Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý deň,  potreboval by som poradiť , kúpil som cez infotainment rozpoznávanie dopravných značiek.  V assistentoch som ju zapol ale na displeji mi nič neukazuje . Mám Bolero 

Ďakujem

Upraveno od cossie

Cau, mam uplne stejny problem. Dnes jsem zakoupil, vse aktivovane, menu dostupne, ale nic se nezobrazuje. Bolero, HW 58/ SW 1889.  V pondeli jdu do servisu, tak dostanou k nefunkcnimu WLAN i toto. A jeste nemam po aktivaci funkcni Traffication🤔

Čau, kde sa to da prosím ta kúpiť ?

To cossie: čo to stálo?

• Autor

Tiež mi nejde traffication len načítava , a WLAN vôbec mi neukazuje v infotainmente. Tiež mám HW 58/ SW 1889

• Autor

Stálo to 60 eur bez DPH .

môžeš to kúpiť aj cez Škoda connect.

Upraveno od cossie

No ja nie lebo to platí len od výroby 11/2021 

Chceš říct,že tato funkce se nechá zakoupit pouze pro vozy,vyrobené po 11.2021? I když ji dodávala i v roce 2020?

Neni k tomu potreba nejaka kamera treba?Jestli to jde koupit pres infotaiment tak je to bomba:)ale dost pochybuju:)

To zvik : Áno ale môžeš si to overiť  na škoda connect

Upraveno od Anubis

Na ŠkodaConnect to zakoupit pro vůz vyrobený 2020 nelze.Nikdo ale nevysvětlil důvod,když vozidlo vše potřebné má.

Před hodinou, cossie napsal:

Stálo to 60 eur bez DPH .

môžeš to kúpiť aj cez Škoda connect.

1860 CZK vc. DPH

před 3 minutami, zvik napsal:

Na ŠkodaConnect to zakoupit pro vůz vyrobený 2020 nelze.Nikdo ale nevysvětlil důvod,když vozidlo vše potřebné má.

Ja mam vyrobu 1/2022, ale stejne to po aktivaci nejede, takze to vyjde na stejno🙈 (samozrejme doufam, ze to v servisu rozchodi…)

Našel jsem na: www.autos.skoda-auto.cz/services/connect ve funkcích na vyžádání,že tato funkce je pro vozy možnost zakoupení,ale ve ŠkodaConnect zakoupení není možné.

Když jsem na to škodovku upozornil,přestaly tyto stránky preventivně fungovat.

před 1 hodinou, cossie napsal:

Tiež mi nejde traffication len načítava , a WLAN vôbec mi neukazuje v infotainmente. Tiež mám HW 58/ SW 1889

Jen se toci kolecko. V connectu to pise ze licence je platna, ale neni aktivovano🤔 maji v tom bordel. 

996EAA79-1F93-41C7-B2C2-40337DAFA701.png

Mám stejnou zkušenost,traffication stále načítá a stále načítá.........Chtěl jsem to odinstalovat,ale nenašel jsem,jak.Snad servis poradí.Mám právě vůz z r.2020 plně vybavený,ale chybí to čtení dopravních značek.

před 9 minutami, zvik napsal:

Našel jsem na: www.autos.skoda-auto.cz/services/connect ve funkcích na vyžádání,že tato funkce je pro vozy možnost zakoupení,ale ve ŠkodaConnect zakoupení není možné.

Když jsem na to škodovku upozornil,přestaly tyto stránky preventivně fungovat.

Mne to po zadania vin rovno napísalo že to pre moje vozidlo neni možné možno časom

A dokáže to aj riadiť ACC podľa dopravných značiek teda Travel assist alebo je to len na informáciu vysvietené na infotainmente ?

Já se na tu stránku už nemůžu dostat.

Škoda_2.jpg

Upraveno od zvik

před 17 minutami, rodolfo napsal:

A dokáže to aj riadiť ACC podľa dopravných značiek teda Travel assist alebo je to len na informáciu vysvietené na infotainmente ?

To asi neví ani škodovka.

před 17 minutami, rodolfo napsal:

To chci vyzkouset, az mi to pujde. V reklamnim videu to vypada, ze to funguje s ACC. Ale presny popis jsem k tomu nikde nenasel. 

před 1 hodinou, rodolfo napsal:

Bude to trochu složitější, protože Travel assist začne zpomalovat ještě předtím, než má možnost rychlostní omezení vůbec vidět. Ale na druhou stranu by měl umět reagovat na dočasné (přenosné) značky. 

před 8 hodinami, jenycek napsal:

Bude to trochu složitější, protože Travel assist začne zpomalovat ještě předtím, než má možnost rychlostní omezení vůbec vidět. Ale na druhou stranu by měl umět reagovat na dočasné (přenosné) značky. 

JE to o maličko složitější:

pACC (Prediktivní tempomat)
pACC je rozšiřující systém ACC.
pACC přizpůsobuje rychlost podle rozpoznaného
omezení rychlosti a průběhu cesty, např. zatáček, křižovatek
nebo kruhových objezdů.
Pro vyhodnocení situace systém využívá následující
zdroje:
▶ Navigační data
Rozpoznávání dopravních značek

▶ Snímače, radary a kamery

... no a protože to bete kombinaci dat, ta opravdu neřeší striktně jen rychlost podle značek, ale i značky.

Liftback Octavia Style PLUS, Webasto, 2,0 TDI 110 kW DSG

Pozrel som si skoda connect a obchod. Je tam moznost doobjednat rozpoznavanie dopravnych znaciek.

Auto bude len informovat o dopravnych znackach na maxi DOT/ virtualny kokpit. 

image.png

No to je super. Takže za to, aby mi auto ukazovalo dopravní značky nejen na hlavním displeji, ale i na virtual kokpitu, chtějí 1,9 tis. Kč :-D 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.