TOMUS Vloženo 26. Říjen 2024 Vloženo 26. Říjen 2024 Řeknu můj nazor. Tankuji na molce n98 v PL a nemam žadný problem s teplotou. Auto dobře taha. Tankoval jsem i n100 od omv a bylo stejně. Citovat
Ondra16V Vloženo 11. Dubna Vloženo 11. Dubna https://zdopravy.cz/velke-zlevnovani-u-pump-odpoledne-bude-nafta-pod-30-korun-slibil-sef-tank-ono-242434/?fbclid=IwY2xjawJmV8JleHRuA2FlbQIxMQABHkAsKfRNNRaKyTL_b7Vxdoer4mW45Qtw606oomTjkcTq-5xTqztH5_9sI-Xw_aem_xMXRsKX0dui1rra2QXShMg Citovat
petercheco Vloženo 13. Dubna Vloženo 13. Dubna Já dnes tankoval Efectu 95 za 32,50 na Orlenu v Unhošťi u Prahy 😉 Citovat
vormen Vloženo 25. Dubna Vloženo 25. Dubna Nedávno jsem tady psal, jak jsem natankoval do 1.0TSi N95 u MOL a auto citelně přestalo jet. Teď to stejný, ale místo Verva 95 jsem vzal Verva 100. Navíc plnou nádrž do prázdné a před sebou jsem měl cestu 2 x 200km. Bylo to utrpení, žádná akcelerace, předjíždění ani s rozmyslem a kopce na pětku jsem tak tak vyjel. Takže jsem tu sra.ku vyjel a opět vzal OMV 100 a z auta je zase raketa. Takhle vybíravý auto jsem ještě neměl, nebo je to těma eko hnusama co se musí ve větším přimíchávat. Citovat
Pawouk Vloženo 25. Dubna Vloženo 25. Dubna Sice nemám Scalu, ale s různými škodovkami s motory TSI jezdím léta prakticky jenom na benzíny (N95, N100) z MOLu a auta lítají úplně v pohodě za velmi pěkné spotřeby. Tak nevím. 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.