cosby Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 vše je popsané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 okej, si to tu prectu. Jen jeste jedna otazka, jak moc je to nakladne prestavba na 3G? zalezi za kolik si sezenes dily...podivej se na stranky octavia clubu mas tam zhruba ceny za kolik se to da poridit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) okej, si to tu prectu. Jen jeste jedna otazka, jak moc je to nakladne prestavba na 3G? Zalezi za kolik co sezenes. Tady jsem to popsal u inzeratu kde prodavam vystrelovaky- Do 98 nevim jestli to pujde, 99by uz mela jit. viz: Komfortní systém 3.generace - návod, meli by ho mit vsechny octavky od MR02. Napsal vittorio, upravil JasteR Úterý, 09 květen 2006 Potřebné ingredience: ř.j. dveří 4 ks cca 700-1000 kč/ks * ř.j. komfort systému cca 1000 kč ** ř.j. airbagů 1000-1500 kč *** maxidot 2800-3500 kč vystřelovací klíče (někdy i obyč., ale s frekvencí 434 MHz) + sada zámků 1000-1500kč vypichovák na piny, někdy stačí sichrhajsky, ale není to ono schéma,trocha šikovnosti (někdy zdarma vrozená) Ceny jsou z vrakoviště, annonce, drobní dodavatelé * - Označení dveřních jednotek LP - 1U4 959 801 D PP - 1U4 959 802 D LZ - 1U0 959 811 D PZ - 1U0 959 812 D písmeno "D" označuje 3. generaci, označení je napsáno na papírové nálepce na motorku stahování. ** - Označení komfortky 3. generace 1CO 959 799 B *** - ř.j. airbagů se mění u modelů MR99 a starších Výše napsaný seznam platí pokud chcece mít vše plně funkčí. To znamená: Jedny klíče, všechny kontrolky funkční, zobrazení otevřených dveří na maxidotě. Pokud nemáte VAG apod. připočítejte k ceně i nakódování klíčů, imobilizéru,komfortky aktivaci airbagu. Pinování budíků: liší se do MR00 U modelů do MR99 je třeba vyměnit a přepinovat i jednotku airbagů. Jednotky se liší i konektory 50 pinový oproti 75 pinovému. Kdyby nekdo chtel tak prodavam- Vystrel klice origo nova sada se zamkama mam za 1300,- Budiky nove MaxiDot 2600,- TDi, nebo benal a LaurinaKlement MaxiDOT na TDi 2900,- Dverni jednotky s mozkama nove pro 3g 600kc/kus. Editováno: 17. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastič Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 AH je 2,5 generace Nazdar chlapi, mám OI MR07, koupil jsem si origo vystřelováky na tenhle model, mám jen centrál na klíček a zjistil jsem, že komfortku mám 1C0 959 799 A - co to je za typ? Znamená to snad, že mám ještě shánět komfortku 799 B a nebo to ta moje nějak schroustá? Díky PS: pro ty, kdo chtějí zjistit jen číslo komfortky a nemají zrovna hned přístup na VAG mám tip, jak jsem to udělal já - odmontuje se plastový dekl nad pedály a nad komfortku (protože označení má napsáno nahoře) se pohodlně vpasuje malé zrcátko a přečt se v něm kód - místa je tam na to dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastič Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 A ještě jeden dotaz, teď jsem si zjistil, že 1C0 959 799A dálku umí, ale dává se do aut, kde jsou 2x okna v elektrice - což je můj případ. Když tedy chci vystřelováky, musím k tomu mít, jestli dobře chápu jen 799B, ale ta se dává, kde jsou 4x okna v el. - půjde mi to tedy do auta, když chci vystřelováky, ale nemám okna vzadu v elektrice? Díky za trpělivost a reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 (editace) A ještě jeden dotaz, teď jsem si zjistil, že 1C0 959 799A dálku umí, ale dává se do aut, kde jsou 2x okna v elektrice - což je můj případ. Když tedy chci vystřelováky, musím k tomu mít, jestli dobře chápu jen 799B, ale ta se dává, kde jsou 4x okna v el. - půjde mi to tedy do auta, když chci vystřelováky, ale nemám okna vzadu v elektrice? Díky za trpělivost a reakce Napis Vasovi tady z fora, jestli muzes pouzit tu 799A, nebo pak tu 799B.. Editováno: 18. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Nepůjde.Řešil jsem to včera.Tato jednotka je specifidká.Má 3 konektory.První je cen komunikace a obsluhuje mimochodem přední dveře,dašlí obsluhuje pouze zadní centrál a třetí se využívá na alarm,blinkry atd.já umím ze 799A udělat plnohodnotnou 799B.A co vím,tak pokud 799A má dálku,tak pokud je to nad 8/01 tak jde na 434MHz a tedy s Do co je ve vystřelovákách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Nepůjde.Řešil jsem to včera.Tato jednotka je specifidká.Má 3 konektory.První je cen komunikace a obsluhuje mimochodem přední dveře,dašlí obsluhuje pouze zadní centrál a třetí se využívá na alarm,blinkry atd.já umím ze 799A udělat plnohodnotnou 799B.A co vím,tak pokud 799A má dálku,tak pokud je to nad 8/01 tak jde na 434MHz a tedy s Do co je ve vystřelovákách Ma uz Tour octu.... tak napis Vasovi nebo Cosbymu jetli ti to zparuje s tou co mas...oba jsou morava.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastič Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 No jestli jde A předělat na B a bude to levnější než shánět novou s B, tak beru, jestli by ses toho ujal PS: zkoušel jsem ale postup naučení klíčů podle DP - zapalování zapnuté klíčem bez DO, novým klíčem zamknout dveře, zmačknout některé tlačítko, počkat vteřinu, zmačknout to samé ..... a nic. - jestli je to nějaké vodítko Ď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 (editace) dodělával jsem zadní okna do elektriky a 3konektorová komfortka 799A bez DO bez problémů zvládala i zadní okna Editováno: 18. Březen 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastič Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Nepůjde.Řešil jsem to včera.Tato jednotka je specifidká.Má 3 konektory.První je cen komunikace a obsluhuje mimochodem přední dveře,dašlí obsluhuje pouze zadní centrál a třetí se využívá na alarm,blinkry atd.já umím ze 799A udělat plnohodnotnou 799B.A co vím,tak pokud 799A má dálku,tak pokud je to nad 8/01 tak jde na 434MHz a tedy s Do co je ve vystřelovákách a ještě: to, že 799A umí dálku, jsem se někde dočetl. Ale jestli by jí uměla i u mě, to nevím - já to koupil s obyč klíči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 jsou dvě jedna umí DO druhá ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastič Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Takže to se zjistí až na VAGu? Nebo, jak píše Cosby, se 799A dá předělat na B, ať umí DO nebo ne - i když on to takhle přímo neřekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastič Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Ba ne, vlastně řekl: "...pokud A má dálku..." Takže prostě nejdřív na VAG? Abych jí zbytečně nevyhazoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 pokud u 799A nemáš přístupnej kanál 02 v přispůsobení tak DO umět nebude, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 samozřejmě že 799A zvládázadní okna,protože to napojíš na CAN.Jinak,pokud někdo máte 799A s dálkou a bydlíte blízko Kopřivnice,rád bych si natáhl její obsah.Pokud totiž do 799A nahraji obsah 799B,jde vše jak má,jen se nezamykají zadní dveře.Určitě by se dala přehrát jen část,kde je Can s část NF,ale nemám čas zjišťovat kde to je,ale pokud neseženu 799A s DO,budu muset na to kouknout.Pokud někoho zajímá,tak ady je asi 1/4 obsahu 799A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastič Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Takže musím za známým, ten mi to teda zjistí z VAGu. A pak, když bude umět DO, tak na ty vystřelováky teda fakt 799B nepotřebuju, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Jak jsem psal,pokud máš od 08/01.načti dveřní jednotky a pokud končí D tak nemusíš.Jinak ti ten SW přehraji.Určitě tě to vyjde míň než jednotka 799B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastič Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Dostanu se na to tak za 2 týdny a pak se ozvu čau a díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 (editace) Jak jsem psal,pokud máš od 08/01.načti dveřní jednotky a pokud končí D tak nemusíš.Jinak ti ten SW přehraji.Určitě tě to vyjde míň než jednotka 799B Psal jsem ze ma Oct Tour tak je asi jasny, ze ma Dckovy a 3g. kdyz oznacuji oct1 Tour od r.v.04 Editováno: 18. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 (editace) Tak jsem dneska ráno přišel k autu a všechny 4 okna byly napůl stažený (centrál zamknutej). Zámky mám zaslepený, nikde nic poškrábanýho, dolámanýho, v autě nic nechybí (nebo jsem si nevšiml). 100pro jsem včera přijel a od auta odcházel se zavřenýma oknama. Napadá Vás jak k tomu mohlo dojít, případně jestli je to nějakej zlodějskej fígl a někdo ho vyrušil ? Komfotka 799B, MR 99/00. Díky Editováno: 19. Březen 2007, autor: myty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Zdravím. Netuším zda se neptám hloupě,mám Octavku 01/2001 Ambiente.Na klíči mám napsáno 434Mhz(klíč klasika),chci vystřelovák dvojtlačítko a ten prý chodí na stejné frekvenci .Co je tam ještě jiného,nepotřebuju aby mi chodily nějaké kontrolky jen bych chtěl sklopný klíč a funkční dálkové ovládání.Myslel jsem že stačí vymněnit zámky a nakódovat klíče.Poradíte mi. Kubrt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Bohužel,pokud máš 01/01 tak vystřelováky nepůjdou.Sice tam máš napsáno 434,ale skutek utek.Bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 prosim vas ako zistim aku mam komfortku? octavia combi r.v.1.2.2001 elegance vsetky okna v elektrike zrkadla v elektrike kluc obycajny central s dialkovim 433mhz vobec tu tomu nerozumiem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 VAGem nebo přečíst na komfortce na 90% máš 2.5 g tj AH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.