JJakub Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 Co vše obnáší oddělat palubní dekor jak na levé tak pravé straně palubní desky? Ta imitace karbonu je děsná, chtěl bych ten dekor oddělat a nechat polepit. děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 Musí ísť von infotaiment a potom už len opatrne vycvakávať, vrátane výduchov vzduchu. Vyzerá to po vybratí ako na priloženom obrázku. Neviem, koľko toho urveš pri vyberaní.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardSA Vloženo 10. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2022 Nie je lepšie si dať vyrobiť samolepku na mieru. Napríklad matnú, alebo vzor podľa predstáv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta04 Vloženo 19. Září 2023 Sdílet Vloženo 19. Září 2023 Zdravím, najde se někdo kdo by tu měl obrázkový postup vyjmutí dekoru? Díky 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Bocan Vloženo 27. Března Sdílet Vloženo 27. Března ahojte, uz to niekto riesil, ako to dal dole? reklamoval som podsvietenie palubovky, neopravili mi to, tak rozmyslam, ze si to opravim sam a prepajkujem za novy led pasik, povodny je na urcitych miestach vyhoreny vid foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 27. Března Sdílet Vloženo 27. Března Reklamoval v zaruce? Pokud zaruka trva, tak bych trochu pritlacil, at se staraji. Pokud neni a mas spravne orazenou “servisni knizku”, urcite by byla moznost domluvy treba uhrady 50/50. Ale je to jak se servisu chce a nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Bocan Vloženo 28. Března Sdílet Vloženo 28. Března zobrali mi auto na mesiac, po mesiaci som si ho zobral aj s rozobratou palubovkou, lebo mesiac byt bez auta je dost dlha doba ... potom po asi zas mesiaci mi ho zobrali na 4 dni, vraj ze vsetko je v poriadku plne funkcne, ani jednu vadu neopravili ... defakto najhorsi autorizovany servis, rozmyslam, ze napisem priamo do skodovky na nich staznost nedvihaju telefony, nevyjadruju sa na maily priamo, ale uplne odveci ... otras, uz im auto ani nedam, este mi vratili palubovku oskretu, asi ako to montovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 28. Března Sdílet Vloženo 28. Března Veď chod do iného servisu. Snáď nebudeš opravovat niečo čo je v záruke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 28. Března Sdílet Vloženo 28. Března (editace) Chod do ďalšieho a do ďalšieho a do ďalšieho. Ved najväčší benefit škodovky je, ako to tu odznelo, že je servis všade. Ja na to mám vlastný názor. No maju jednu spoločnú hlášku....viď. aj reláciu občan za dverami...vada sa neprejavila A auto máš v záruke? Lebo sú tam jasné pravidlá na náhradné vozidlo. Ak nie, akú hodnotu mala zákazka, tam je tiež limit (okolo 250-300 eur to bolo), ktorý určuje nárok na náhradné vozidlo. Len pre porovnanie, aj ja idem dnes do servisu...môjho bývalého /iná značka auta)...na kávu a po pár rybárskych drobností Tam som za 10 rokov nepočul takú vetu, že závada sa neprejavila. Jaaj, veď za 10 rokov som reklamoval tuším len 2 veci na 3 autách.. Editováno: 28. Března, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsociety19x Vloženo 28. Března Sdílet Vloženo 28. Března @csabac občan za dverami ja odpadnem. si malo inak pritlacil na skodovku resp mal si to dat "do telky" ako ten typek len skoda ze sme sa nedozvedeli ako to s nim doriesili kedze podpisal mlcanlivost ale tak asi ku jeho spokojnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 29. Března Sdílet Vloženo 29. Března Mne vymenili vsetko, ja som tlacil. No to je ten problem. V prvom rade to nema byt tak nekvalitne vyrobene a v druhom rade reklamacia by mala fungovat kulturne…nie stylom tlac, vybavuj…ale asi mame odlisne predatavy pri ocakavaniach za svoje peniaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 29. Března Sdílet Vloženo 29. Března Ako píšeš dnes reci čo chces keď máš auto za 20 tisíc ? Mal si si kúpiť drahšie sú skôr na plač ako smiech lebo každý chce po každom dobre odvedenú prácu. A všade sa rozpráva o kvalite a vyrábajú stálej viac nekvalitného odpadu. Smiali sa z Š Favorit ako tam všetko bolo plastové a vrzgalo a dnes je to stejne len cena je závratná. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.