Publikováno Březen 31, 20223 r mozna se to uz nekde zde vyskytlo, ale nebyla to tehdy jeste takto potvrzena zprava tj. pro jistotu https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/volkswagen-svolava-auta-kvuli-riziku-pozaru-dotkne-se-to-i-skodovek-40392374 nastesti mam vyroben driv.....
Červenec 18, 20223 r Nie že by mi nejak chýbal kryt motora, ale už je nejaký nový - náhrada za pôvodný penový ?
Červenec 18, 20223 r před 3 hodinami, DavidSK napsal: Nie že by mi nejak chýbal kryt motora, ale už je nejaký nový - náhrada za pôvodný penový ? Ani nebude. Skodovka aspon usetri, nevyrobi ho a nemusi ho osadzat na auta.
Srpen 14, 20223 r Položil jsem v autorizáku otázku, zdali ji jsou nové kryty a bylo mi odpovězeno, že oni prozatím nemají od ŠA žádný návrh řešení, což potvrzuje příspěvek Stanmana, že mu sup přišel z výroby bez krytu. Jdu si tedy koupit protikuní pičifuk ;-).
Srpen 17, 20223 r SEAT už začal s krytmi a je to taký ako bol , penový ... ale zatiaľ jedno auto z piatich škodovka nič , ak to bude taký šmejd ako bol tak by som tam radšej nemal nič ako hento čo horelo
Srpen 17, 20223 r To že to vypadá stejně, neznamená, že to není z odolnějšího materiálu... uvidíme kdy se s něčím vytasí škodovka...
Srpen 17, 20223 r hej , je to odolnejší vecheť , tento budú zvolávať o rok neskôr ... 30 rokov boli dekle plastové na gumených uloženiach , dnes je to recyklovaná pena a nečakane že tomu kto tomu dáva napiť tak zhorí
Srpen 17, 20223 r Já už jsem dostal Kodiaqa s novým krytem a to cca před měsícem....teď jsem na dovče s jiným autem, ale až se vrátím, můžu udělat fotku...je takový pěnový a měkký.
Září 14, 20222 r Karbónové riešenie: https://www.uspmotorsports.com/USP-Carbon-Fiber-Engine-Cover-For-VW-MK8-GTI-and-Golf-R-Evo-USP-610.html Upraveno Září 14, 20222 r od DavidSK
Září 14, 20222 r V 17. 8. 2022 na 21:00, Bladik napsal: Já už jsem dostal Kodiaqa s novým krytem a to cca před měsícem....teď jsem na dovče s jiným autem, ale až se vrátím, můžu udělat fotku...je takový pěnový a měkký. Jenže 140 kW verze se ta svolávací akce netýká. U ní je furt stejný kryt. Nové kryty se týkají pouze silnějších verzí 2.0 TSI: 180 kW v RS (Kodiaq, Octavia) a 206 kW (Superb).
Září 19, 20222 r Aha...tak to je jiná, já myslel, že to byla všeobecná svolávačka na 2,0TSi....potom tedy nic :)
Únor 19, 20232 r Mám VW R 235 kW r.v. 2021 a už jsem dostal v průběhu roku 2 dopisy od Porsche Interauto. Za tu dobu ale neudělali kromě psaní dopisů nic. V servise mi řekli, že odstraní kryt a pošlou jej výrobci. Až bude nový, tak mne zavolají. To jim mám věřit a jak dlouho to bude trvat? Pět let až skončí záruka a pak papá. Já si koupil auto kompletní, tak chci jezdit tak a ne s polotovarem. Zbavovat se zodpovědnosti zasíláním dopisů a nic pro to nedělat je nedůstojné této firmy a pro mně neakceptovatelné. V případě problému se budu s nimi i soudit!
Březen 4, 20232 r Já jsem v rámci svolávačky také přišel o kryt, byť O4 2.0TSI, ale mne trápí spíše kuny. Celý motor včetně pochutin v podobě různých hadiček se jaksi přímo servíruje na podnose. Bude to rok, co byl příslib v podobě řešení a nic. Fakt šílené...
Červenec 29, 20232 r Nějaká změna pánové? 😀 Je někdo, kdo už kryt motoru dostal? Na UK fóru jsem jednoho šťastlivce objevil... Musel to vyfotit, nikdo mu nevěřil. Asi byl první v Evropě 🤫
Červenec 29, 20232 r Osobne už nečekám, ze ty kryty budou. V minimum co doufam je, ze za nějakou tu tisícovkou bude alespoň k dokoupení.
Srpen 1, 20232 r Také již vyhlížím, že si někdy ten kryt alespoň alespoň koupím, na kryt od autorizáku již nespoléhám...
Srpen 11, 20232 r Dle servisu Auto Elsa v Čakovicích kryty nebudou na O_IV VRS. Koupil jsem na skoda-dily.cz kryt, který je primárně určen na Kodiaca. Pásne jak prdel na hrnec viz video. Cena cca 2,9 tis. Kč. 20230811_150530.mp4 Upraveno Srpen 11, 20232 r od Smejky
Září 21, 20231 r Jsou to zloději, kryty postahovali a nové už nikdy nedají. Přesně to jsem čekal a hlavně peníze nikomu za tyto kryty nevrátí. A na dopisy zasílané na Porsche Interauto se vůbec nesnaží odpovědět!!!!
Září 25, 20231 r Minulý týždeň po viac ako roku som dostal naspäť už nový kryt. Pevný plast, s gumovými držiačikmi a od spodu nejaká termo tkanina … tak ako to bývavalo 😀
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.