Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj , chtěl bych se zeptat , mám scalu monte carlo , když jsem tuhle otíral dveře po projetí myčky , jsem zjistil , že pod spodní hranou dveří u řidiče kouká cca 3cm z pod tapecu nějaká hadička. Neví někdo co to je ?

Není tam schránka na dešťník a toto je odtok?

Daj foto, v akom mieste a co za hadicju tam mas.

• Autor

Aha , tak díky za info , nejspíš to bude ten deštník , ten tam opravdu je a asi to bude odtok ze schránky na deštník.

Takže tú hadičku na odtok vody v schránke dáždnika  zabudli vo výrobe pri montáži tapecu vložiť do vnútra dverí, je tam vo dverách trubka PVC do ktorej sa tá hadička vloží a tapec sa nacvakne na dvere. Teraz máš tú hadičku zacviknutú v tapeci od spodu.

• Autor

Myslím , že nezapomněli a tak to má být , dnes jsem koukal na jiné scale monte carlo je to taky tak a majitel taky ani nevěděl , že tam něco takového je. Je to opravdu nejspíš odtoková hadičky ze schránky na deštník ve dveřích řidiče.

Nemá!!! 

Nikdy žádná hadička čumět od deštníku nemá. Dole pod kapsou je tuším otvor kam to má být vyvedené. 

Blbě udělané. 

Upraveno od keras

Keby som nemal rozobraté dvere, tak aj tak by som tomu bennoch69 neuveril. Má to byť tak ako som napísal a keras má pravdu tiež.

Ani mi tam nic netrčí, jen odtokové otvory.

• Autor

Kluci díky , takže bude návštěva servisu 

To si nevieš takú banálnu vec urobiť sám?

Nechat kvůli tomu rozdělávát dveře ... Kde co zničí, poškrábou. Buď ji zasunout dovnitř a nebo nožíkem zkrátit.

Stačí 10 kou vidlicovým kľúčom odistiť ten PVC šroub zo západkou, odchýliť spodok tapecu a hadičku strčiť dnu, ak už nechcem dávať dole tapec.

• 8 měsíců později...

Neměl by prosím někdo fotku, jak má správně vypadat odovodnění té kapsy pro deštník a kam má být správně ta hadička vyvedena? Jen pod plastovým tapecem by to být vyvedeno němělo, ne? Teklo by na vnitřní těsnění a do interiéru (kdo měl Fabii 1, ten asi ví o čem mluvím - tam se voda z vnitřku dveří dostávala na vnitřní těsnění a stékala dovnitř na koberec, byla to jejich bolest)...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.