cossie Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 (editace) Dobrý deň, potreboval by som poradiť , kúpil som cez infotainment rozpoznávanie dopravných značiek. V assistentoch som ju zapol ale na displeji mi nič neukazuje . Mám Bolero Ďakujem Editováno: 1. Únor 2022, autor: cossie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 Cau, mam uplne stejny problem. Dnes jsem zakoupil, vse aktivovane, menu dostupne, ale nic se nezobrazuje. Bolero, HW 58/ SW 1889. V pondeli jdu do servisu, tak dostanou k nefunkcnimu WLAN i toto. A jeste nemam po aktivaci funkcni Traffication🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 Čau, kde sa to da prosím ta kúpiť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 To cossie: čo to stálo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cossie Vloženo 1. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 Tiež mi nejde traffication len načítava , a WLAN vôbec mi neukazuje v infotainmente. Tiež mám HW 58/ SW 1889 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cossie Vloženo 1. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 (editace) Stálo to 60 eur bez DPH . môžeš to kúpiť aj cez Škoda connect. Editováno: 1. Únor 2022, autor: cossie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 No ja nie lebo to platí len od výroby 11/2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 Chceš říct,že tato funkce se nechá zakoupit pouze pro vozy,vyrobené po 11.2021? I když ji dodávala i v roce 2020? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen201 Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 Neni k tomu potreba nejaka kamera treba?Jestli to jde koupit pres infotaiment tak je to bomba:)ale dost pochybuju:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 (editace) To zvik : Áno ale môžeš si to overiť na škoda connect Editováno: 1. Únor 2022, autor: Anubis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 Na ŠkodaConnect to zakoupit pro vůz vyrobený 2020 nelze.Nikdo ale nevysvětlil důvod,když vozidlo vše potřebné má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 Před hodinou, cossie napsal: Stálo to 60 eur bez DPH . môžeš to kúpiť aj cez Škoda connect. 1860 CZK vc. DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 před 3 minutami, zvik napsal: Na ŠkodaConnect to zakoupit pro vůz vyrobený 2020 nelze.Nikdo ale nevysvětlil důvod,když vozidlo vše potřebné má. Ja mam vyrobu 1/2022, ale stejne to po aktivaci nejede, takze to vyjde na stejno🙈 (samozrejme doufam, ze to v servisu rozchodi…) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 Našel jsem na: www.autos.skoda-auto.cz/services/connect ve funkcích na vyžádání,že tato funkce je pro vozy možnost zakoupení,ale ve ŠkodaConnect zakoupení není možné. Když jsem na to škodovku upozornil,přestaly tyto stránky preventivně fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 před 1 hodinou, cossie napsal: Tiež mi nejde traffication len načítava , a WLAN vôbec mi neukazuje v infotainmente. Tiež mám HW 58/ SW 1889 Jen se toci kolecko. V connectu to pise ze licence je platna, ale neni aktivovano🤔 maji v tom bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 Mám stejnou zkušenost,traffication stále načítá a stále načítá.........Chtěl jsem to odinstalovat,ale nenašel jsem,jak.Snad servis poradí.Mám právě vůz z r.2020 plně vybavený,ale chybí to čtení dopravních značek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 před 9 minutami, zvik napsal: Našel jsem na: www.autos.skoda-auto.cz/services/connect ve funkcích na vyžádání,že tato funkce je pro vozy možnost zakoupení,ale ve ŠkodaConnect zakoupení není možné. Když jsem na to škodovku upozornil,přestaly tyto stránky preventivně fungovat. Mne to po zadania vin rovno napísalo že to pre moje vozidlo neni možné možno časom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 A dokáže to aj riadiť ACC podľa dopravných značiek teda Travel assist alebo je to len na informáciu vysvietené na infotainmente ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 (editace) Já se na tu stránku už nemůžu dostat. Editováno: 1. Únor 2022, autor: zvik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 před 17 minutami, rodolfo napsal: A dokáže to aj riadiť ACC podľa dopravných značiek teda Travel assist alebo je to len na informáciu vysvietené na infotainmente ? To asi neví ani škodovka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 před 17 minutami, rodolfo napsal: A dokáže to aj riadiť ACC podľa dopravných značiek teda Travel assist alebo je to len na informáciu vysvietené na infotainmente ? To chci vyzkouset, az mi to pujde. V reklamnim videu to vypada, ze to funguje s ACC. Ale presny popis jsem k tomu nikde nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 před 1 hodinou, rodolfo napsal: A dokáže to aj riadiť ACC podľa dopravných značiek teda Travel assist alebo je to len na informáciu vysvietené na infotainmente ? Bude to trochu složitější, protože Travel assist začne zpomalovat ještě předtím, než má možnost rychlostní omezení vůbec vidět. Ale na druhou stranu by měl umět reagovat na dočasné (přenosné) značky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 před 8 hodinami, jenycek napsal: Bude to trochu složitější, protože Travel assist začne zpomalovat ještě předtím, než má možnost rychlostní omezení vůbec vidět. Ale na druhou stranu by měl umět reagovat na dočasné (přenosné) značky. JE to o maličko složitější: pACC (Prediktivní tempomat) pACC je rozšiřující systém ACC. pACC přizpůsobuje rychlost podle rozpoznaného omezení rychlosti a průběhu cesty, např. zatáček, křižovatek nebo kruhových objezdů. Pro vyhodnocení situace systém využívá následující zdroje: ▶ Navigační data ▶ Rozpoznávání dopravních značek ▶ Snímače, radary a kamery ... no a protože to bete kombinaci dat, ta opravdu neřeší striktně jen rychlost podle značek, ale i značky. Liftback Octavia Style PLUS, Webasto, 2,0 TDI 110 kW DSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Retro789 Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Pozrel som si skoda connect a obchod. Je tam moznost doobjednat rozpoznavanie dopravnych znaciek. Auto bude len informovat o dopravnych znackach na maxi DOT/ virtualny kokpit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobil-man Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 No to je super. Takže za to, aby mi auto ukazovalo dopravní značky nejen na hlavním displeji, ale i na virtual kokpitu, chtějí 1,9 tis. Kč :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.