Publikováno Březen 15, 20223 r Ahoj , chtěl bych se zeptat , mám scalu monte carlo , když jsem tuhle otíral dveře po projetí myčky , jsem zjistil , že pod spodní hranou dveří u řidiče kouká cca 3cm z pod tapecu nějaká hadička. Neví někdo co to je ?
Březen 15, 20223 r Autor Aha , tak díky za info , nejspíš to bude ten deštník , ten tam opravdu je a asi to bude odtok ze schránky na deštník.
Březen 15, 20223 r Takže tú hadičku na odtok vody v schránke dáždnika zabudli vo výrobe pri montáži tapecu vložiť do vnútra dverí, je tam vo dverách trubka PVC do ktorej sa tá hadička vloží a tapec sa nacvakne na dvere. Teraz máš tú hadičku zacviknutú v tapeci od spodu.
Březen 16, 20223 r Autor Myslím , že nezapomněli a tak to má být , dnes jsem koukal na jiné scale monte carlo je to taky tak a majitel taky ani nevěděl , že tam něco takového je. Je to opravdu nejspíš odtoková hadičky ze schránky na deštník ve dveřích řidiče.
Březen 16, 20223 r Nemá!!! Nikdy žádná hadička čumět od deštníku nemá. Dole pod kapsou je tuším otvor kam to má být vyvedené. Blbě udělané. Upraveno Březen 16, 20223 r od keras
Březen 16, 20223 r Keby som nemal rozobraté dvere, tak aj tak by som tomu bennoch69 neuveril. Má to byť tak ako som napísal a keras má pravdu tiež.
Březen 18, 20223 r Nechat kvůli tomu rozdělávát dveře ... Kde co zničí, poškrábou. Buď ji zasunout dovnitř a nebo nožíkem zkrátit.
Březen 18, 20223 r Stačí 10 kou vidlicovým kľúčom odistiť ten PVC šroub zo západkou, odchýliť spodok tapecu a hadičku strčiť dnu, ak už nechcem dávať dole tapec.
Prosinec 16, 20222 r Neměl by prosím někdo fotku, jak má správně vypadat odovodnění té kapsy pro deštník a kam má být správně ta hadička vyvedena? Jen pod plastovým tapecem by to být vyvedeno němělo, ne? Teklo by na vnitřní těsnění a do interiéru (kdo měl Fabii 1, ten asi ví o čem mluvím - tam se voda z vnitřku dveří dostávala na vnitřní těsnění a stékala dovnitř na koberec, byla to jejich bolest)...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.