dfga Vloženo 20. Březen 2022 Sdílet Vloženo 20. Březen 2022 (editace) Ahojte. Ako je na tom platforma S3/B8? Menili ste už tyčky stabilizátora? Mám čerstvo po premazani silentblokov vpredu ale aj tak registrujem, že pri pomalej jazde 10-20 km/h niečo buchne pri veľkej nerovnosti resp. zavrzga, ako keby sa niečo pohlo, mechanik hneď vravel ze meniť tyčky ale na zdvihaku sú ok ako nove, nevidím ale nikde písané aby to bol problém na s3 platforme. Kolega ma B8 a vraví ze ma 300 tis povodne. Vdaka za info. Editováno: 20. Březen 2022, autor: dfga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 20. Březen 2022 Sdílet Vloženo 20. Březen 2022 Mne to vrzga hlavne pri malych rychlostiach pri prejdeni nerovnosti ako napr retarder alebo jemne zvlnena vozovka. V stredu rano mam servis a okrem oleja v dsg sa ide opravit aj toto. Uprimne ti poviem, po vsetkom co som si tu precital, je tu sanca 50:50 ... Napisem ti potom vsetko co sa menilo a hlavne pocity z jazdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 21. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 Pokiaľ si nemal riešené silentbloky s tou vazelinou treba to skúsiť. Mne to pomohlo ale vždy tam niečo počuť a skúsim asi vymeniť aj tyčky. Daj vedieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 sa mi zda, ze uz som niekde na fore pisal davnejsie, ze som mal ist na "premazanie", no nakoniec som chcel riesit viac veci naraz a vsade mi povedali, ze premazanie bude fungovat len chvilu. Cize vymena + premazanie by mala "fungovat" min pol roka/ rok, aspon tak to chapem. Premazanie v niekt pripadoch vyzdrzi mesiac, v niekt jednu sezonu, cize nikomu rovnako... Ale dam vediet potom svoje pocity, sam neviem co cakat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 21. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 Dnes ako je teplejšie už nič nevrzgne. Tyčky mam už objednane 53eur kus, 4x skrutka po 2,5e. Odložím ich zatiaľ nemenim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 53 euro kus + matka 2,5?To si děláš prdel?A to jako kde?Jinak matky jsou součástí kosti stabíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 21. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 (editace) Ahoj. Originál VW tyčky a matky z autokelly/elit. V autorizaku je to ešte drahšie. Na škoda diely sú nedostupné tyčky tam majú lepšiu cenu. Editováno: 21. Březen 2022, autor: dfga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 No ty vo..e.Mayle HD-nejlepší co je na trhu,dávám pokud někdo zaplatí jen tyhle,protože opravdu vydrží.Mayle má spoustu věcí označené jako HD a opravdu to HD je.Například v pátek jsem měnil pánovi silenbloky ramen,dal jsem HD.Oproti originálům nemají 2 díry+ řezy podél ale jen ty díry a vydrží 2x více než originály. Jinak na obrázku jsou plné ceny na zákazníka.Nákupní jsem vymazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 21. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 (editace) No vravelo veľa ľudí, že nič nevydrží toľko ako originál. Ale keď vravíš môžem skúsiť to meyle. Máš číslo dielu na tie meyle silentbloky? Plus porad kde to kúpiť, u nás ide väčšina dielov z Poľska, dá sa kúpiť dovoz Nemecko? Editováno: 21. Březen 2022, autor: dfga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 My bereme díly ze Stahlgrubru,-Dnes myslím SAG automotiv,bohužel se nestarám o jiné. Ty silenbloky jsem dával na Caddy,SIII má jiné,zrovna ty HD nejsou,sháněl jsem je pro sebe a nesehnal,ale objednal jsem si plné silenbloky z jiného auta,tak uvidím,jestli a kdy dorazí a jestli budou sedět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 21. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 Tie plne sú 5Q0 407 183 F? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 Ano,ale nevím a nemám vyzkoušené,zda-li tam pasují https://www.autodily-pema.cz/pouzdro-loziska-pricne-zavesne-rameno-meyle-1146100000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 21. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 (editace) Cital som na rumunskom vw fore, niekto to daval na b8 a vraj pasuje. Vraj to zlepsi jazdne vlastnosti a zhorsi komfort. Stoji to za skusku. Editováno: 21. Březen 2022, autor: dfga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 Určitě stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 21. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 https://www.drive2.ru/l/480041005324698398/ Pise tam ale typek, ze ich vyhodil bolo to velmi tvrde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 Hmm,na komfort to asi moc nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 ja som ti vedel tyčky aj s matkami za 60eur obe , akurát teda nie tie U ale pôvodné guľaté prevedenie 5Q0411315A , originály Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 21. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 Bude to lepšie ako aftermarket? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 (editace) . Editováno: 21. Březen 2022, autor: ČudlR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 Jestli to jen vrze a neklepe tak to tycky nebudou. Jinak u me se menili predni tycky stabiku v cca 92t km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 (editace) Mně to dělaly (na Fábii) silentbloky na stabilizátoru. https://peha-autodily.cz/drzak-pricny-stabilizator-meyle-1004110051 Mazaní z venku nepomáhalo, pomohlo až rozebrání a namazání celé díry silentbloků vazelínou. I když jsem to dost intenzivně mazal zvenku, tak po rozebrání byla díra uplně suchá. Od té doby (1 rok) klid. A tyčky jsem kdysi použil ty nejlacinější, které byly k sehnání. Potřeboval jsem v první řadě zjistit zdroj klepání. Klepání zmizelo a najezdil jsem s nimi už desítky tisíc km. ;-) Editováno: 21. Březen 2022, autor: McMatej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 21. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 Problém je v silentbloku ramena veľkom. Dnes bolo ráno 8 stupňov a cez deň 16, nic nebolo počuť celý deň. Takže snáď bude do jesene pokoj. Tak budem musieť vymeniť komplet silentbloky na ramene a musí ísť dole napravnica kvôli DSG, všetky skrutky a dáme aj nové tyčky. Vdaka za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 23. Březen 2022 Sdílet Vloženo 23. Březen 2022 dnes mi menili silentbloky (LEMFÖRDER) na ramenach prednej napravy, ale kedze je dnes slnecno 20 stupnov tak to bolo tiche tak ci tak. Ale v starych bola uz guma natrhnuta, takze uz neplnili taku funkciu ako predtym a bolo to treba vymenit. Nove sa natreli aj lithiovou pastou, co sa tu tiez casto spominalo na fore. Posledny krok bolo este ist na geometriu. No trochu sa mi zdalo (cesta asi 7km) ze to auto az tak neplavalo po ceste, ale uvidim casom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 23. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2022 Koľko to stalo a koľko máš km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 23. Březen 2022 Sdílet Vloženo 23. Březen 2022 Aktualne mam necelych 121,000 km, no jazdim leto/zima na 19", takze sa naprava viac opotrebuje. Celkovo robota + material + geometria za cca 170 eur. Neviem posudit ci je to vela ci malo, to necham na druhych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.