teda DO v tej komfortke? A vie mi niekto vysvetlit preco mi nefunguje ten 1J0959753AH. Ci som ja blby a neviem to prispôsobit? Editováno: 7. Květen 2010, autor: jurdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 799A dálku neumí.Musí se udělat reflash jednotky,aby to uměla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 DO tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 jo,ale není v konfig.povolen,proto jsem psal že se musí přepsat eeprom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 on má přístupný kanál 01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 aha,nevšiml jsem si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcello350 Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Dobry den... Ja som tu novy... mam octavku rocnik 2003, konfortku mam 1C0959799B a rad by som vedel co vsetko mozem mat na tejto jednotke.. mam stare nevystrelovacie kluce... skratka napiste mi vsetko co mi pojde na aute a co by sa dalo dorobit... dakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 a co si spis precist co je tu uz napsany? vystrelovaci klice dotahovani oken dalkou alarm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcello350 Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Dakujem velmi pekne... ale ja som to cital 3x a aj tak som nepochopil teda co tam bude.... ale tys mi to objasnil... a budem mat aj to otvaranie okien DO, odskok kufra? to je vsetko co potrebujem vedet este a co si spis precist co je tu uz napsany? vystrelovaci klice dotahovani oken dalkou alarm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 otevření oken DO můžeš mít už ted.. kufr ti půjde taky s 3-tlačítkovým DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiiilio Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 chcem sa spytat jednu vec, ake kluce mi pojdu ku komfortke 1C0 959 799A, ked sa mi tam podari prepisat tu eeprom pamat? tie 1J0959753DA ako pisal jurdo, alebo nejake ine? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 ano, ty ti půjdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPAKO Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 (editace) Ludia , potrebujem helfnut. Menil som z 2,5g na 3g a vsetko islo v pohode, az kym som neprepinoval komfort piny pre konfortku 1C0 959 799 B. Pinovanie je v poriadku, asi 4x som to prekontroloval. Problem je v tom ze mi vela veci nefunguje. Konkretne neukazuje a ani nesignalizuje otvorenie dveri a ani zapnutie svetiel, dalej nezamyka kufor, nedoviera a ani neotvara predne okna dvojitym stlacenim tlacidiel na panely a nefunguje ani zapalovac cigariet. Motorceky vo dverach su vymenene a maxidot je ok. Ked to zhrniem, tak vsetko bolo o.k. az kym som nevymenil komfortku. VAG pekne rozpozna jak komfortku, tak aj motorky dveri, ale hlasi chybu 01299. Nemoze byt vadna komfortka? Nejde mi to do hlavy kde je problem. Prikladam obrazky z Vagu. Editováno: 28. Květen 2010, autor: SPAKO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 vždyt máš necan budíky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 can do budíků máš natažený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPAKO Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 vždyt máš necan budíky... Jezis, sorry, ja som hodil foto starych budikov, hned to napravim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPAKO Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Tak uz su obrazky tak ako maju bit. Vsetko islo ako po masle, budiky komunikuju z motorom a aj ukazuju kontrolky svetiel (tiez po prepinovani). Ale ze nova komfortka nema spojenie to ma dostalo. Vnutorne osvetlenie a aj smerove svetla ale funguju. Ja tu uz pol dna cumim do schem a porovnavam, ale uz som v koncoch. Inak pinoval som podla tohto KS_3.generace_1_KONEKTOR.rtf . A nech na to cumim ako chcem, nejde mi do hlavy T23a/13, co je vlastne drat pre rele zapalovaca a ten nemam nikde zapojeny, podla popisu sa nezapaja. Co potom ma zapinat rele zapalovaca? Mam toho uz fakt dost, jak to dobre islo tak sa to teraz sere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik9 Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 Chlapy zdravím, neporadil by mi někdo kde bych sehnal komfortku 1C0 959799B 045...mám vadný VF modul a ten se neopravuje... nefunguje mi nic DO,stahování oken ani alarm. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 aukro, tady v bazaru atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik9 Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Díky za radu zkusím to.... Ještě dodám,že je to komfortka na Ocktávku "Bussines" rok výroby 2002, 1C0 959 799 B 045,umí...DO,alarm,stahování oken a je vypálenej VF modul...koupil jsem jednu z Annonce a s tou jde pouze DO a to ještě když zamknu tak jenom dveře a kufr musím ručně zamknout..odemykat jde celý auto..no a alarm a stahování oken je nefunkční....díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 vše co píšeš se dá upravit v eeprom! koupil jsi jnou komfortku bez alarmu na superba.. umím upravit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.