LeeCe Vloženo 31. Březen 2022 Sdílet Vloženo 31. Březen 2022 mozna se to uz nekde zde vyskytlo, ale nebyla to tehdy jeste takto potvrzena zprava tj. pro jistotu https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/volkswagen-svolava-auta-kvuli-riziku-pozaru-dotkne-se-to-i-skodovek-40392374 nastesti mam vyroben driv..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 18. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2022 Nie že by mi nejak chýbal kryt motora, ale už je nejaký nový - náhrada za pôvodný penový ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2022 Pochybuji, mám měsíc nový Superb s 2,0 Tsi a přišel bez krytu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 18. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2022 před 3 hodinami, DavidSK napsal: Nie že by mi nejak chýbal kryt motora, ale už je nejaký nový - náhrada za pôvodný penový ? Ani nebude. Skodovka aspon usetri, nevyrobi ho a nemusi ho osadzat na auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smejky Vloženo 14. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2022 Položil jsem v autorizáku otázku, zdali ji jsou nové kryty a bylo mi odpovězeno, že oni prozatím nemají od ŠA žádný návrh řešení, což potvrzuje příspěvek Stanmana, že mu sup přišel z výroby bez krytu. Jdu si tedy koupit protikuní pičifuk ;-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 17. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2022 SEAT už začal s krytmi a je to taký ako bol , penový ... ale zatiaľ jedno auto z piatich škodovka nič , ak to bude taký šmejd ako bol tak by som tam radšej nemal nič ako hento čo horelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 17. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2022 To že to vypadá stejně, neznamená, že to není z odolnějšího materiálu... uvidíme kdy se s něčím vytasí škodovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 17. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2022 hej , je to odolnejší vecheť , tento budú zvolávať o rok neskôr ... 30 rokov boli dekle plastové na gumených uloženiach , dnes je to recyklovaná pena a nečakane že tomu kto tomu dáva napiť tak zhorí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 17. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2022 Já už jsem dostal Kodiaqa s novým krytem a to cca před měsícem....teď jsem na dovče s jiným autem, ale až se vrátím, můžu udělat fotku...je takový pěnový a měkký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 14. Září 2022 Sdílet Vloženo 14. Září 2022 (editace) Karbónové riešenie: https://www.uspmotorsports.com/USP-Carbon-Fiber-Engine-Cover-For-VW-MK8-GTI-and-Golf-R-Evo-USP-610.html Editováno: 14. Září 2022, autor: DavidSK 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 14. Září 2022 Sdílet Vloženo 14. Září 2022 V 17. 8. 2022 na 21:00, Bladik napsal: Já už jsem dostal Kodiaqa s novým krytem a to cca před měsícem....teď jsem na dovče s jiným autem, ale až se vrátím, můžu udělat fotku...je takový pěnový a měkký. Jenže 140 kW verze se ta svolávací akce netýká. U ní je furt stejný kryt. Nové kryty se týkají pouze silnějších verzí 2.0 TSI: 180 kW v RS (Kodiaq, Octavia) a 206 kW (Superb). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 19. Září 2022 Sdílet Vloženo 19. Září 2022 Aha...tak to je jiná, já myslel, že to byla všeobecná svolávačka na 2,0TSi....potom tedy nic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunda20 Vloženo 19. Únor 2023 Sdílet Vloženo 19. Únor 2023 Mám VW R 235 kW r.v. 2021 a už jsem dostal v průběhu roku 2 dopisy od Porsche Interauto. Za tu dobu ale neudělali kromě psaní dopisů nic. V servise mi řekli, že odstraní kryt a pošlou jej výrobci. Až bude nový, tak mne zavolají. To jim mám věřit a jak dlouho to bude trvat? Pět let až skončí záruka a pak papá. Já si koupil auto kompletní, tak chci jezdit tak a ne s polotovarem. Zbavovat se zodpovědnosti zasíláním dopisů a nic pro to nedělat je nedůstojné této firmy a pro mně neakceptovatelné. V případě problému se budu s nimi i soudit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smejky Vloženo 4. Březen 2023 Sdílet Vloženo 4. Březen 2023 Já jsem v rámci svolávačky také přišel o kryt, byť O4 2.0TSI, ale mne trápí spíše kuny. Celý motor včetně pochutin v podobě různých hadiček se jaksi přímo servíruje na podnose. Bude to rok, co byl příslib v podobě řešení a nic. Fakt šílené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yendys Vloženo 29. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2023 Nějaká změna pánové? 😀 Je někdo, kdo už kryt motoru dostal? Na UK fóru jsem jednoho šťastlivce objevil... Musel to vyfotit, nikdo mu nevěřil. Asi byl první v Evropě 🤫 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 29. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2023 Osobne už nečekám, ze ty kryty budou. V minimum co doufam je, ze za nějakou tu tisícovkou bude alespoň k dokoupení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smejky Vloženo 1. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2023 Také již vyhlížím, že si někdy ten kryt alespoň alespoň koupím, na kryt od autorizáku již nespoléhám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smejky Vloženo 11. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2023 (editace) Dle servisu Auto Elsa v Čakovicích kryty nebudou na O_IV VRS. Koupil jsem na skoda-dily.cz kryt, který je primárně určen na Kodiaca. Pásne jak prdel na hrnec viz video. Cena cca 2,9 tis. Kč. 20230811_150530.mp4 Editováno: 11. Srpen 2023, autor: Smejky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunda20 Vloženo 21. Září 2023 Sdílet Vloženo 21. Září 2023 Jsou to zloději, kryty postahovali a nové už nikdy nedají. Přesně to jsem čekal a hlavně peníze nikomu za tyto kryty nevrátí. A na dopisy zasílané na Porsche Interauto se vůbec nesnaží odpovědět!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 21. Září 2023 Sdílet Vloženo 21. Září 2023 @Hunda20 Nemáš pravdu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunda20 Vloženo 21. Září 2023 Sdílet Vloženo 21. Září 2023 před 1 minutou, Rapid1.0 napsal: @Hunda20 Nemáš pravdu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunda20 Vloženo 21. Září 2023 Sdílet Vloženo 21. Září 2023 a co máš za auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Září 2023 Sdílet Vloženo 21. Září 2023 @Hunda20příspěvek přímo nad sebou se necituje, viz pravidla fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 25. Září 2023 Sdílet Vloženo 25. Září 2023 Minulý týždeň po viac ako roku som dostal naspäť už nový kryt. Pevný plast, s gumovými držiačikmi a od spodu nejaká termo tkanina … tak ako to bývavalo 😀 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.